Topicul lui Popes CUTZU - DAT MOKA

Desfasurare, clasamente, fotografii, discutii, polemici, propuneri, decizii.

Moderator: gor965

Încuiat
miyagi
Pescar de competitie
Puncte: 0

Re: Topicul lui Popes CUTZU - DAT MOKA

Mesaj de miyagi »

Deci domnilor! O ultima solutie, O noua federatie
Si daca se poate cu OSIM-ul cat se poate de similar cu a lu` Fane ca sa-i estompeze si titulatura sandramalei :mrgreen:
Urban culture.

iohann
Partener Crapmania.ro

Mesaj de iohann »

cornelserbu scrie:
Aschioape Florin scrie:http://www.senat.ro/Legis%5CPDF%5C2013%5C13L386PV.pdf

mai clar de cit recunoasterea asta nu vad
domnul aschioape, pentru multi dintre noi e mai important mateolli decat ponta :wink:
:lol: :lol: :lol:

iulixa

Mesaj de iulixa »

Am intrat pe site, dar am gasit informatii schioape...
Doream sa stiu clasamentul pe manse, cu nr pesti si cantitate, speciile de peste vizate si de la ce greutate minima s-a punctat. Nu, in ultimul rand, era interesant de stiut brigada de arbitri. Pentru credibilitate e nevoie de transparenta.[/quote]
Domnule Popescu,
Sunteti amabil sa faceti transparente informatiile solicitate?
Multumesc inca o data.[/quote]
Ceva noutati, domnule Popescu?

ANTIFANE

Mesaj de ANTIFANE »

Aschioape Florin scrie:
Dragoi Adrian scrie:ce raspuns :))))
ce dracului e atat de greu dat un raspuns la obiect? e cumva secret de stat?
se confirma vorba: cine se aseamana se aduna!!!
multa bafta la campionatul mondial iti dorim!
nu vad totusi care este problema ....cei care au fost invitati nu au venit ...si restul nu sint interesati ....e alegerea fiecaruia unde concureaza ,momentan nimeni nu a avut interdictie
eu am fost considerat daunator pentru AGV si nu am fost primit la camionatul AGV ! am ales sa concurez unde am fost primit !
cind esti dat de majoritatea clasamentelor numarul 1 in stationar si nu esti chemat la lot inseamna ca nu mi se recunosc meritele ...de ce sa mai raman la AGV ?
Majoritatea clasamentelor facut tot de un federal, Secosan!
Bateti campii dle campion la federatie v-ati dus singur pt Mokaciuni!
Daca sunteti asa el magnifico,cate titluri de campion ati castigat in ultimii 10 ani?

andrei vladeanu
Veteran

Mesaj de andrei vladeanu »

cornelserbu scrie: dar oare pe tine te interesau chestiile astea pana in 2012 cand ti-a luat agvps-ul jucaria si a dat-o la corbu pentru "generatia urmatoare"? :D
mie mi se pare putin ipocrita atitudinea ta, dar...faci cum vrei, nu toata lumea stie istoria pescuitului la crap si niciunul din pustii pe care-i pastoresti (cu mult profesionalism as zice) nu-ti va spune ca semeni cu caiafa.
desigur ca ma interesau. initiativa din 2008 de infiintare a FRPS mi-a apartinut, daca tot pomenesti de istorie.
The One Team

andrei vladeanu
Veteran

Cristi Y scrie: la mine a ramas doar in stadiul de amenintare ( in cazul Cotelici ) , a venit omul pe balta si am clarificat lucrurile ,:
stiu, dupa vreo cinci ani, cam cat te tine pe tine nebunia cand iti casuna pe cineva :D :D :D

Cristi Y scrie: in schimb tu , l-ai lucrat pe Florentin parsiveste si l-ai lasat fara servici
folclor de santz (forum), din ciclul ca am furat din banda si tarusi.

