CarpFishing Radio Show sezonul 4

Aici putem discuta sau dezbate orice legat de pescuit.

Moderatori: Alin Galbenu, mariosilaghi, Bogdan Zaharia, odoctee

Scrie răspuns
Vladut Mateianu
CS SENZOR
Puncte: 0

Re: CarpFishing Radio Show sezonul 4

Mesaj de Vladut Mateianu »

Albert scrie:
Vladut Mateianu scrie: ..... ramai echidistant ca pana acum si o sa fie bine.... :wink:
nu prea se pupa cu asta:
Vladut Mateianu scrie:Daca cu emisiunea ai veni pe Crapmania
:wink:
In rest..spor la treaba. Orice initiativa media legata de fenomen e binevenita.

Considera Crapmania.ro ca un portal de stiri, Tibi si-ar face emisiunea cum considera el.... la asta m-am referit ! :wink:
CS SENZOR

http://www.snz.ro
http://www.crapmania.ro

"Studiati trecutul, daca vreti sa divinizati viitorul." - Confucius

claudiue

Mesaj de claudiue »

Şi impartialitatea unde ar mai fi? ;)

Sent using tapatalk

tibi_m

Mesaj de tibi_m »

RSC scrie:
tibi_m scrie: Doar povesti, Vladut. Simple povesti. ....
Domnului din Olanda care sta pe margine si fluiera nu ii raspund, considerand sub demnitatea mea sa port un dialog cu cineva care lanseaza zvonuri neverificate.
Stefan Popescu scrie:.... Altfel nu cred ca Tata Nitu, impreuma cu Irinel, fiul sau, se legitimau la cluburile din federatie. Si alti multi pescari de crap au facut acelasi lucru. Nu este de neglijat ca primii care s-au inscris la cursurile de antrenori de pescuit sportiv provin dintre crapisti (A. Vladeanu, S. Rudeanu, Ciprian Ene, Sandu Podaru, Tibi Manascu, iar altii au aflat prea tarziu de aceste cursuri si vor fi inscrisi anul viitor).
Daca nu era adevarat "zvonul" si daca aveai demnitate trebuia sa reactionezi la postarea lui Popescu de mai sus...Daca tu nu ai dezmintit "zvonul" noi ce trebuia sa intelegem: ca da, ca nu, sau ca "lucrezi" la doua capete? :D

Nu am ce sa dezmint. Acolo e un adevar. Dar care e asociera cu Popescu? In ce consta "Albanizarea" mea?
Da, m-am inscris la scoala nationala de antrenori, o structura sub egida ministerului sportului si ministerului invatamantului. In grupa mea sunt vreo 80 de sportivi de la baschet, box, tenis, rugby, atletism, etc. Sunt toti "albanizati" si deci necredibili?
Am dorit sa fac cursurile acestei scoli care dureaza doi ani pentru a acumula suficiente informatii incat sa pot vorbi in cunostinta de cauza despre acest domeniu.
Inscrierea si cursurile au o taxa pe care mi-am platit-o eu si nimeni altcineva. La admitere s-a dat un examen pe care l-am sustinut eu. La finalul primului semestru am dat 5 examene pe care le-am si luat...tot eu.
In tara noastra, prea multi isi dau cu parerea despre domenii pe care nu le cunosc, nu le practica, si nu au cunostiinte despre ele. Nu vreau sa fac parte dintre acestia.

Daca asta este "albanizarea" mea, sunt vinovat. Daca mai sunt si alte reprosuri, le astept.

Marian Constantin
Veteran

Mesaj de Marian Constantin »

Probabil numai asocierea ta cu botanistul popescu face ca sa fi stigmatizat ...si el se lauda cu lucrul asta
X-treme Baits
https://www.facebook.com/XtremeBaits2013?ref=hl
Campion National 2015 la individual
Powered by Shimano

RB Baits
Partener Crapmania.ro

Mesaj de RB Baits »

Tibi bun e o scoala de antrenori dar cine te acrediteaza ca si antrenor de pescuit si cine PREDA pentru specializarea pescuit, banuiesc ca exista si manual de PESCUIT si ca exista si o Metoda de predare.

