Moderatori: odoctee, Irinel Nitu
Interesant ce zicetipetre iulian scrie:Dane vin si eu cu o propunere de punctare![]()
castiga cel care acumuleaza cel mai mic numar de puncte la calitate si cantitate pe toate mansele (adica se contabilizeaza 6 clasari )
punctaj :(si la calitate si la cantitate )
loc 1 =1 punct
loc 2 =2 puncte
loc 3 =3 puncte
loc 4=4 puncte
loc 5 =4,1 puncte
loc 6 =4,2 puncte
loc 7=4,3 puncte
loc 8=4,4 puncte
loc 9 =4,5 puncte
loc 10 =4,6 puncte
exemplu= Mitranescu la prima mansa termina la cantitate pe locul 1 si calitate pe locul 8
face 1 +4,4 =5,4 puncte
...........................la a doua mansa termina pe locul 2 la cantitate si 9 la calitate
face 2 +4,5 =6,5 puncte
..........................la ultima mansa termina pe locul 6 la cantitate si 3 la calitate
face 4,2+3= 7,2 puncte
la final adunam cele 3 manse 5,4+6,5 +7,2=19,1 puncte
in caz de egalitate (e greu asta ) castiga cel cu punctajulmai mic la cantitatesi daca tot este egalitate castiga cel cu cantitatea totala prinsa mai mult pe cele trei manse .
Astept Dane sa/mi zici ce nu este bine in ce propun.....
ps. eu la cupa primaverii am tras un loc prost in a doua mansa si chiar daca in prima mansa aveam punctaj bun ,cu punctajul de loc 8 la mansa doi a trebuit in ultima mansa sa fac figuratie neavand nici o sansa chiar daca terminam pe locul 1.....cu actualul punctaj propus de mine aveam sanse reale
mai interesant ar fi ca punctajul de la locul 4 sa fie loc 4 =3,1 puncte ,loc 5= 3,2 si tot asa ....sa fie si mai strans ....
Dane suntem 5 echipe Green Lake la Cupa Ienii .....ce zici de asta ?... punctajul asta mai taie din "prietenii" avand sansa pana la final
----------Dan Mitranescu scrie:In toate concursurile de pana acum nu au existat nici macar doua echipe care sa faca 1-1 in primele doua manse .marin laurentiu scrie:
eu zic ca totusi situatia e un pic diferita... mai e de 2 lei speranta ca acele 3 echipe care fac 1 cu 1 in primele 2 manse sa se curete in a 3-a
![]()
dar voi stiti mai bine...
petre iulian scrie:Dane vin si eu cu o propunere de punctare![]()
castiga cel care acumuleaza cel mai mic numar de puncte la calitate si cantitate pe toate mansele (adica se contabilizeaza 6 clasari )
punctaj :(si la calitate si la cantitate )
loc 1 =1 punct
loc 2 =2 puncte
loc 3 =3 puncte
loc 4=4 puncte
loc 5 =4,1 puncte
loc 6 =4,2 puncte
loc 7=4,3 puncte
loc 8=4,4 puncte
loc 9 =4,5 puncte
loc 10 =4,6 puncte
exemplu= Mitranescu la prima mansa termina la cantitate pe locul 1 si calitate pe locul 8
face 1 +4,4 =5,4 puncte
...........................la a doua mansa termina pe locul 2 la cantitate si 9 la calitate
face 2 +4,5 =6,5 puncte
..........................la ultima mansa termina pe locul 6 la cantitate si 3 la calitate
face 4,2+3= 7,2 puncte
la final adunam cele 3 manse 5,4+6,5 +7,2=19,1 puncte
in caz de egalitate (e greu asta ) castiga cel cu punctajulmai mic la cantitatesi daca tot este egalitate castiga cel cu cantitatea totala prinsa mai mult pe cele trei manse .
Astept Dane sa/mi zici ce nu este bine in ce propun.....
ps. eu la cupa primaverii am tras un loc prost in a doua mansa si chiar daca in prima mansa aveam punctaj bun ,cu punctajul de loc 8 la mansa doi a trebuit in ultima mansa sa fac figuratie neavand nici o sansa chiar daca terminam pe locul 1.....cu actualul punctaj propus de mine aveam sanse reale
mai interesant ar fi ca punctajul de la locul 4 sa fie loc 4 =3,1 puncte ,loc 5= 3,2 si tot asa ....sa fie si mai strans ....
Dane suntem 5 echipe Green Lake la Cupa Ienii .....ce zici de asta ?... punctajul asta mai taie din "prietenii" avand sansa pana la final
Si dupa toata experienta ta competitionala este normal ce a fost acolo ?petre iulian scrie:
Cand am castigat noi Cupa Primaverii anul trecut am cazut de 3 ori in stanga ta![]()
![]()
In primele 2 manse ai castigat cu 1 punct (adica ai facut 2 puncte din doua manse ) si noi 2 puncte prima mansa + 3 a doua mansa .
tu cu 2 puncte erai favorit deja dar noi am facut un punct in ultima mansa si tu parca 8 puncte si am reusit imposibilul ....
In actuala propunere ce sanse mai aveam noi sa castigam locul 1 ???...nici o sansa
In sistemul propus de mine daca "plecau acasa" dupa doua etape cei cu 1-1 mai erau pe balta inca doua echipe care aveau cate un 1 si daca in ultima mansa una dintre ele mai facea un 1 si cu cantitatea aferenta celor 3 manse ( nu doua ca la cei care plecau ) castigau concursul .petre iulian scrie:La Cupa Iernii 2012 a mai fost o echipa care a castigat locul 1 primele doua manse
in sistemul propus de tine puteau sa plece acasa in ultima mansa si sa vina la premiere sa/si ia cupele.....asa cum puteai si tu in primavara daca era sistemul asta
Asta se numeste participare in haita?petre iulian scrie:Dane suntem 5 echipe Green Lake la Cupa Ienii .....ce zici de asta ?... punctajul asta mai taie din "prietenii" avand sansa pana la final
Punctajul meu "taie " din "prietenii" . Asta era si scopul indirect.petre iulian scrie: Dane suntem 5 echipe Green Lake la Cupa Ienii .....ce zici de asta ?... punctajul asta mai taie din "prietenii" avand sansa pana la final