PROPUNERE REGULAMENT CUPA IERNII / PRIMAVERII MOARA VLASIEI

Concursuri de crap. Anunturi, regulamente, inscrieri, desfasurare, clasamente, foto, concluzii.

Moderatori: odoctee, Irinel Nitu

Scrie răspuns
marin laurentiu
Puncte: 0

Re: PROPUNERE REGULAMENT CUPA IERNII / PRIMAVERII MOARA VLA

Mesaj de marin laurentiu »

ps: gandeste-te si la aceasta varianta de departajare in caz de egalitate:
chiar daca se ia in calcul cele mai bune rezultate din 2 manse,in caz de egalitate sa se ia in calcul rezultatul din cea de a 3-a mansa :wink: ...ptr ca altfel exista posibilitatea ca unele echipe care cad pe locuri f proaste in sectorul c de exemplu(sau ma rog ,sectorul care da cel mai putin peste ,scuze nu prea cunosc balta) din prima mansa sa...nu joace :wink: in ideea ca vor recupera in mansale viitoare la cantitate :wink: ..adica cad, pe c-uri pe cel mai prost loc...nu are rost ca muncesc degeaba si sa consum nada ptr 20-30 kg,mai bine astept un loc beton de A si fac 500 de kg ...mai prind si un loc bun de B si recuperez tot. :wink: ...e doar o idee :wink:...ti se pare plauzibil scenariul sau tin cu ursul? :lol: :lol: :lol:
doar cand vom taia ultimul pom,vom asfalta ultima palma de pamant si vom prinde ultimul peste,vom realiza ca nu putem manca...bani

Dan Mitranescu
Veteran

Mesaj de Dan Mitranescu »

marin laurentiu scrie:
dane,scuze de interventie,nu sant concurent la Moara,dar iti ridic o problema ,teoretica bineinteles ,cu care te-ai putea confrunta in acest sistem...
este adevarat ca acest sistem cu 2 din 3 ofera o sansa in plus si celor care rateaza startul...dar ce te faci daca ai din start 3 echipe care castiga din primele doua manse 2 sectoare?
ai 3 echipe care fac din primele 2 manse 1 cu 1...celelalte 20 si ceva de echipe ptr ce mai joaca? :shock: deja dupa 48 de ore ai omorat competitia :wink: ...bineinteles ca este o situatie teoretica...si ideal ar fi ca cei care castiga un sector sa nu mai castige si al doilea la rand..astfel punctele s-ar amesteca si mult mai multe echipe ar avea sanse la podium...dar niciodata sa nu spui...niciodata :wink:
Nu conteaza asta cu concurentul la Moara decat in situatia votarii si eventual aplicarii propunerii facute de mine pentru concursul care o sa urmeze.
Idei sunt binevenite pe aceasta tema regulamentului.

Si in situatia actuala de regulament tot 20 si ceva de echipe nu mai au sanse dupa doua etape, indiferent de rezultate . Nu trebuie sa fie teoretice.

Pe regulamentul propus mansa 2 se joaca la maxim indiferent de rezultatele din prima , pe cand in varianta actuala deja 15 echipe sunt iesite din joc. :wink:
Ultima oară modificat Lun Oct 21, 2013 18:19 de către Dan Mitranescu, modificat 1 dată în total.

Dan Mitranescu
Veteran

marin laurentiu scrie:ps: gandeste-te si la aceasta varianta de departajare in caz de egalitate:
chiar daca se ia in calcul cele mai bune rezultate din 2 manse,in caz de egalitate sa se ia in calcul rezultatul din cea de a 3-a mansa :wink: ...ptr ca altfel exista posibilitatea ca unele echipe care cad pe locuri f proaste in sectorul c de exemplu(sau ma rog ,sectorul care da cel mai putin peste ,scuze nu prea cunosc balta) din prima mansa sa...nu joace :wink: in ideea ca vor recupera in mansale viitoare la cantitate :wink: ..adica cad, pe c-uri pe cel mai prost loc...nu are rost ca muncesc degeaba si sa consum nada ptr 20-30 kg,mai bine astept un loc beton de A si fac 500 de kg ...mai prind si un loc bun de B si recuperez tot. :wink: ...e doar o idee :wink:...ti se pare plauzibil scenariul sau tin cu ursul? :lol: :lol: :lol:
departajarea se face in caz de egalitate de puncte in functie de cantitatea de peste prinsa in cele trei manse. ( Am refacut putin mai sus )

