CUPA TRANSILVANIA ED. A 2-A , 30.07-03.08, DORIPESCO-BRASOV

Concursuri de crap. Anunturi, regulamente, inscrieri, desfasurare, clasamente, foto, concluzii.

Moderatori: odoctee, Irinel Nitu

Scrie răspuns
cornel rosioru
maestru emerit
Puncte: 0

Mesaj de cornel rosioru »

Aici Andrei are dreptate. Cocursurile de selectie TREBUIE sa respecte regulile CIPS. Caz in care balti ca doripesco sunt excelente.(peste mult conditii grele)
Asta a fost si motivul pt. care anul acesta s-au ales cele mai populate 3 balti din tara.

Cine opreste organizatorul de concurs sa puncteze la Doripesco de la 3000g in sus? La Hobaia de la 4000g si la Tincabesti de la 5000g?
Toate aceste balti au si peste mare.
Nu s-ar mai prinde 600=700kg.de ciortan dar s-ar prinde 200-300 kg. de crap.
Ca sunt balti care nu au nici peste mare si nici mic dar organizeaza concursuri, e alta poveste la fel de reala ca si concursurile de ciortan.

Iulian, APCR e implicat in organizarea multor concursuri.
Intreadevar ar trebui sa ne implicam mai mult si sa impunem niste standarde, numai ca iar vom fi catalogati ca dictatori.
Cornel Rosioru ,
ASOCIATIA PESCARILOR DE CRAP DIN ROMANIA. www.crapmania.ro

PETCU VICTOR

Mesaj de PETCU VICTOR »

["Cu runner sau fara, la doripesco sau dirvari, hobaia or tincabesti, cine face diferenta? Concurentii? organizatorii? regulamentul? nada or pescarul?"

quote="cornel rosioru"]Aici Andrei are dreptate. Cocursurile de selectie TREBUIE sa respecte regulile CIPS. Caz in care balti ca doripesco sunt excelente.(peste mult conditii grele)
Asta a fost si motivul pt. care anul acesta s-au ales cele mai populate 3 balti din tara.

Cine opreste organizatorul de concurs sa puncteze la Doripesco de la 3000g in sus? La Hobaia de la 4000g si la Tincabesti de la 5000g?
Toate aceste balti au si peste mare.
Nu s-ar mai prinde 600=700kg.de ciortan dar s-ar prinde 200-300 kg. de crap.
Ca sunt balti care nu au nici peste mare si nici mic dar organizeaza concursuri, e alta poveste la fel de reala ca si concursurile de ciortan.

Iulian, APCR e implicat in organizarea multor concursuri.
Intreadevar ar trebui sa ne implicam mai mult si sa impunem niste standarde, numai ca iar vom fi catalogati ca dictatori.[/quote]

MAISTRE, daca tot pomenesti numai de HOBAIA,TINGABESTI ,"DIRVARI" SI DORIPESCO,eu zic sa nu se mai tina nici un concurs decit pe HOBAIA,TINCABESTI SI DIRVARI,IAR PE DORIPESCO SA SE ANTRENEZE LOTUL NATIONAL :D Cred ca APCR-UL AR TREBUII SA SE IMPLICE(SPRIJINE) NUMAI LA CONCURSURI UNDE SE PUNCTEAZA CRAPUL DE LA 3KG IN SUS,MACAR PENTRU FAPTUL CA APCR-UL,ESTE ASOCIATIA PESCARILOR DE CRAP DIN ROMANIA(NU A PESCARILOR DE CIORTAN DIN ROMANIA) :D "Am zis si eu n-am dat cu parul"

