Cristi Y scrie:andrei vladeanu scrie:2. nu pot sa fac altceva decat sa caut cu google acei sportivi de care vorbesti.
nu i-i vei gasi , stii la fel de bine ca mine ca este o lista copiata de la tabelul de intretinere a scarii de bloc , sau a angajatilor de la cherhanaua Jurilovca , Marius Grasu a batut ceva vreme zona Canal 5 - jurilovca
andrei vladeanu scrie:documenele alea sunt. ce intelegi tu, inteleg si eu.
eu inteleg din acel proces verbal ca cei care au semnat sunt de acord cu cele doua puncte puse in discutie , primul punct fiind supunerea la vot a aderarii la federatia lui popescu asa ca din punctul meu de vedere Tibi intra un pic in contradictie in afirmatii
Cristi
Nu este nicio contradictie.
La acea data 1.06.2011, eram membru al clubului Carp Zone, si am semnat alaturi de ceilalti membrii de la aceea data o propunere a presedintelui de club. LA vremea aceea, repet 2011, nu stiam prea multe despre aceea sturctura, iar ideea unei federatii era buna.
In septembrie 2011 am parasit clubul Carp Zone, care pana la aceea data nu fusese afiliat la federatie.
Cand am inceput sa imi formez o parere despre federatie si despre conducatorul ei, nu am ezitat sa o fac publica, in emisiuni de radio, de tv, si in articole scrise. Poziatia mea a ramas neschimbata pana acum si ramane neschimbata in continuare.
Ultima oară modificat Joi Noi 14, 2013 15:23 de către
tibi_m, modificat 1 dată în total.