Moderatori: odoctee, Irinel Nitu
vis avi de balta mi-am spus parerea mai sus , asa ca nu mai insist , stiu la ce te-ai referit cand ai postat , dar am raspuns pentru a nu da prietenilor satifactia sa interpreteze cum vor ei ce ai spus , in rest ne vedem saptamana viitoare la open sa schimbam ceva aromepetre iulian scrie:@ CLAUDIU COZMA STIU ca nu ai nici o vina si te rog sa ma ierti daca te-am jignit cu ceva. Stiu ca ai incercat sa iasa totul o.k. dar din vina noastra(a pescarilor)a iesit cu totul alceva....si binenteles a contribuit la asta si administratorul baltii care ne-a tratat cum sti ....(braconieri). ma gandesc cu "stupoare" ca era sa se voteze si criteriul de ocupare a standurilor gen(Sarulesti) fiecare sa-si aleaga locul....atunci chiar ca eram noi BUCURESTENII dezavantajati dar au avut obraz si si-au dat seama ca nu e corect... in rest sanatate si sa ne vedem la urmatorul concurs de CRAP..si inca o data scuza-ma daca te-am jignit cu ceva.........si gandeste-te daca merita promovata acesta balta in conditiile pe care le ofera pescarilor si nu ma refer la peste ci la respect.
![]()
FIR INTINS
--------------------------------------
PETRE IULIAN-CARP ZONE -INFO PESCAR.
Dan Mitranescu scrie:
Discutia se purta pe un ton de gluma ...dar cred ca trebuie sa cedez. Definitiv.
Am crezut ca este o gluma cand am vazut ,ca dupa ani de zile in care s-au acceptat niste "tampenii" legate de recorduri, brusc , nu sunt valabile... Am spus ca cedez referindu-ma la gluma.cornel rosioru scrie:Dan Mitranescu scrie:
Discutia se purta pe un ton de gluma ...dar cred ca trebuie sa cedez. Definitiv.
Nu cedezi, susti cu tarie aceasi timpenie..
Nu am propus eu asta decat am "luat fapta" pentru ca si asa sunt destul de sifonat pe aici...Era pacat sa fie implicate persoanele care au propus asta pentru ca nu merita .cornel rosioru scrie:Ce-ai avut in cap cind ai propus punctarea de la 1300g?Dan Mitranescu scrie:
te felicit pentru realizarile tale!Dan Mitranescu scrie: Nu vad ce gresesc eu daca-mi apar realizarile de care sincer ma bucur?