Topicul lui Popes CUTZU - DAT MOKA

Desfasurare, clasamente, fotografii, discutii, polemici, propuneri, decizii.

Moderator: gor965

Încuiat
Aschioape Florin

Re: Topicul lui Popes CUTZU - DAT MOKA

Mesaj de Aschioape Florin »

Cristi Y scrie:corect se scrie SUNT !!!! :oops: :oops: :oops: :oops:

nu de alta dar cand spuneti despre dvs , sa scrieti corect - sunt campion national , nu sint campion national :wink:
se mai intimpla ce sa-i faci ,cind ai numai 16 ani de scoala mai treci cu vederea! :lol:

Cristi Y
pescar de competitie

Mesaj de Cristi Y »

Aschioape Florin scrie:se mai intimpla ce sa-i faci ,cind ai numai 16 ani de scoala mai treci cu vederea!
pentru asta este nevoie doar de primii doi ani de scoala stimate domn campion federal , eu as zice mai repede ca de vina este extenuarea dupa laboriosul si solicitantul campionat national federal
CAPUL PLECAT SABIA IL TAIE

miyagi
Pescar de competitie
Puncte: 0

Mesaj de miyagi »

Acuma. Pana sa rasfoiesc demersurile legislative pot spune urmatoarele:
1. Daca AGVPS-ul a facut vreo miscare fie ea si nereusita a facut-o in scopul evidentierii preocuparilor fata de pescuitul sportiv. Daca nu le-a iesit probabil ca au fost sfatuiti prost de juristi, dar nici asta nu e un capat de tara. Tu ai pierdut la bani, de unde nu stiu, pe mana avocatilor de s-a saturat lumea. Te-au mai lasat si cu qru in balta. Apropo! Sti ca noi pescarii nu ne-am jucat cu putza in tarana ci in balta :D ? De-asta ai ajuns tu homalau :wink:, si-ti place printre noi.
2. Federatiile se vor face indiferent de ce se intampla in piata. Tu ar trebui sa iti faci griji ce o sa faci cu a ta. O s-o iei cu tine in mormant sau la puscarie ca va trebui intr-un final sa stingi niste creante ca sa o inchizi. Nush` de ce iti bati capul cu problemele AGVPS-ului ca dupa infiintarea federatiilor de "drept comun" (daca vrei) o sa ramai cu a ta pe cap si chiar daca ajungi cu ea in tribunal tot va trebui sa stingi activul intr-un fel. He, heeeei! Niste treburi grele Fane :wink: .
Nu mai face tapaj pe forumuri ca sa-ti ascunzi neputinta si artificiile de "campionate" ca sa castigi timp. Nimeni nu ti-l va mai acorda.
Ultima oară modificat Mie Oct 23, 2013 0:06 de către miyagi, modificat 1 dată în total.
Urban culture.

miyagi
Pescar de competitie

Mesaj de miyagi »

Cristi Y scrie:corect se scrie SUNT !!!! :oops: :oops: :oops: :oops:

nu de alta dar cand spuneti despre dvs , sa scrieti corect - sunt campion national , nu sint campion national :wink:
Bravo Tataie! Pentru mine asta inseamna cu adevarat o lectie de educatie.
Urban culture.

miyagi
Pescar de competitie

Mesaj de miyagi »

nicuB scrie:
Stefan Popescu scrie:Federația nu-și construiește credibilitatea pe acest forum.
PS Federația folosește arbitrii atestați și înscriși în Corpul federal de arbitrii.
inclin sa cred ca federatia nu-si construieste credibilitatea nici macar pe site-ul oficial.
va rog sa imi raspundeti, fara a face bascalie, la urmatoarele intrebari:

1. unde s-au tinut fazele preliminare ale concursului de feeder si de stationar;
2. cate cluburi s-au inscris la aceste preliminarii;
3. cate cluburi au ajuns in finala si ce palmares au finalistii de la feeder.

Ar fi interesant sa puneti o lista cu finalistii de la feeder care sa cuprinda urmatoarele:
a) nume si prenume;
b) varsta;
c) palmares competitional.

va rog sa imi raspundeti punctual.

multumesc
Sunt suficiente datele pe care le deține federația. Pentru manipularea datelor cu caracter personal, federatia nu este abilitată să le facă publice.[/quote]

ca de obicei, evitati sa raspundeti la intrebarile directe. totusi, din raspunsul dvs inteleg ca:

1. nu s-au tinut nici un fel de calificari;
2. in finala au participat niste amatori, fara nicio legatura cu proba la care au participat;
3. nu dati curs intrebarii mele referitoare la varsta si palmares deoarece ati afirmat de nenumarate ori ca viitorul este al tinerilor talentati, iar in finala de feeder cel putin o parte din ei nu au fost nici tineri nici talentati.

ma opresc aici, nu vreau sa fiu rautacios si nici nu doresc sa intru in polemici interminabile, nici cu dvs nici cu altcineva.
ati facut federatia. felicitari! dar........mai e mult pana departe. in momentul de fata aveti in federatie, poate, 10% pescari de valoare, restul sunt de umplutura, nu au si nici nu vor avea vreodata legatura cu marea performanta.

