Moderatori: odoctee, Irinel Nitu
IULIAN APCR-UL SI IMPLICIT NEA CORNEL NU ARE NICI O VINA , EU AM FACUT REGULAMENTUL TOCMAI IN IDEEA DE A SE PESCUI LA CRAP , DAR CE SA FAC EU CAND TOATA LUMEA IN AFARA DE O ECHIPA ( CARE ORICUM A VRUT SA SE RETRAGA CU CATEVA ZILE INAINTE DE CONCURS ) DECI IMPLICIT SI VOI AU VOTAT SA SE CANTAREASCA PESTE DE LA 1.5 KG. CE SE INTAMPLA DACA TRECEA PROPUNEREA CU CANTARITUL DE 1.3 KG. ???petre iulian scrie:MASTRE .. CA presedinte al APCR-ULUI PUTETI LUA UNELE MASURI nu de alta dar pe diploma mea de la DORIPESCO scrie clar pe ea :ORGANIZAT IMPREUNA CU ASOCIATIA PESCARILOR DE CRAP DIN ROMANIA.....asta m-a durut cel mai tare pe mine... .... cu totul ca nu fac parte din aceasta asociatie.... DACA nu luati voi APCR istii masuri atunci cine poate?... stiu ca propietarii de balti fac presiuni sa se puncteze de la cat mai mic dar nu trebuie cedat ca in curand o sa se puncteze si carasul,rosioara etc.. si culmea vor sa d-ai cu bile...la ciortanasi ,carasei ,etc.
intr-adevar, iata in sfarsit o tampenie pe care n-ai zis-o tu!Dan Mitranescu scrie:"Recordul national in vigoare intr-un concurs oficial(de 72 de ore) este detinut de echipa Senzor cu 286 de kg, pe balta Hobaia !!!
Acest record este in pericol sa fie doborat, deoarece :
IN PERIOADA 3-6 APRILIE, ASOCIATIA PESCARILOR DE CRAP DIN ROMANIA,
ORGANIZEAZA:
CUPA MOARA VLASIEI-EDITIA 1 "
Nu am zis eu asta ...!