Competitii,rolul lor si cerinta pietei

Aici putem discuta sau dezbate orice legat de pescuit.

Moderatori: Alin Galbenu, mariosilaghi, Bogdan Zaharia, odoctee

Scrie răspuns

Ce tip de concursuri preferati ?

1.taxa mari ,cu premii mari.
28
21%
2. taxe intre 500-1000 de ron.cu premii in bani......... mai mult de scos cheltuiala premiantilor .
56
43%
3. taxe care suporta: balta,arbitrii,cupele ,medali.....
47
36%

Voturi totale: 131

popescu59
Pescar de competitie
Puncte: 0

Re: Competitii,rolul lor si cerinta pietei

Mesaj de popescu59 »

(PS La ce concursuri cu taxe mici esti tu inscris pe 2014 ? Ca tot le susti... :roll:)

Vladut
-----------
Dupa ce am vazut cum se deruleaza cu adevarat concursurile cu taxa si premii mari in bani am renuntat la ele , numai si numai scandaluri si manevre pentru ca sa iasa in fata anumite interese. Ok asta tine de alegerea fiecaruia .
Chiar daca stau in rulota am prins peste destul de mult si asta pe un loc de B .

Referitor la PS care mi l-ai facut mai sus te rog sa retii ce scriu aici si stii foarte bine ca cea ce promit nu retrag indiferent de ce si cum , PARTICIP LA TOATE CONCURSURILE CU TAXE MICI si premii mici in bani , articole de pescuit sau fara premii .TE ROG SA MA TRECI DIN OFICIU PARTICIPANT LA TOATE ACESTE CONCURSURI ORGANIZATE DE TINE DIN ANUL 2014.
Acum am si eu un PS . - NU ACHIT TAXA DE PARTICIPARE CU MAI MULT DE MAXIM 1 LUNA INAINTE INCEPERII CONCURSULUI.
-------------------------------------------------------------------------------------------------

Vladut Mateianu
CS SENZOR

Mesaj de Vladut Mateianu »

Eu zic ca mai bine ramai la pescuitul cu rulota...te prinde mai bine ! :D :wink:

Referitor la concursurile ieftine facute de mine, conditiile de participare la stabilesc eu, chit ca iti convin sau nu. De fapt nici nu te obliga nimeni sa participi, cum si eu din 2014 voi avea mare grija sa imi selectez concurentii... nu mai intru in detalii. :wink:
CS SENZOR

http://www.snz.ro
http://www.crapmania.ro

"Studiati trecutul, daca vreti sa divinizati viitorul." - Confucius

popescu59
Pescar de competitie

Mesaj de popescu59 »

Aoleuuuuuuuuuuuuu ce faci ? Exista aici pe site mai multe declaratii ale tale care spun ca incepind din 2014 te retragi din organizarea de concursurii , deci cum ramine ?E greu sa renunti la miere mai ales daca e dulce . S-au treci in umbra :lol: :lol:
Vladut am invatat cum merge politica pe acest site asa ca nu ma afecteaza micile tale intepaturi , aici este exact ca si in politica daca nu spui cutare e cel mai ce esti trecut la colt , asa ca viata merge inainte .

Vladut Mateianu
CS SENZOR

Mesaj de Vladut Mateianu »

Te credeam mai matur in gandire Nae.... Tu crezi ca patronul de la Senzor sta in banii castigati din concursuri ? Ai idee cam care este suma anuala cu care sponsorizeaza Senzor Planet anumite competitii si pescari ? Sau bugetul alocat in 2014 ptr CN si antrenamentele lotului ? Nu mai intru in alte detalii, dar fi mai atent cand faci afirmatii de genul asta.
Si, ca stai linistit, nu ma mai ocup personal de concursuri din 2014 , dar conduc un club important care este apt oricand sa organizeze cate 2 (chiar 3) concursuri simultan !
Eu, repet, doar ma voi ocupa cu selectarea "doritorilor" , este o lume prea frumoasa ca sa fie invadata de "manelisti"... :wink:
CS SENZOR

