PROPUNERE REGULAMENT CUPA IERNII / PRIMAVERII MOARA VLASIEI

Concursuri de crap. Anunturi, regulamente, inscrieri, desfasurare, clasamente, foto, concluzii.

Moderatori: odoctee, Irinel Nitu

Scrie răspuns
Stefan Munteanu
Puncte: 0

Re: PROPUNERE REGULAMENT CUPA IERNII / PRIMAVERII MOARA VLA

Mesaj de Stefan Munteanu »

Stefan Munteanu, participant, sunt de acord cu varianta propusa de Mitranescu, 2 din 3 cu departajare pe cantitate
0725.791.118

Neacsu Mircea

Mesaj de Neacsu Mircea »

petre iulian scrie:Dane vin si eu cu o propunere de punctare :D

castiga cel care acumuleaza cel mai mic numar de puncte la calitate si cantitate pe toate mansele (adica se contabilizeaza 6 clasari )

punctaj :(si la calitate si la cantitate )

loc 1 =1 punct
loc 2 =2 puncte
loc 3 =3 puncte
loc 4=4 puncte
loc 5 =4,1 puncte
loc 6 =4,2 puncte
loc 7=4,3 puncte
loc 8=4,4 puncte
loc 9 =4,5 puncte
loc 10 =4,6 puncte

exemplu= Mitranescu la prima mansa termina la cantitate pe locul 1 si calitate pe locul 8
face 1 +4,4 =5,4 puncte
...........................la a doua mansa termina pe locul 2 la cantitate si 9 la calitate
face 2 +4,5 =6,5 puncte
..........................la ultima mansa termina pe locul 6 la cantitate si 3 la calitate
face 4,2+3= 7,2 puncte

la final adunam cele 3 manse 5,4+6,5 +7,2=19,1 puncte

in caz de egalitate (e greu asta ) castiga cel cu punctajulmai mic la cantitate :wink: si daca tot este egalitate castiga cel cu cantitatea totala prinsa mai mult pe cele trei manse .

Astept Dane sa/mi zici ce nu este bine in ce propun :wink: .....

ps. eu la cupa primaverii am tras un loc prost in a doua mansa si chiar daca in prima mansa aveam punctaj bun ,cu punctajul de loc 8 la mansa doi a trebuit in ultima mansa sa fac figuratie neavand nici o sansa chiar daca terminam pe locul 1 :oops: .....cu actualul punctaj propus de mine aveam sanse reale :wink:

mai interesant ar fi ca punctajul de la locul 4 sa fie loc 4 =3,1 puncte ,loc 5= 3,2 si tot asa ....sa fie si mai strans ....

Dane suntem 5 echipe Green Lake la Cupa Ienii .....ce zici de asta ?... punctajul asta mai taie din "prietenii" avand sansa pana la final :wink:
Interesant ce ziceti
Vice Campion National 2014

petre iulian
Pescar de competitie

Mesaj de petre iulian »

Dan Mitranescu scrie:
marin laurentiu scrie:
eu zic ca totusi situatia e un pic diferita :wink: ... mai e de 2 lei speranta ca acele 3 echipe care fac 1 cu 1 in primele 2 manse sa se curete in a 3-a :wink:
dar voi stiti mai bine...
In toate concursurile de pana acum nu au existat nici macar doua echipe care sa faca 1-1 in primele doua manse .
----------

Cand am castigat noi Cupa Primaverii anul trecut am cazut de 3 ori in stanga ta :lol: :lol:
In primele 2 manse ai castigat cu 1 punct (adica ai facut 2 puncte din doua manse ) si noi 2 puncte prima mansa + 3 a doua mansa .

tu cu 2 puncte erai favorit deja dar noi am facut un punct in ultima mansa si tu parca 8 puncte si am reusit imposibilul ....

