chiar daca se ia in calcul cele mai bune rezultate din 2 manse,in caz de egalitate sa se ia in calcul rezultatul din cea de a 3-a mansa

Moderatori: odoctee, Irinel Nitu
Nu conteaza asta cu concurentul la Moara decat in situatia votarii si eventual aplicarii propunerii facute de mine pentru concursul care o sa urmeze.marin laurentiu scrie:
dane,scuze de interventie,nu sant concurent la Moara,dar iti ridic o problema ,teoretica bineinteles ,cu care te-ai putea confrunta in acest sistem...
este adevarat ca acest sistem cu 2 din 3 ofera o sansa in plus si celor care rateaza startul...dar ce te faci daca ai din start 3 echipe care castiga din primele doua manse 2 sectoare?
ai 3 echipe care fac din primele 2 manse 1 cu 1...celelalte 20 si ceva de echipe ptr ce mai joaca?deja dupa 48 de ore ai omorat competitia
...bineinteles ca este o situatie teoretica...si ideal ar fi ca cei care castiga un sector sa nu mai castige si al doilea la rand..astfel punctele s-ar amesteca si mult mai multe echipe ar avea sanse la podium...dar niciodata sa nu spui...niciodata
departajarea se face in caz de egalitate de puncte in functie de cantitatea de peste prinsa in cele trei manse. ( Am refacut putin mai sus )marin laurentiu scrie:ps: gandeste-te si la aceasta varianta de departajare in caz de egalitate:
chiar daca se ia in calcul cele mai bune rezultate din 2 manse,in caz de egalitate sa se ia in calcul rezultatul din cea de a 3-a mansa...ptr ca altfel exista posibilitatea ca unele echipe care cad pe locuri f proaste in sectorul c de exemplu(sau ma rog ,sectorul care da cel mai putin peste ,scuze nu prea cunosc balta) din prima mansa sa...nu joace
in ideea ca vor recupera in mansale viitoare la cantitate
..adica cad, pe c-uri pe cel mai prost loc...nu are rost ca muncesc degeaba si sa consum nada ptr 20-30 kg,mai bine astept un loc beton de A si fac 500 de kg ...mai prind si un loc bun de B si recuperez tot.
...e doar o idee
...ti se pare plauzibil scenariul sau tin cu ursul?
![]()
![]()
eu zic ca totusi situatia e un pic diferitaDan Mitranescu scrie:Nu conteaza asta cu concurentul la Moara decat in situatia votarii si eventual aplicarii propunerii facute de mine pentru concursul care o sa urmeze.marin laurentiu scrie:
dane,scuze de interventie,nu sant concurent la Moara,dar iti ridic o problema ,teoretica bineinteles ,cu care te-ai putea confrunta in acest sistem...
este adevarat ca acest sistem cu 2 din 3 ofera o sansa in plus si celor care rateaza startul...dar ce te faci daca ai din start 3 echipe care castiga din primele doua manse 2 sectoare?
ai 3 echipe care fac din primele 2 manse 1 cu 1...celelalte 20 si ceva de echipe ptr ce mai joaca?deja dupa 48 de ore ai omorat competitia
...bineinteles ca este o situatie teoretica...si ideal ar fi ca cei care castiga un sector sa nu mai castige si al doilea la rand..astfel punctele s-ar amesteca si mult mai multe echipe ar avea sanse la podium...dar niciodata sa nu spui...niciodata
Idei sunt binevenite pe aceasta tema regulamentului.
Si in situatia actuala de regulament , daca dupa doua manse se obtin rezultatele expuse de tine , tot 20 si ceva de echipe nu mai au sanse , indiferent de rezultate . Nu trebuie sa fie teoretice.
Pe regulamentul propus mansa 2 se joaca la maxim indiferent de rezultatele din prima , pe cand in varianta actuala deja 15 echipe sunt iesite din joc.
In toate concursurile de pana acum nu au existat nici macar doua echipe care sa faca 1-1 in primele doua manse .marin laurentiu scrie:
eu zic ca totusi situatia e un pic diferita... mai e de 2 lei speranta ca acele 3 echipe care fac 1 cu 1 in primele 2 manse sa se curete in a 3-a
![]()
dar voi stiti mai bine...
nu cred ca e cazul sa cadem in extrem si sa dam frau liber paranoiei....pe urma ne imbolnavim de "scenarita" si asta e fara leacAlex Coclet scrie:Avand in vedere ca se pescuieste o singura data pe fiecare sector, cu siguranta vor fi echipe care vor strica locul dupa ce au prins foarte bine pe el....
Pescarii buni nu au timp si caracter sa strice un loc , iar ceilalti nu au de ce .Alex Coclet scrie:Avand in vedere ca se pescuieste o singura data pe fiecare sector, cu siguranta vor fi echipe care vor strica locul dupa ce au prins foarte bine pe el. Parerea mea este ca varianta asta de schimbare a locului nu se poate face decat intr-un sistem in care la tragerea la sorti ai sansa sa pici pe acelasi loc. Cum e la Senior Trophy parca.
am mai avut discutia asta,nu mai stiu cu cine,inainte de CN acu vreo 2 ani...si zicea ca e imposibil sa faca cineva pe sistem grila 1-1-1...si a facut carping din prima mansaDan Mitranescu scrie:In toate concursurile de pana acum nu au existat nici macar doua echipe care sa faca 1-1 in primele doua manse .marin laurentiu scrie:
eu zic ca totusi situatia e un pic diferita... mai e de 2 lei speranta ca acele 3 echipe care fac 1 cu 1 in primele 2 manse sa se curete in a 3-a
![]()
dar voi stiti mai bine...
Daca totusi vor reusi trei echipe sa faca 1-1 in primele doua etape este ca atunci cand dupa doua zile de concurs se detaseaza trei echipe. Asta este sa fie sanatosi si bravo lor. Majoritatea am facut figuratie pe la unele concursuri in ultima zi. Totusi dupa o zi nu este normal sa faca jumatate din concurenti numai act de prezenta , ca sa nu pun si restul variantelor.
Totusi si in aceasta situatie extrema cu trei echipe care fac 1-1 dupa doua etape , concursul se joaca la intensitate maxima din partea tuturor echipelor doua manse.
In situatia actuala indiferent de rezultate concursul se joaca numai o zi la intensitate maxima pentru toate echipele , a doua zi se joaca numai intre 15 dintre ele plus jocurile de culise , iar in ultima se mai joaca intre 5-6 .