Si daca se poate cu OSIM-ul cat se poate de similar cu a lu` Fane ca sa-i estompeze si titulatura sandramalei

Moderator: gor965
cornelserbu scrie:domnul aschioape, pentru multi dintre noi e mai important mateolli decat pontaAschioape Florin scrie:http://www.senat.ro/Legis%5CPDF%5C2013%5C13L386PV.pdf
mai clar de cit recunoasterea asta nu vad
Majoritatea clasamentelor facut tot de un federal, Secosan!Aschioape Florin scrie:nu vad totusi care este problema ....cei care au fost invitati nu au venit ...si restul nu sint interesati ....e alegerea fiecaruia unde concureaza ,momentan nimeni nu a avut interdictieDragoi Adrian scrie:ce raspuns)))
ce dracului e atat de greu dat un raspuns la obiect? e cumva secret de stat?
se confirma vorba: cine se aseamana se aduna!!!
multa bafta la campionatul mondial iti dorim!
eu am fost considerat daunator pentru AGV si nu am fost primit la camionatul AGV ! am ales sa concurez unde am fost primit !
cind esti dat de majoritatea clasamentelor numarul 1 in stationar si nu esti chemat la lot inseamna ca nu mi se recunosc meritele ...de ce sa mai raman la AGV ?
desigur ca ma interesau. initiativa din 2008 de infiintare a FRPS mi-a apartinut, daca tot pomenesti de istorie.cornelserbu scrie: dar oare pe tine te interesau chestiile astea pana in 2012 cand ti-a luat agvps-ul jucaria si a dat-o la corbu pentru "generatia urmatoare"?![]()
mie mi se pare putin ipocrita atitudinea ta, dar...faci cum vrei, nu toata lumea stie istoria pescuitului la crap si niciunul din pustii pe care-i pastoresti (cu mult profesionalism as zice) nu-ti va spune ca semeni cu caiafa.
stiu, dupa vreo cinci ani, cam cat te tine pe tine nebunia cand iti casuna pe cinevaCristi Y scrie: la mine a ramas doar in stadiul de amenintare ( in cazul Cotelici ) , a venit omul pe balta si am clarificat lucrurile ,:
folclor de santz (forum), din ciclul ca am furat din banda si tarusi.Cristi Y scrie: in schimb tu , l-ai lucrat pe Florentin parsiveste si l-ai lasat fara servici
din acelasi considerent din care nici tu nu m-ai atacat de la inceput, din 2005, atunci cand ai venit la lotul senzor.Cristi Y scrie:de ce nu te-ai alaturat de la inceput lui popescu cand a inceput sa faca federatia ???? din cate-mi amintesc i-l injurai pe unde apucai si scrasneai din dinti cand auzeai de el
normal ca m-a invins, daca - asa cum bine zici intr-o alta postare - ma luptam singur cu morile de vant.Cristi Y scrie: iti spun eu de ce , te-a invins , restul plebei te blameaza si era singurul refugiu unde mai iti dadea cineva o functie :
nu am luat si nu o sa iau nicio firimitura de la popescu!Cristi Y scrie: in locul lui popescu nu te bagam in seama dar din punctul lui de vedere esti o piesa importanta in razboiul dezbinarii , in plus de asta mai traieste si satisfactia sa presare firmituri la botul celui care i-a fost dusman![]()
![]()
![]()
si pt. ca ti-am pomenit postarea asta, nu scap ocazia s-o citez, deoarece reprezinta esentialul in ceea ce ma priveste.Cristi Y scrie:andrei vladeanu scrie:
esti un fel de Balcescu contemporan![]()
![]()
![]()
numai ca Balcescu a sustinut ca adevarata revolutie trebuie sa se sprijine pe forta poporului , sa-i exprime dorintele si a avut langa el pe Romanescu si Magheru , tu in schimb ai inlaturat restul liderilor , ai pastrat un Sancho Panza ( pokerul se face-n minim doi ) si ai actionat strict in virtutea intereselor personale
pai initiativa de care vorbesti ai avut-o din cauza ca a aparut popescu, in niciun caz din cauza agvps-ului...chiar nu-ti mai aduci aminte ce discutam ?andrei vladeanu scrie:desigur ca ma interesau. initiativa din 2008 de infiintare a FRPS mi-a apartinut, daca tot pomenesti de istorie.cornelserbu scrie: dar oare pe tine te interesau chestiile astea pana in 2012 cand ti-a luat agvps-ul jucaria si a dat-o la corbu pentru "generatia urmatoare"?![]()
mie mi se pare putin ipocrita atitudinea ta, dar...faci cum vrei, nu toata lumea stie istoria pescuitului la crap si niciunul din pustii pe care-i pastoresti (cu mult profesionalism as zice) nu-ti va spune ca semeni cu caiafa.
atunci despre ce chestii spui ca nu ma interesau?cornelserbu scrie:pai initiativa de care vorbesti ai avut-o din cauza ca a aparut popescu, in niciun caz din cauza agvps-ului...chiar nu-ti mai aduci aminte ce discutam ?andrei vladeanu scrie:desigur ca ma interesau. initiativa din 2008 de infiintare a FRPS mi-a apartinut, daca tot pomenesti de istorie.cornelserbu scrie: dar oare pe tine te interesau chestiile astea pana in 2012 cand ti-a luat agvps-ul jucaria si a dat-o la corbu pentru "generatia urmatoare"?![]()
in consecinta, iti spun eu ca nu te interesau atata timp cat jucaria era la tine
si atunci ce ti-ai zis, decat sa ma lupt cu ele, mai bine le pun sa macine...andrei vladeanu scrie: pentru ce trebuia sa continui lupta cu morile de vant?!!?