cornel rosioru
maestru emerit

@Victorase
Am pomenit de cele 3 balti pt. ca sunt bine populate si se pot simula cel mai bine conditiile intilnite la CM. (am amintit trei balti nu patru)
Si balta ta e bine populata ba mai mult, pestele a crescut, are o medie frumoasa, dar din pacate din cauza padurii nu poate fi folosita toata lungimea. (sunt avantaje si dezavamtaje. Ai peste mare treci la alta categorie.) :lol:
Balti bune mai sunt in tara, dar nu se pot face selectii pe ele.
Perisul, densitate, peste mare dar prea mica, Livada-Bihor la fel.
Ce sa mai spunem de Sarulesti, una dintre cele mai bune balti din Europa. Cu toate acestea selectiile facute pe Sarulesti pt. CM ar fi un esec total.
Asta e si motivul pt. care sustin cele 3 balti pt. acest gen de concursuri.
In rest concursurile private ar trebui sa puncteze incepind de la 3000 sau 4000g, dupa parerea mea.
Dar si daca impui asa o regula te lovesti de cei ce sustin ciortaniada.
Nicicum nu e bine. :lol:

De la anul APCRul se va ocupa numai de concursurile private, iar cele in care se va implica nu vor fi ciortaniade.
La organizarea CN si inplicit selectii a renuntat. Sa vedem ce va hotari noua conducere.
Noi am mers pe varianta asta, ei poate aleg alta mai buna. Numai asa putem progresa.
Cornel Rosioru ,

PETCU VICTOR

Mesaj de PETCU VICTOR »

"JOS PALARIA" MAISTRE, FELICITARI APCR-ULUI SI IMPLICIT SENZORILOR,PENTRU TOT CE AU FACUT PINA ACUM IN CEEA CE PRIVESTE PESCUITUL CRAPULUI.SUCCES SENZORILOR IN AFRICA DE SUD SI SA DEA DUMNEZEU SA IASA PE LOCUL 1.

CLAUDIU COZMA
Partener Crapmania.ro

Mesaj de CLAUDIU COZMA »

petre iulian scrie:MASTRE .. CA presedinte al APCR-ULUI PUTETI LUA UNELE MASURI nu de alta dar pe diploma mea de la DORIPESCO scrie clar pe ea :ORGANIZAT IMPREUNA CU ASOCIATIA PESCARILOR DE CRAP DIN ROMANIA.....asta m-a durut cel mai tare pe mine... .... cu totul ca nu fac parte din aceasta asociatie.... DACA nu luati voi APCR istii masuri atunci cine poate?... stiu ca propietarii de balti fac presiuni sa se puncteze de la cat mai mic dar nu trebuie cedat ca in curand o sa se puncteze si carasul,rosioara etc.. si culmea vor sa d-ai cu bile... :D la ciortanasi ,carasei ,etc.
IULIAN APCR-UL SI IMPLICIT NEA CORNEL NU ARE NICI O VINA , EU AM FACUT REGULAMENTUL TOCMAI IN IDEEA DE A SE PESCUI LA CRAP , DAR CE SA FAC EU CAND TOATA LUMEA IN AFARA DE O ECHIPA ( CARE ORICUM A VRUT SA SE RETRAGA CU CATEVA ZILE INAINTE DE CONCURS ) DECI IMPLICIT SI VOI AU VOTAT SA SE CANTAREASCA PESTE DE LA 1.5 KG. CE SE INTAMPLA DACA TRECEA PROPUNEREA CU CANTARITUL DE 1.3 KG. ???
TU CE AI FI FACUT IN LOCUL MEU ???
IN LEGATURA CU REGULILE BALTI , AI DREPTATE SI EU SUNT TRATAT IN ACELASI MOD , CONTOLAT IN TOATE BAGAJELE SI GENTILE PE CARE LE AM , SI NU SE MISCA PAZNICUL DE LANGA MINE PANA NU PARASESC BALTA , BA CHIAR O DATA PLECASEM DE PE BALTA FARA A FI CONTROLAT SI AM FOST SUNAT SA MA INTORC PENTRU CONTROL , LUCRU PE CARE L-AM SI FACUT , A TREBUIT SA DESFAC TOATE BAGAJELE IN PLOAIE CA SA NU FI FURAT VRE-UN CRAP , DAR SA PROPUI SA FIU TRATAT CA UN BRACONIER PE MOARA VLASIEI , CRED CA ESTE CAM MULT ( NU CONFUNDA PESCARUL CU ADMINISTRATORUL BALTI ) MAI ALES CA AM FACUT DESTULE PARTIDE PE MOARA VLASIEI , SI ASTA IN CONDITIILE IN CARE AM ABONAMENT LA TANCABESTI , PLUS CA AM TRIMIS MULTI PESCARI SA PESCUIASCA PE MOARA VLASIEI TOCMAI PENTRU CA AM FOST TRATATI CU RESPECT DE CATRE DL. PETCU SI DE CATRE PAZNICI SI EU SPER CA AM LASAT LOC DE BUNA ZIUA PE ACOLO SI NU AM CREAT NICI O PROBLEMA .
INCOMPARABILE CONDITIILE OFERITE DE BALTILE DE COMPETITIE DIN JURUL BUCURESTIULUI SI BRASOV , DAR EU TRAIESC AICI SI AM INCERCAT SA FAC CEVA IN PRIVINTA ASTA , DIN PACATE M-AM LOVIT SI EU DE ACELEASI PROBLEME CA SI TINE SI NE FIIND SANSE SA SE SCHIMBE CEVA , AM LUAT HOTARAREA SA NU MAI PESCUISC SAU SA ORGANIZEZ VREUN CONCURS ACOLO , CEI CARE M-A CUNOSC STIU CA INDIFERENT CUM SE TERMINA ACEST CONCURS HOTARAREA MEA ERA LUATA , BA CHIAR SI EDITIA a2a ERA LA UN PAS SA O MUT IN ALTA PARTE , DAR NU SE MAI PUTEA . NICI MIE NU I-MI PLACE PESCUITUL LA CIORTAN DAR M-AM SUPUS VOTULUI MAJORITATII .
<°))))))><
><((((((°>

