CUPA TRANSILVANIA ED. A 2-A , 30.07-03.08, DORIPESCO-BRASOV

Concursuri de crap. Anunturi, regulamente, inscrieri, desfasurare, clasamente, foto, concluzii.

Moderatori: odoctee, Irinel Nitu

Scrie răspuns
Dan Mitranescu
Veteran
Puncte: 0

Mesaj de Dan Mitranescu »

"Felicitari familiei Petrila, Cristi si George, precum si partenerului lor Marinica, care au stabilit un nou RECORD NATIONAL pe 96 de ore cu 741 de kg.
Au pescuit doar la boiles, au muncit ca sclavii de pe galere, jos palaria !
O adevarata lectie de pescuit viteza, inca o data sincere felicitari. "

...nici asta...!

Dan Mitranescu
Veteran

petre iulian
Pescar de competitie

Mesaj de petre iulian »

@ CLAUDIU COZMA STIU ca nu ai nici o vina si te rog sa ma ierti daca te-am jignit cu ceva. Stiu ca ai incercat sa iasa totul o.k. dar din vina noastra(a pescarilor)a iesit cu totul alceva....si binenteles a contribuit la asta si administratorul baltii care ne-a tratat cum sti ....(braconieri). ma gandesc cu "stupoare" ca era sa se voteze si criteriul de ocupare a standurilor gen(Sarulesti) fiecare sa-si aleaga locul....atunci chiar ca eram noi BUCURESTENII dezavantajati dar au avut obraz si si-au dat seama ca nu e corect... in rest sanatate si sa ne vedem la urmatorul concurs de CRAP..si inca o data scuza-ma daca te-am jignit cu ceva... :!: ......si gandeste-te daca merita promovata acesta balta in conditiile pe care le ofera pescarilor si nu ma refer la peste ci la respect. :shock:

FIR INTINS

--------------------------------------

PETRE IULIAN-CARP ZONE -INFO PESCAR.

CLAUDIU COZMA
Partener Crapmania.ro

Mesaj de CLAUDIU COZMA »

petre iulian scrie:@ CLAUDIU COZMA STIU ca nu ai nici o vina si te rog sa ma ierti daca te-am jignit cu ceva. Stiu ca ai incercat sa iasa totul o.k. dar din vina noastra(a pescarilor)a iesit cu totul alceva....si binenteles a contribuit la asta si administratorul baltii care ne-a tratat cum sti ....(braconieri). ma gandesc cu "stupoare" ca era sa se voteze si criteriul de ocupare a standurilor gen(Sarulesti) fiecare sa-si aleaga locul....atunci chiar ca eram noi BUCURESTENII dezavantajati dar au avut obraz si si-au dat seama ca nu e corect... in rest sanatate si sa ne vedem la urmatorul concurs de CRAP..si inca o data scuza-ma daca te-am jignit cu ceva... :!: ......si gandeste-te daca merita promovata acesta balta in conditiile pe care le ofera pescarilor si nu ma refer la peste ci la respect. :shock:

FIR INTINS

--------------------------------------

PETRE IULIAN-CARP ZONE -INFO PESCAR.
vis avi de balta mi-am spus parerea mai sus , asa ca nu mai insist , stiu la ce te-ai referit cand ai postat , dar am raspuns pentru a nu da prietenilor satifactia sa interpreteze cum vor ei ce ai spus , in rest ne vedem saptamana viitoare la open sa schimbam ceva arome :lol:
<°))))))><
><((((((°>

cornel rosioru
maestru emerit

Mesaj de cornel rosioru »

Dan Mitranescu scrie:
Discutia se purta pe un ton de gluma ...dar cred ca trebuie sa cedez. Definitiv.

Nu cedezi, susti cu tarie aceasi timpenie.
Ce-ai avut in cap cind ai propus punctarea de la 1300g?

Am auzit ca anul viitor se organizeaza un concurs unde se va puncta tot ce are mustati, cu 3 pescari + runner pt. ca e mult de munca.
Sa vezi atunci record. :lol:
Cornel Rosioru ,
ASOCIATIA PESCARILOR DE CRAP DIN ROMANIA. www.crapmania.ro

Dan Mitranescu
Veteran

cornel rosioru scrie:
Dan Mitranescu scrie:
Discutia se purta pe un ton de gluma ...dar cred ca trebuie sa cedez. Definitiv.

Nu cedezi, susti cu tarie aceasi timpenie.. :lol:
Am crezut ca este o gluma cand am vazut ,ca dupa ani de zile in care s-au acceptat niste "tampenii" legate de recorduri, brusc , nu sunt valabile... Am spus ca cedez referindu-ma la gluma.

Nu vad ce gresesc eu daca-mi apar realizarile de care sincer ma bucur?

Dan Mitranescu
Veteran

cornel rosioru scrie:
Dan Mitranescu scrie:
Ce-ai avut in cap cind ai propus punctarea de la 1300g?
Nu am propus eu asta decat am "luat fapta" pentru ca si asa sunt destul de sifonat pe aici...Era pacat sa fie implicate persoanele care au propus asta pentru ca nu merita .

cornel rosioru
maestru emerit

Mesaj de cornel rosioru »

@ dane
Chiar nu intelegi?
Recordurile nu le-am inventat noi. Au existat dintotdeauna. Ele au fost facute pt. a fi doborite. Pina anul trecut erau niste reguli clare dupa care se omologau.
De anul trecut insa au aparut fel de fel de inventii cu pretentie de record.

Ca ai propus tu sau nu limita de 1300g grame e mai putin important, tu ti-ai asumat-o.

Nu vrei sau nu poti intelege ce am sustinut eu si Andrei?
Si cu asta am incheiat o discutie fara sens.
Cornel Rosioru ,
ASOCIATIA PESCARILOR DE CRAP DIN ROMANIA. www.crapmania.ro

andrei vladeanu
Veteran

Mesaj de andrei vladeanu »

Dan Mitranescu scrie: Nu vad ce gresesc eu daca-mi apar realizarile de care sincer ma bucur?
te felicit pentru realizarile tale!
e normal sa le aperi, e firesc!
eu ti-am atras atentia, insa, ca recordul tau nu are nicio legatura cu kilogramele facute de vladut la CN!
pentru ca tu ai scris atunci ca recordul tau ramane in numai stiu ce cartier.
pentru ca la doripesco un runner vioi iti mai atrage inca 50% din cantitate!
e asa greu de inteles?
si cu asta basta, esti obositor!
The One Team

Dan Mitranescu
Veteran

andrei vladeanu scrie:
Dan Mitranescu scrie: Nu vad ce gresesc eu daca-mi apar realizarile de care sincer ma bucur?
si cu asta basta, esti obositor!
Multumesc ! (pentru felicitari )

senzor planet
Scrie răspuns

Înapoi la “Concursuri de Pescuit”