http://www.snz.ro
http://www.crapmania.ro

"Studiati trecutul, daca vreti sa divinizati viitorul." - Confucius

Dan Mitranescu
Veteran

Mesaj de Dan Mitranescu »

popescu59 scrie: Dupa ce am vazut cum se deruleaza cu adevarat concursurile cu taxa si premii mari in bani am renuntat la ele , numai si numai scandaluri si manevre pentru ca sa iasa in fata anumite interese. Ok asta tine de alegerea fiecaruia .
Este o idee total eronata .
Valoarea majoritatii pescarilor in concursurile "tari" a crescu mult si orice portita expluatata a regulamentului poate sa schimbe clasamentul. Discutiile de aici se poarta . Nu se fura , nu se da in cap !

Este un lucru absolut normal care este prezent in istoria tuturor sporturilor :
"scandal" si schimbari de regulament . Asta inseamna evolutie.

popescu59
Pescar de competitie

Mesaj de popescu59 »

Vladut este foarte adevarat ca nici tu si nici firma Senzor nu poate sa traiasca din putinul cistigat in concursuri asta o stiu de mult cind tu mi-ai explicat cite ceva si despre costuri si profituri doar ca mai exista si ceva portite pe care tu le cunosti foarte bine si stii sa profiti la maxim de ele , ai prea mare experienta.
Si dupa cum te cunosc la tine putin cu putin se face mult functioaneaza foarte bine si e meritul tau .Adica mai pe direct esti tipul de om care este facut sa faca bani.
Despre sponsorizari stiu ca nu dai inapoi niciodata ,si mie mi-ai dat 2 sepci cu senzor :lol: :lol:
Vroiam sa punctez altceva , au fost citeva concursuri in care desfasurarea acestuia a stat in mina pescarilor , adica putini platitori fata de cei inscrisi imi amintesc ca si atunci tot la fel ai spus ca vei selecta participantii si nu prea ai facut-o . Cum vei selecta acesti pescari doritori sa participe ? Vei reduce nr de participanti in concursuri ? Vei mari taxele ca sa poti acoperi cheltuieli ? Vei sponsoriza personal o parte din costuri numai ca sa fie concursuri reusite ?
Automat facind o selectie nr de participanti se va reduce ,cum vei proceda ?Asta daca nu sunt prea indiscret dar cred ca multi ar dorii sa afle cum vei face selectia si pe ce criterii.

florinbrasov

Mesaj de florinbrasov »

Dan Serban scrie:
florinbrasov scrie:Denumirea a ramas.numai formatul sa schimbat
Interesanta semnatura, vad ca ai trecut-o acolo doar de "amorul artei".
acest rapuns nu il I-au ca pe o rautate.dar credema ca nu este asa .am destui prieteni, intre pescari si nu cred ca este cazul sa ma justific.
am o parere despre acest fenomen si din acest punct de abordare ,a unor concurenti ca sa favorizeze pe altcineva, nu mii se pare corecta.este greu de controlat si de justificata actiunea lor .multi au simptit-o si nu este corecta,morala ....din punctul meu de vedere.
nu e important cat prinzi ,important este sa respecti pescarul de langa tine.

florinbrasov

Mesaj de florinbrasov »

Se pare ca sa facut liniste.se intampla ceva ?
nu e important cat prinzi ,important este sa respecti pescarul de langa tine.

adisefu

Mesaj de adisefu »

Intrebare pentru cele doua tabere:
Daca taxa unui concurs este minim 1500 lei (pentru a avea participanti valorosi) de ce nu se impune o limita maxima a cantitatii de nada (bile, seminte, groundbait)? In cazul asta, parerea mea, costul unui concurs poate scadea semnificativ, premiile vor fi la fel de mari cu sanse la premii si pentru cei cu resurse financiare mai modeste. :wink:

osc1or
Veteran

Mesaj de osc1or »

Nu ar mai fi interesati producatorii de nada sa participle pt ca nu ar mai avea aceleasi rezultate.
Critic echilibrat

senzor planet
Scrie răspuns

Înapoi la “Discutii Generale despre Pescuit”