George-Alexandru
Partener Crapmania.ro

Mesaj de George-Alexandru »

nu organizatorul are vina ci gazda pt regulile impuse
George Alexandru
General Manager 4Carp
Presedinte C.S. Green Lake
ViceCampion National 2014

cornel rosioru
maestru emerit

A fost o propunere sub 1500g? Cine a venit cu ea?
Cornel Rosioru ,

Dan Mitranescu
Veteran

Mesaj de Dan Mitranescu »

cornel rosioru scrie:A fost o propunere sub 1500g? Cine a venit cu ea?
Eu !

Dan Mitranescu
Veteran

Mesaj de Dan Mitranescu »

"Recordul national in vigoare intr-un concurs oficial(de 72 de ore) este detinut de echipa Senzor cu 286 de kg, pe balta Hobaia !!!
Acest record este in pericol sa fie doborat, deoarece :

IN PERIOADA 3-6 APRILIE, ASOCIATIA PESCARILOR DE CRAP DIN ROMANIA,
ORGANIZEAZA:

CUPA MOARA VLASIEI-EDITIA 1 "

Nu am zis eu asta ...!

andrei vladeanu
Veteran

Mesaj de andrei vladeanu »

Dan Mitranescu scrie:"Recordul national in vigoare intr-un concurs oficial(de 72 de ore) este detinut de echipa Senzor cu 286 de kg, pe balta Hobaia !!!
Acest record este in pericol sa fie doborat, deoarece :

IN PERIOADA 3-6 APRILIE, ASOCIATIA PESCARILOR DE CRAP DIN ROMANIA,
ORGANIZEAZA:

CUPA MOARA VLASIEI-EDITIA 1 "

Nu am zis eu asta ...!
intr-adevar, iata in sfarsit o tampenie pe care n-ai zis-o tu! :D
corect.
The One Team

senzor planet
Scrie răspuns

Înapoi la “Concursuri de Pescuit”