Cristi Y scrie:de ce nu te-ai alaturat de la inceput lui popescu cand a inceput sa faca federatia ???? din cate-mi amintesc i-l injurai pe unde apucai si scrasneai din dinti cand auzeai de el
din acelasi considerent din care nici tu nu m-ai atacat de la inceput, din 2005, atunci cand ai venit la lotul senzor. :wink:
Cristi Y scrie: iti spun eu de ce , te-a invins , restul plebei te blameaza si era singurul refugiu unde mai iti dadea cineva o functie :
normal ca m-a invins, daca - asa cum bine zici intr-o alta postare - ma luptam singur cu morile de vant.

cat despre functii, ma pish pe ele. am refuzat doua oferte mari de la agvps in 2012 si 2013. nu-mi mai trebuie sefie.
Cristi Y scrie: in locul lui popescu nu te bagam in seama dar din punctul lui de vedere esti o piesa importanta in razboiul dezbinarii , in plus de asta mai traieste si satisfactia sa presare firmituri la botul celui care i-a fost dusman :lol: :lol: :lol: :lol:
nu am luat si nu o sa iau nicio firimitura de la popescu! :twisted:
The One Team

andrei vladeanu
Veteran

Cristi Y scrie:
andrei vladeanu scrie:
esti un fel de Balcescu contemporan :roll: :roll: :roll:

numai ca Balcescu a sustinut ca adevarata revolutie trebuie sa se sprijine pe forta poporului , sa-i exprime dorintele si a avut langa el pe Romanescu si Magheru , tu in schimb ai inlaturat restul liderilor , ai pastrat un Sancho Panza ( pokerul se face-n minim doi ) si ai actionat strict in virtutea intereselor personale
si pt. ca ti-am pomenit postarea asta, nu scap ocazia s-o citez, deoarece reprezinta esentialul in ceea ce ma priveste.

nu pt comparatia cu balcescu. nea nicu contemporan e altul in pescuit :wink:

ci pentru ca, intr-adevar, la un moment dat am ramas singur prin tribunale sa ma lupt cu popescu sa-l blochez. si am renuntat. pentru ce trebuia sa continui lupta cu morile de vant?!!?

nu e vorba de absolut niciun interes personal, ba din contra.
The One Team

cornelserbu
Veteran

Mesaj de cornelserbu »

andrei vladeanu scrie:
cornelserbu scrie: dar oare pe tine te interesau chestiile astea pana in 2012 cand ti-a luat agvps-ul jucaria si a dat-o la corbu pentru "generatia urmatoare"? :D
mie mi se pare putin ipocrita atitudinea ta, dar...faci cum vrei, nu toata lumea stie istoria pescuitului la crap si niciunul din pustii pe care-i pastoresti (cu mult profesionalism as zice) nu-ti va spune ca semeni cu caiafa.
desigur ca ma interesau. initiativa din 2008 de infiintare a FRPS mi-a apartinut, daca tot pomenesti de istorie.
pai initiativa de care vorbesti ai avut-o din cauza ca a aparut popescu, in niciun caz din cauza agvps-ului...chiar nu-ti mai aduci aminte ce discutam ?
in consecinta, iti spun eu ca nu te interesau atata timp cat jucaria era la tine :wink:
Cornel Serbu
Friends Carp Team

andrei vladeanu
Veteran

cornelserbu scrie:
andrei vladeanu scrie:
pai initiativa de care vorbesti ai avut-o din cauza ca a aparut popescu, in niciun caz din cauza agvps-ului...chiar nu-ti mai aduci aminte ce discutam ?
in consecinta, iti spun eu ca nu te interesau atata timp cat jucaria era la tine :wink:
atunci despre ce chestii spui ca nu ma interesau?
The One Team

cornelserbu
Veteran

Mesaj de cornelserbu »

andrei vladeanu scrie: pentru ce trebuia sa continui lupta cu morile de vant?!!?
si atunci ce ti-ai zis, decat sa ma lupt cu ele, mai bine le pun sa macine... :D
Cornel Serbu
Friends Carp Team

senzor planet
Încuiat

Înapoi la “Campionatul National de Pescuit la Crap”