In actuala propunere ce sanse mai aveam noi sa castigam locul 1 ???...nici o sansa :wink:
Membru Fondator al Clubului Sportiv Green Lake

petre iulian
Pescar de competitie

Mesaj de petre iulian »

La Cupa Iernii 2012 a mai fost o echipa care a castigat locul 1 primele doua manse :wink:
in sistemul propus de tine puteau sa plece acasa in ultima mansa si sa vina la premiere sa/si ia cupele :wink: .....asa cum puteai si tu in primavara daca era sistemul asta :wink:
Membru Fondator al Clubului Sportiv Green Lake

Dan Mitranescu
Veteran

Mesaj de Dan Mitranescu »

petre iulian scrie:Dane vin si eu cu o propunere de punctare :D

castiga cel care acumuleaza cel mai mic numar de puncte la calitate si cantitate pe toate mansele (adica se contabilizeaza 6 clasari )

punctaj :(si la calitate si la cantitate )

loc 1 =1 punct
loc 2 =2 puncte
loc 3 =3 puncte
loc 4=4 puncte
loc 5 =4,1 puncte
loc 6 =4,2 puncte
loc 7=4,3 puncte
loc 8=4,4 puncte
loc 9 =4,5 puncte
loc 10 =4,6 puncte

exemplu= Mitranescu la prima mansa termina la cantitate pe locul 1 si calitate pe locul 8
face 1 +4,4 =5,4 puncte
...........................la a doua mansa termina pe locul 2 la cantitate si 9 la calitate
face 2 +4,5 =6,5 puncte
..........................la ultima mansa termina pe locul 6 la cantitate si 3 la calitate
face 4,2+3= 7,2 puncte

la final adunam cele 3 manse 5,4+6,5 +7,2=19,1 puncte

in caz de egalitate (e greu asta ) castiga cel cu punctajulmai mic la cantitate :wink: si daca tot este egalitate castiga cel cu cantitatea totala prinsa mai mult pe cele trei manse .

Astept Dane sa/mi zici ce nu este bine in ce propun :wink: .....

ps. eu la cupa primaverii am tras un loc prost in a doua mansa si chiar daca in prima mansa aveam punctaj bun ,cu punctajul de loc 8 la mansa doi a trebuit in ultima mansa sa fac figuratie neavand nici o sansa chiar daca terminam pe locul 1 :oops: .....cu actualul punctaj propus de mine aveam sanse reale :wink:

mai interesant ar fi ca punctajul de la locul 4 sa fie loc 4 =3,1 puncte ,loc 5= 3,2 si tot asa ....sa fie si mai strans ....

Dane suntem 5 echipe Green Lake la Cupa Ienii .....ce zici de asta ?... punctajul asta mai taie din "prietenii" avand sansa pana la final :wink:

Asta este o propunere de acum 2 ani de la CN ( nu stiu cine ... ceva cu profesori de matematica :D ) sa pleci dupa o etapa cu punctele facute pe sectoare , in cazul nostru cu punctele de la cantitate si calitate . este povestea aia cu 1-1-1 ! :wink:

Asa ca te intreb : Daca pe un sector face locul (1 ) 1-1 si locul urmator ( 2 ) este ocupat cu 2 si 4 , locul ( 3 ) cu 3 si 3 ....................
Cum plecam dupa un sector ?
Locul 1 - 2 puncte
Locul 2 - 6 puncte
Locul 3 -6 puncte

Adica locul 1 este mai bun cu 4 puncte ca urmatoarea clasata , iar locul 2 este cu acelasi nr de puncte ca locul 3 !? :)
...................................

Sa nu imi spui ca ai vorbit tu cu niste astronauti si ca sansa asta este de 1 la cateva miliarde ca ne certam ! :D

Dan Mitranescu
Veteran

petre iulian scrie:
Cand am castigat noi Cupa Primaverii anul trecut am cazut de 3 ori in stanga ta :lol: :lol:
In primele 2 manse ai castigat cu 1 punct (adica ai facut 2 puncte din doua manse ) si noi 2 puncte prima mansa + 3 a doua mansa .

tu cu 2 puncte erai favorit deja dar noi am facut un punct in ultima mansa si tu parca 8 puncte si am reusit imposibilul ....