Radu Badica

tibi_m

Mesaj de tibi_m »

Marian Constantin scrie:Probabil numai asocierea ta cu botanistul popescu face ca sa fi stigmatizat ...si el se lauda cu lucrul asta
Care este asocierea mea cu Popescu?
nu sunt membru in niciun club alfederatiei. Nu fac parte din nicio structura federativa. Nu mi-am schimbat pozitia pe care am exprimat-o de la inceput.

tibi_m

Mesaj de tibi_m »

body scrie:Tibi bun e o scoala de antrenori dar cine te acrediteaza ca si antrenor de pescuit si cine PREDA pentru specializarea pescuit, banuiesc ca exista si manual de PESCUIT si ca exista si o Metoda de predare.

Radu Badica

Radu
Nu exista manuale de pescuit si nu exista nici macar un curs care sa se lege de pescuit deocamdata.
Cursurile sunt generale pentru toti sportivii indiferent de disciplina.
De exemplu. psihologie, anatomie, teoria antrenamentului sportiv, management sportiv, nutritie si recuperare, pedagogie si metodica etc. Profesorii sunt in general profesori universitari de la ANEFS.
Despre acreditare ca antrenor deocamdata nu ma intereseaza cine o face. Ma intereseaza cunostiintele pe care le acumulez acolo.

Stefan Popescu
pescar de competitie

Mesaj de Stefan Popescu »

Tibi, explică-le la domnii curioși că există o programă analitică și că toate noțiunile despre pescuit sportiv se însușesc în perioada de practică profesională în cadrul unuia din cluburile afiliate federației. Nu ar strica să se știe că orice amator de asemenea cursuri, va trebui să depună o cerere vizată de federație. Federația a avizat toate cererile solicitanților.

tibi_m

Mesaj de tibi_m »

Stefan Popescu scrie:Tibi, explică-le la domnii curioși că există o programă analitică și că toate noțiunile despre pescuit sportiv se însușesc în perioada de practică profesională în cadrul unuia din cluburile afiliate federației. Nu ar strica să se știe că orice amator de asemenea cursuri, va trebui să depună o cerere vizată de federație. Federația a avizat toate cererile solicitanților.
Este absolut corect. Dar niciun argument din cele enumerate mai sus, nu ma asociaza pe mine cu Popescu.
Am avut nevoie de viza federatiei ca sa ma inscriu la scoala, Da, asa e legea. Daca legea ar fi cerut viza de la agvps, imi spuneati ca sunt asociat cu Selaru? Cand am nevoie de o viza de la directia de taxe si impozite pentru ceva, asta nu ma face asociat nici cu ministerul de finante si nici cu partidul politic care il detine in acel moment.
Pozitia mea manifestata de 3 ani de zile ramane neschimbata indiferent de consecinte si o stii bine.
Este nevoie de o federatie. Este singura forma de organizare a oricarui sport. Modalitatea ta de abaordare a pescarilor, si felul in care intelegi sa te impui in organizarea pescuitul este indezirabila.
Indiferent de presiuni sau consecinte, voi ramane intotdeauna independent, si voi spune doar ce cred eu si niciodata ceva ce mi s-ar impune.

Marian Constantin
Veteran

Mesaj de Marian Constantin »

tibi_m scrie:
Marian Constantin scrie:Probabil numai asocierea ta cu botanistul popescu face ca sa fi stigmatizat ...si el se lauda cu lucrul asta
Care este asocierea mea cu Popescu?
nu sunt membru in niciun club alfederatiei. Nu fac parte din nicio structura federativa. Nu mi-am schimbat pozitia pe care am exprimat-o de la inceput.
Stefan Popescu scrie:Tibi, explică-le la domnii curioși că există o programă analitică și că toate noțiunile despre pescuit sportiv se însușesc în perioada de practică profesională în cadrul unuia din cluburile afiliate federației. Nu ar strica să se știe că orice amator de asemenea cursuri, va trebui să depună o cerere vizată de federație. Federația a avizat toate cererile solicitanților.
vezi unde este asocierea ... numai prin el ai putut fi inscris in scoala de antrenori ...
X-treme Baits
https://www.facebook.com/XtremeBaits2013?ref=hl
Campion National 2015 la individual