P.S. date cu caracter personal: CNP, serie CI, adresa, etc[/quote]

...................................................................................

Deci Fane, iar umblii cu ocaua mica :| . Uite ce intrebari pertinente ti se adreseaza si tu nu raspunzi!
Urban culture.

miyagi
Pescar de competitie

Mesaj de miyagi »

Aschioape Florin scrie:
Dragoi Adrian scrie:ce raspuns :))))
ce dracului e atat de greu dat un raspuns la obiect? e cumva secret de stat?
se confirma vorba: cine se aseamana se aduna!!!
multa bafta la campionatul mondial iti dorim!
nu vad totusi care este problema ....cei care au fost invitati nu au venit ...si restul nu sint interesati ....e alegerea fiecaruia unde concureaza ,momentan nimeni nu a avut interdictie
eu am fost considerat daunator pentru AGV si nu am fost primit la camionatul AGV ! am ales sa concurez unde am fost primit !
cind esti dat de majoritatea clasamentelor numarul 1 in stationar si nu esti chemat la lot inseamna ca nu mi se recunosc meritele ...de ce sa mai raman la AGV ?
Domnule Aschioapei va dau niste chestii la care sa reflectati.
Dumnezeu ne-a lasat puterea de a gandi / analiza si a decide. De-a lungul istoriei omul a facut o gramada de alegeri gresite ( vezi pilda marului, a celor doi arginti etc ). Sa nu va coste mandria asta pe parcursul celor 20, 30 de ani de care pomeniti! Daca ati fi fost numarul 1 nu ar mai fi existat atatea concursuri pe fixe, match, feeder samd.
Ganditi un pic mai mult ca-i gratis, iar dupa 16 ani de studii ar trebui sa va fie la indemana.
Urban culture.

miyagi
Pescar de competitie

Mesaj de miyagi »

Stefan Popescu scrie:Poze! Și induc în eroare pescarii sportivi!
Fane te cam preocupa pozele alea :roll: !?
Urban culture.

miyagi
Pescar de competitie

Mesaj de miyagi »

Aschioape Florin scrie:
Cristi Y scrie:ne puteti preciza , campionatul national organizat de frpsc cate etape a avut , cate cluburi si cati sportivi s-au intrecut in aceasta competitie ??
nu stiu daca are relevanta , ........ are relevanta........a fost organizat corect ...... nicidecum......... si nu am cheltuit nimic ....am primit inclusiv momelile si nadele comandate .... cu asta va cumpara .....pot spune doar ca din cei inscrisi o parte au renuntat si datorita amenintarilor AGV ....astea sunt niste pareri personale ce pot fi cel mult subiective........mie AGV nu are ce sa-mi faca (nu am interese la ei )
Urban culture.

miyagi
Pescar de competitie

Mesaj de miyagi »

andrei vladeanu scrie:as avea si eu o intrebare la cei care semneaza tabele si sprijina o noua structura "independenta", care sa diriguiasca pescuitul.

stiati ca selaru pregatea modificarea legii sportului si transformarea agvps in structura sportiva, alaturi de celelalte federatii?
nu am auzit pe nimeni sa fie, la nivel declarativ, impotriva conceptului de federatie de pescuit. insa v-am auzit pe toti impotriva lui popescu.

totusi, voi puneati (in stil hei-rupist, desigur) umarul la schimbarea la fata a agvps, cu selarii, bentii, mugureii, orheii si pasarile sale...

pentru moment, guvernul si senatul au spus pas parol.

si inca ceva.

v-ati gandit vreodata ca selaru putea sa faca treaba asta de mult si sa modifice legea sportului? pe vremea in care nu-l ameninta nimeni.

de ce nu a facut-o?

va raspund tot eu. pentru ca apoi trebuia sa se ocupe (cu agvps-ul) cu adevarat de competitie. s-o organizeze pe toate ramurile sale. sa faca campionate sa se ocupe de loturile nationale. sa faca ce trebuie sa faca o federatie sportiva.

pe banii ei.

Asta-i o supozitie Andrei. Selaru nu putea pregati modificarea legii atata timp cat nu face parte din legislativul tarii. Putea cel mult sa ceara unui parlamentar :wink:

iata unul din motivele serioase pentru care a esuat proiectul din 2008. pentru ca nu a mai vrut selaru. am spus mereu treaba asta, dar nu m-a ascultat nimeni.

cineva imi reprosa mie asta. ca am facut ce-a vrut selaru. desi eram neputincios.

Aici se poate sta de vorba

eu va mai intreb o data. voi acum ce faceti cu tabelul ala?!!?
O noua federatie Andrei :|
Urban culture.

miyagi
Pescar de competitie

Mesaj de miyagi »

andrei vladeanu scrie:..aici trebuia sa fie manifestul, da` nu l-a luat prin citat.
Ashea! Baga batzu prin gard :( .
Urban culture.

senzor planet
Încuiat

Înapoi la “Campionatul National de Pescuit la Crap”