In actuala propunere ce sanse mai aveam noi sa castigam locul 1 ???...nici o sansa :wink:
Si dupa toata experienta ta competitionala este normal ce a fost acolo ?
Consideri ca ati fost mai buni ca noi sau ca noi nu meritam sa prindem nici macar podiumul ?
Imposibilul la voi se realizeaza numai cand isi rupe unul gatul ? Hai sa sapam mai multe "gropi" atunci . :wink: Sau macar sa lasam cum este acum , ca a fost bine asa. :D

Oricum nu la varf incerc eu sa rezolv problemele, ca aici , indiferent cum , se munceste pe rupte . In spate sunt problemele . Tu vorbesti de 3 - 5 echipe , eu ma refer la 20 care pescuiesc numai o zi si sunt supuse la niste tensiuni ce nu au de a face cu ce ne dorim sa fie la concursuri.
Ultima oară modificat Mar Oct 22, 2013 14:19 de către Dan Mitranescu, modificat 1 dată în total.

Dan Mitranescu
Veteran

petre iulian scrie:La Cupa Iernii 2012 a mai fost o echipa care a castigat locul 1 primele doua manse :wink:
in sistemul propus de tine puteau sa plece acasa in ultima mansa si sa vina la premiere sa/si ia cupele :wink: .....asa cum puteai si tu in primavara daca era sistemul asta :wink:
In sistemul propus de mine daca "plecau acasa" dupa doua etape cei cu 1-1 mai erau pe balta inca doua echipe care aveau cate un 1 si daca in ultima mansa una dintre ele mai facea un 1 si cu cantitatea aferenta celor 3 manse ( nu doua ca la cei care plecau ) castigau concursul . :wink:

Asa ca aia care fac 1-1 trebuie sa stea sa prinda de nebuni pana la sfarsit si in ultima etapa . :wink:

Nici daca sunt doua echipe care fac 1-1 nu "pleaca acasa dupa doua etape " pentru ca aia care prinde si in ultima castiga . Numai sa nu faca para-para :D , Sa fie sanatosi atunci. :D
Ultima oară modificat Mar Oct 22, 2013 14:25 de către Dan Mitranescu, modificat 1 dată în total.

doru_croc
pescar de competitie

Mesaj de doru_croc »

petre iulian scrie:Dane suntem 5 echipe Green Lake la Cupa Ienii .....ce zici de asta ?... punctajul asta mai taie din "prietenii" avand sansa pana la final :wink:
Asta se numeste participare in haita? :lol:
De acord cu propunerea lui Dan.
Pentru unii umorul este ca si o limba straina: fara subtitrare nu inteleg nimic!
Este de o mie de ori mai bine să fii optimist şi să te înşeli, decât să fii pesimist şi să ai dreptate.

Dan Mitranescu
Veteran

petre iulian scrie: Dane suntem 5 echipe Green Lake la Cupa Ienii .....ce zici de asta ?... punctajul asta mai taie din "prietenii" avand sansa pana la final :wink:
Punctajul meu "taie " din "prietenii" . Asta era si scopul indirect.
Daca toata lumea ramane in concurs cat mai mult atunci prietenii nu exista .

Chiar am un exemplu de "fratie" , pe sector C in mansa 2 cand doua echipe prietene ,alaturate ca stand , in care una avea un 2 in prima mansa, iar celalta deja nu mai avea sanse , au avut o strategie de impartire a somnului perfecta. Unii au dormit non-stop , iar ceilalti au castigat sectoru. ( sunt si prietenii mei ) . Perfect regulamentar totul , dar parca nu este bine asa .
Si astea au fost multe . Chiar eu in ultima mansa nu am mai pescuit ( imi era somn :roll: ) cu avantaj pentru echipa de prieteni din dreapta mea . Au prins podiumul astfel. Poate in alta situatie le luam punctul , in favoarea unei alte "prietenii" . Este normal asa ? O echipa fara sanse sa decida soarta podiumului dupa bunul plac ?

Cand nu ai ce face asta este , dar daca poti sa diminuezi relele de ce sa nu o faci ?

P.S. Votati schimbarea ! :D

Alexandru Mihai
pescar de competitie

Mesaj de Alexandru Mihai »

Echipele care sunt de acord cu aceasta propunere:

1.Razvan Niculescu
2.Mihai Alexandru
3.Dan Mitranescu
4.Daniel Moldovan
5.Cristian Stanoi