asa ca nu merge sa arzi gazul sau sa "te pastrezi" intr-o etapa pentru mansa urmatoare. :wink:

marin laurentiu

Dan Mitranescu scrie:
marin laurentiu scrie:
dane,scuze de interventie,nu sant concurent la Moara,dar iti ridic o problema ,teoretica bineinteles ,cu care te-ai putea confrunta in acest sistem...
este adevarat ca acest sistem cu 2 din 3 ofera o sansa in plus si celor care rateaza startul...dar ce te faci daca ai din start 3 echipe care castiga din primele doua manse 2 sectoare?
ai 3 echipe care fac din primele 2 manse 1 cu 1...celelalte 20 si ceva de echipe ptr ce mai joaca? :shock: deja dupa 48 de ore ai omorat competitia :wink: ...bineinteles ca este o situatie teoretica...si ideal ar fi ca cei care castiga un sector sa nu mai castige si al doilea la rand..astfel punctele s-ar amesteca si mult mai multe echipe ar avea sanse la podium...dar niciodata sa nu spui...niciodata :wink:
Nu conteaza asta cu concurentul la Moara decat in situatia votarii si eventual aplicarii propunerii facute de mine pentru concursul care o sa urmeze.
Idei sunt binevenite pe aceasta tema regulamentului.

Si in situatia actuala de regulament , daca dupa doua manse se obtin rezultatele expuse de tine , tot 20 si ceva de echipe nu mai au sanse , indiferent de rezultate . Nu trebuie sa fie teoretice.

Pe regulamentul propus mansa 2 se joaca la maxim indiferent de rezultatele din prima , pe cand in varianta actuala deja 15 echipe sunt iesite din joc. :wink:
eu zic ca totusi situatia e un pic diferita :wink: ... mai e de 2 lei speranta ca acele 3 echipe care fac 1 cu 1 in primele 2 manse sa se curete in a 3-a :wink:
dar voi stiti mai bine...
doar cand vom taia ultimul pom,vom asfalta ultima palma de pamant si vom prinde ultimul peste,vom realiza ca nu putem manca...bani

Alex Coclet

Mesaj de Alex Coclet »

Avand in vedere ca se pescuieste o singura data pe fiecare sector, cu siguranta vor fi echipe care vor strica locul dupa ce au prins foarte bine pe el. Parerea mea este ca varianta asta de schimbare a locului nu se poate face decat intr-un sistem in care la tragerea la sorti ai sansa sa pici pe acelasi loc. Cum e la Senior Trophy parca.

Dan Mitranescu
Veteran

marin laurentiu scrie:
eu zic ca totusi situatia e un pic diferita :wink: ... mai e de 2 lei speranta ca acele 3 echipe care fac 1 cu 1 in primele 2 manse sa se curete in a 3-a :wink:
In toate concursurile de pana acum nu au existat nici macar doua echipe care sa faca 1-1 in primele doua manse .
Daca totusi vor reusi trei echipe sa faca 1-1 in primele doua etape este ca atunci cand dupa doua zile de concurs se detaseaza trei echipe. Asta este sa fie sanatosi si bravo lor. Majoritatea am facut figuratie pe la unele concursuri in ultima zi. Totusi dupa o zi nu este normal sa faca jumatate din concurenti numai act de prezenta , ca sa nu pun si restul variantelor.

