Moderatori: Alin Galbenu, Bogdan Zaharia, odoctee
Nadesti,nadesti dar, apa cred ca apa a fost destul de rece.Florin Pata scrie:La Moara prind cei care nadesc mult ! Nu cred ca ai trimis multa nada langa montura !
Da, pentru MV 2 este o partida ratata, avand in vedere locul de pe care am pescuit(ponton 1).Ungureanu Bogdan scrie:Tu consideri o partida ratata ca tu ai reusit sa scoti doar doi pesti in 10 ore, sau ca cei din dreapta a prins 11?
Cum adica ratari?pai voi va duceti sa testati carlige si riguri pe 100 lei/12h?
Apropo,ce marime de carlig ai avut la momitor? Momitoare culisante sau fixe?
Ai pescuit in stanga aproape de sarma?
Am zis ca ai exagerat cu 130 m pt ca tu ai scris in postul de mai sus ca ai pescuit exclusiv cu momitoare si cu saculeti, cel putin asa se intelege...
La acest lucru m-am gandit si eu.Florin Pata scrie:La Moara prind cei care nadesc mult ! Nu cred ca ai trimis multa nada langa montura !
Ungureanu Bogdan scrie:Nadesti,nadesti dar, apa cred ca apa a fost destul de rece.Florin Pata scrie:La Moara prind cei care nadesc mult ! Nu cred ca ai trimis multa nada langa montura !
In alta ordine de idei pestele de pe moara a inceput sa nu mai raspunda asa de bine la orice nada ca altadata, cand prindea oricine si la bat de chibrit.
Se pare ca nu prea a folosit "bete de chibrit", poate a pacatuit in noaptea premergatoare partidei.Nada: amix squid&octopus(Senzor), mhlm betaina(Senzor), amix ttx(Senzor), pelete squid&octopus(Senzor), amorsa(Senzor).
In carlig: pop up ice breaker de 10 mm(Carping Club), pop-up squid&octopus de 10 mm(Senzor), bila solubila Corbu premium de 14 mm(Senzor), bila tare belachan de 20 mm(MG) si multe alte pop-up-uri si plastice.
Am aruncat 10 bulgari la 70-80m si 1 kg de bile jet(Senzor).