RSC scrie:tibi_m scrie:
Doar povesti, Vladut. Simple povesti. ....
Domnului din Olanda care sta pe margine si fluiera nu ii raspund, considerand sub demnitatea mea sa port un dialog cu cineva care lanseaza zvonuri neverificate.
Stefan Popescu scrie:.... Altfel nu cred ca Tata Nitu, impreuma cu Irinel, fiul sau, se legitimau la cluburile din federatie. Si alti multi pescari de crap au facut acelasi lucru. Nu este de neglijat ca primii care s-au inscris la cursurile de antrenori de pescuit sportiv provin dintre crapisti (A. Vladeanu, S. Rudeanu, Ciprian Ene, Sandu Podaru, Tibi Manascu, iar altii au aflat prea tarziu de aceste cursuri si vor fi inscrisi anul viitor).
Daca nu era adevarat "zvonul" si daca aveai demnitate trebuia sa reactionezi la postarea lui Popescu de mai sus...Daca tu nu ai dezmintit "zvonul" noi ce trebuia sa intelegem: ca da, ca nu, sau ca "lucrezi" la doua capete?

Nu am ce sa dezmint. Acolo e un adevar. Dar care e asociera cu Popescu? In ce consta "Albanizarea" mea?
Da, m-am inscris la scoala nationala de antrenori, o structura sub egida ministerului sportului si ministerului invatamantului. In grupa mea sunt vreo 80 de sportivi de la baschet, box, tenis, rugby, atletism, etc. Sunt toti "albanizati" si deci necredibili?
Am dorit sa fac cursurile acestei scoli care dureaza doi ani pentru a acumula suficiente informatii incat sa pot vorbi in cunostinta de cauza despre acest domeniu.
Inscrierea si cursurile au o taxa pe care mi-am platit-o eu si nimeni altcineva. La admitere s-a dat un examen pe care l-am sustinut eu. La finalul primului semestru am dat 5 examene pe care le-am si luat...tot eu.
In tara noastra, prea multi isi dau cu parerea despre domenii pe care nu le cunosc, nu le practica, si nu au cunostiinte despre ele. Nu vreau sa fac parte dintre acestia.
Daca asta este "albanizarea" mea, sunt vinovat. Daca mai sunt si alte reprosuri, le astept.