Totusi si in aceasta situatie extrema cu trei echipe care fac 1-1 dupa doua etape , concursul se joaca la intensitate maxima din partea tuturor echipelor doua manse.
In situatia actuala indiferent de rezultate concursul se joaca numai o zi la intensitate maxima pentru toate echipele , a doua zi se joaca numai intre 15 dintre ele plus jocurile de culise , iar in ultima se mai joaca intre 5-6 .

marin laurentiu

Alex Coclet scrie:Avand in vedere ca se pescuieste o singura data pe fiecare sector, cu siguranta vor fi echipe care vor strica locul dupa ce au prins foarte bine pe el....
nu cred ca e cazul sa cadem in extrem si sa dam frau liber paranoiei....pe urma ne imbolnavim de "scenarita" si asta e fara leac :lol: :lol: :lol: ...
in al doilea rand poate fi si contraproductiva aceasta metoda... iti spun si de ce...am mai avut aceeasi discutie cu cineva care s-a gandit ca e bine sa scoata din concurs unul din cele mai bune locuri,ptr a echilibra,zicea el, sansele pe balta...dar ce se intampla in acest caz? scotand din joc unul din cele mai bune locuri de pe balta,automat alt loc va deveni ...cel mai bun loc de pe balta....de exemplu,pe tancabesti: daca ai un top 3 cele mai bune locuri,sa zicem,: vaci 1 -pilhan-avicola1...daca scoti din joc vaci1,automat pilhan devine cel mai bun loc de pe balta...daca scoti si pilhan,automat avicola1 devine cel mai bun loc de pe balta...si asa mai departe...aceasta varianta este doar o... iluzie :wink:
asa se intampla si in cazul de fata: daca "strici" unul din cele mai bune locuri din sector,automat alt loc va deveni ...cel mai bun loc din acel sector...mai sant inca vreo 2 care mai strica inca 2 locuri bune din acel sector...si ce te faci daca o echipa cu care esti in concurenta directa pica pe un loc mediu din acel sector? acea echipa in loc sa faca un rezultat mediu,adica un loc 4-5,va face un rezultat f bun,ptr ca nu mai exista concurenta celor 3 locuri pe care le-ati "stricat" :wink: ...sper ca m-am facut inteles...nu vreau sa mai revin ca deja ne abatem de la subiectul topicului :wink:

Dan Mitranescu
Veteran

Alex Coclet scrie:Avand in vedere ca se pescuieste o singura data pe fiecare sector, cu siguranta vor fi echipe care vor strica locul dupa ce au prins foarte bine pe el. Parerea mea este ca varianta asta de schimbare a locului nu se poate face decat intr-un sistem in care la tragerea la sorti ai sansa sa pici pe acelasi loc. Cum e la Senior Trophy parca.
Pescarii buni nu au timp si caracter sa strice un loc , iar ceilalti nu au de ce . :D

butelie

Mesaj de butelie »

Si eu sunt de acord cu varianta 2-3 si diferentierea sa se faca la cantitate .
Razvan Niculescu

marin laurentiu

Dan Mitranescu scrie:
marin laurentiu scrie:
In toate concursurile de pana acum nu au existat nici macar doua echipe care sa faca 1-1 in primele doua manse .
Daca totusi vor reusi trei echipe sa faca 1-1 in primele doua etape este ca atunci cand dupa doua zile de concurs se detaseaza trei echipe. Asta este sa fie sanatosi si bravo lor. Majoritatea am facut figuratie pe la unele concursuri in ultima zi. Totusi dupa o zi nu este normal sa faca jumatate din concurenti numai act de prezenta , ca sa nu pun si restul variantelor.

Totusi si in aceasta situatie extrema cu trei echipe care fac 1-1 dupa doua etape , concursul se joaca la intensitate maxima din partea tuturor echipelor doua manse.
In situatia actuala indiferent de rezultate concursul se joaca numai o zi la intensitate maxima pentru toate echipele , a doua zi se joaca numai intre 15 dintre ele plus jocurile de culise , iar in ultima se mai joaca intre 5-6 .
am mai avut discutia asta,nu mai stiu cu cine,inainte de CN acu vreo 2 ani...si zicea ca e imposibil sa faca cineva pe sistem grila 1-1-1...si a facut carping din prima mansa :lol: :lol: :lol:
in rest ,asa cum am mai zis-voi stiti cum e mai bine,eu nici macar nu cunosc balta...doar am expus niste idei...bineinteles ca doar cei implicati vor hotari cum este mai bine ptr ei. :wink: nu va mai tin topicul pe loc,oricum ati decide,va doresc un concurs cat mai echilibrat,soare din belsug :D si cat mai mult peste pe saltea... cel mai bun sa castige :wink:

senzor planet
Scrie răspuns

Înapoi la “Concursuri de Pescuit”