Ungureanu Bogdan scrie:Nadesti,nadesti dar, apa cred ca apa a fost destul de rece.Florin Pata scrie:La Moara prind cei care nadesc mult ! Nu cred ca ai trimis multa nada langa montura !
In alta ordine de idei pestele de pe moara a inceput sa nu mai raspunda asa de bine la orice nada ca altadata, cand prindea oricine si la bat de chibrit.
Eu am pescuit alaturi de Cornel pe pontonul doi si cred ca frecventa trasaturilor a fost data de o nadire consistenta facuta inca de la inceputul partidei. Primii pesti i-am luat destul de repede astfel ca am facut o nadire cu aprox 20-25 de bulgari undeva la 70-80 metri in fata intretinuta apoi de nada de pe momitor si de mici saculeti cu micropelete atasati la carlig. Dupa fiecare trasatura am aruncat inca 4-5 bulgari.
Cat despre numarul mare de rateuri, acestea au venit din coraborarea mai multor factori: o durere groaznica de cap care intr-un final m-a trimis acasa/trasaturi duble si chiar triple cand la capatul celeilalte lansete era fiica mea de 8 ani care neavand mulinete cu BR mai uita sa puna mana pe tambur cand ridica lanseta de pe suport -bineinteles ea si-a luat papara acasa