UNDE ?andrei vladeanu scrie:si al meu.Cristi Y scrie: peste toate astea , in noiembrie va ajunge si memoriul meu

Moderator: gor965
UNDE ?andrei vladeanu scrie:si al meu.Cristi Y scrie: peste toate astea , in noiembrie va ajunge si memoriul meu
Victore , dupa mine cred ca o barca separata e buna pe la 11.00 sa prindem ceva si din ziua de vineri , noi plecam inapoi duminica . Tablele oricum sa le iei , ceva fise , un pachet nou de carti de joc si bani la tine ))) . Oricum cu barca nu hotarasc eu , avem teleconferinta in 30 minute ... Te anuntam sa nu incurcam ceva .oanavictor scrie:VAL ,NU TE ZGARCI LA TARATE ........CRAMELE OPRISOR ROZE CALOIAN SAU 3 HECTARE ROZE MURFATLAR ........!Val scrie:SA IAU SI TABLELE LA MINE .........SPECIAL PT CEZAR ?Cristi Y scrie:Cezarica nu te enerva , mai avem doua zile si degustam whisky-ul scotish in salupa !!![]()
Eu merg pe Tezaur de Jidvei ... cind plecam ? Ora 7.00 e Ok ?
BARCA VINE LA ORA 13 .........
cea mai benefica ruptura este cea dintre popescu si federatie , apoi apele se vor linisti vfara doar si poate si federatia chiar va deveni forul suprem la care sunt convins ca se vor alatura toate cluburileVal scrie:Important este ca atunci , pescarii sa fie pragatiti pentru aceasta ruptura
oanavictor scrie: SA IAU SI TABLELE LA MINE .........SPECIAL PT CEZAR ?
Tatae , dar ruptura asta vine de undeva de sus .... o minune de la D-zeu ? Hai ca mai vorbim cind iti ia Victor bani la table . Sa aiba de pierdut al poker la mine ))Cristi Y scrie:cea mai benefica ruptura este cea dintre popescu si federatie , apoi apele se vor linisti vfara doar si poate si federatia chiar va deveni forul suprem la care sunt convins ca se vor alatura toate cluburileVal scrie:Important este ca atunci , pescarii sa fie pragatiti pentru aceasta ruptura
esti de acord cu mine ca singurul nucleu al acestei furtuni este popescu si caracterul lui mizer ???
oanavictor scrie: SA IAU SI TABLELE LA MINE .........SPECIAL PT CEZAR ?
pai va pricepeti careva la d'astea ????
corectCristi Y scrie:
cea mai benefica ruptura este cea dintre popescu si federatie , apoi apele se vor linisti afara doar si poate si federatia chiar va deveni forul suprem la care sunt convins ca se vor alatura toate cluburile
esti de acord cu mine ca singurul nucleu al acestei furtuni este popescu si caracterul lui mizer ???
Exista o singura problema; federatia nu vrea sa se rupa de Popescu. Ghinonul vostru este unul singur. Nimeni din federatie nu are nevoie de parerea voastra.Marian Constantin scrie:corectCristi Y scrie:
cea mai benefica ruptura este cea dintre popescu si federatie , apoi apele se vor linisti afara doar si poate si federatia chiar va deveni forul suprem la care sunt convins ca se vor alatura toate cluburile
atunci lasa'ne si dute'n ....Stefan Popescu scrie:Exista o singura problema; federatia nu vrea sa se rupa de Popescu. Ghinonul vostru este unul singur. Nimeni din federatie nu are nevoie de parerea voastra.Marian Constantin scrie:corectCristi Y scrie:
PS Federatia este( eu sunt ) forul suprem al pescuitului sportiv din Romania!
Bai Ceausescule, chiar ai luat-o razna !Stefan Popescu scrie: Ghinonul vostru este unul singur. Nimeni din federatie nu are nevoie de parerea voastra.
PS Federatia este forul suprem al pescuitului sportiv din Romania!
Sunt sute de pescari de competitie, sunt concursuri saptamanal, chiar si in paralel ! Tu nu ai mai fost implicat in fenomen in ultimul timp, dar urmareste putin sectiunea Competitii si vei vedea ca am dreptate...Val scrie:
Mai Vladut dar tie nu iti pare ca esti cam vocal .... pina la urma faci afaceri pe privat cu organizarea , ai un site care este Can - Can-ul pescuitului la crap .... pina la urma ce ii doresti tu dragul meu ? Care e ala care nu va avea 50 mii de defecte in clipa in care iti spune ca nu ai dreptate ? Carstocea ? La cum te stiu ii gasesti ceva si acestui om !
Lasa in p..a oamenii sa se organizeze , asa cum stiu , asa cum pot , pe ce drum vor ei si nu ne mai f..e cu pescarii de competitie , ca in afara de vreo 20 -30 pescari nu exista asa ceva .... Exista investitori ...si doritori ... dar competitia este departe ...de atitudine , de respect sportiv , de orice iti imaginezi tu si nu exista in realitate ....
Nu tin partea nimanui ....dar tu visezi frumos de ceva vreme ...stai in coliba ta ca nu prea pricepi ce se poate legislativ ....si bati toaca si ridici mingea la fileu unora .... care sunt la fel ca tine ...
Fara emotii si fara scuze .