CarpFishing Radio Show sezonul 4

Aici putem discuta sau dezbate orice legat de pescuit.

Moderatori: Alin Galbenu, mariosilaghi, Bogdan Zaharia, odoctee

Scrie răspuns
Cristi Y
pescar de competitie

Re: CarpFishing Radio Show sezonul 4

Mesaj de Cristi Y »

andrei vladeanu scrie:2. nu pot sa fac altceva decat sa caut cu google acei sportivi de care vorbesti.
nu i-i vei gasi , stii la fel de bine ca mine ca este o lista copiata de la tabelul de intretinere a scarii de bloc , sau a angajatilor de la cherhanaua Jurilovca , Marius Grasu a batut ceva vreme zona Canal 5 - jurilovca

andrei vladeanu scrie:documenele alea sunt. ce intelegi tu, inteleg si eu.
eu inteleg din acel proces verbal ca cei care au semnat sunt de acord cu cele doua puncte puse in discutie , primul punct fiind supunerea la vot a aderarii la federatia lui popescu asa ca din punctul meu de vedere Tibi intra un pic in contradictie in afirmatii
CAPUL PLECAT SABIA IL TAIE

RB Baits
Partener Crapmania.ro

Mesaj de RB Baits »

Stefan Popescu scrie:
body scrie:Daca Campinatul national AGVPS duce o echipa la Campionatul Mondial CIPS si daca pescarii pot pescui la BEST 5 Sarulesti si alte concursuri care nu sunt sub tutela Federatiei de ce ne mai trebuie aceasta Federatie?

Radu Badica

O sa incerc sa va lamuresc eu.
1. AGVPSR nu va mai duce nici o echipa nationala la CM, intrucat, pentru ca a dus-o pana acum si a si facut un CM pe teritoriul national fara sa fie autorizata, este in procedura de dizolvare.
2. Puteti participa la cate concursuri neoficiale doriti. Competitiile oficiale ale Romaniei sunt incepand din acest an dreptul legitim al FRPS.
3. Dumneavoastra personal nu va trebuie nici o federatie. Acesta federatie este a celor care au constituit-o si a celor care in viitor vor adera la ea. Va garantez ca nu va varsa nimeni nici o lacrima daca x sau y se crede prea bun pentru ea. De fapt, cred ca, la fel ca multi altii care se agita pe aici, ati inteles acest lucru. Daca nu ati inteles pana acum, nu-i nici o paguba!

Inca o data raspunsul este incomplet Campionatul National AGVPS duce o echipa la Campionatul Mondial Cips 2014 de ce crezi ca federatia care nu ofera nimic intereseaza pe cineva? Apropo si oricine de pe lumea asta poate sa faca ce CM isi doreste oriunde pe glob si sa invite doar pe cine vrea nu este un for international sub legislatia unei tari anume are propriul statut si isi alege singur membrii!

Radu Badica

tibi_m
Puncte: 0

Mesaj de tibi_m »

Cristi Y scrie:
andrei vladeanu scrie:2. nu pot sa fac altceva decat sa caut cu google acei sportivi de care vorbesti.
nu i-i vei gasi , stii la fel de bine ca mine ca este o lista copiata de la tabelul de intretinere a scarii de bloc , sau a angajatilor de la cherhanaua Jurilovca , Marius Grasu a batut ceva vreme zona Canal 5 - jurilovca

andrei vladeanu scrie:documenele alea sunt. ce intelegi tu, inteleg si eu.
eu inteleg din acel proces verbal ca cei care au semnat sunt de acord cu cele doua puncte puse in discutie , primul punct fiind supunerea la vot a aderarii la federatia lui popescu asa ca din punctul meu de vedere Tibi intra un pic in contradictie in afirmatii

Cristi
Nu este nicio contradictie.
La acea data 1.06.2011, eram membru al clubului Carp Zone, si am semnat alaturi de ceilalti membrii de la aceea data o propunere a presedintelui de club. LA vremea aceea, repet 2011, nu stiam prea multe despre aceea sturctura, iar ideea unei federatii era buna.
In septembrie 2011 am parasit clubul Carp Zone, care pana la aceea data nu fusese afiliat la federatie.
Cand am inceput sa imi formez o parere despre federatie si despre conducatorul ei, nu am ezitat sa o fac publica, in emisiuni de radio, de tv, si in articole scrise. Poziatia mea a ramas neschimbata pana acum si ramane neschimbata in continuare.
Ultima oară modificat Joi Noi 14, 2013 15:23 de către tibi_m, modificat 1 dată în total.

Cristi Y
pescar de competitie

Mesaj de Cristi Y »

@ radu badica

radule , popescu stie foarte bine asta iar ceea ce face el nu este decat un jos psihologic pentru a determina pescarii sa adere la cacatul lui de srl . asta este singura si unica posibilitate sa detroneze agvpsr , nemaiavand pe cine trimite la CM organizat de CIPS , moment in care popescu incarcat cu procese verbale de adeziune sa faca o adresa catre CIPS prin care sa le arate ca toti pescarii de competitie au trecut la federatia lui
mai mult decat atat , federatia a recunoscut si omologat trofeele date de CIPS si prin toate astea sa-i convinga sa recunosca federatia ca for reprezentativ al Romaniei
acum depinde de cati pun botul la cheia asta

Cristi Y
pescar de competitie

Mesaj de Cristi Y »

[quote="tibi_m"]
Poziatia mea a ramas neschimbata pana acum si ramane neschimbata in continuare.

eu iti cunosc pozitia dar din ceea ce se posteaza mai sus rezulta concluziile care le-am expus , mai mult de atat , popescu se foloseste de numele tau si al altor cativa pentru a creea imagine fortata federatiei

miyagi
Pescar de competitie

Mesaj de miyagi »

Cristi Y scrie:
tibi_m scrie: Poziatia mea a ramas neschimbata pana acum si ramane neschimbata in continuare.

eu iti cunosc pozitia dar din ceea ce se posteaza mai sus rezulta concluziile care le-am expus , mai mult de atat , popescu se foloseste de numele tau si al altor cativa pentru a creea imagine fortata federatiei
Asta am crezut si eu prima data, dar nu m-am lasat luat de val ca mi-am dat seama deja unde bate de la bun inceput si de ce.
Urban culture.

tibi_m

Mesaj de tibi_m »

Cristi Y scrie:
tibi_m scrie: Poziatia mea a ramas neschimbata pana acum si ramane neschimbata in continuare.

Cristi.
Nu rezulta de nicaieri.
Am fost intrebat de Vladut si am raspuns.
O mai fac o data.
Nu sunt membru al niciunui club afiliat la federatie.
Nu am si nu doresc sa am nicio functie in cadrul federatiei actuale.
Scoala de antrenori al carui cursant sunt, nu este a federatiei ci a ministerului sportului
Nu mi-am schimbat niciodata pozitia fata de Popescu.

Aceasta este ultima lamurire pe care o mai dau la aceasta tema

miyagi
Pescar de competitie

Mesaj de miyagi »

Poate cineva sa-mi gaseasca CIS-ul anumitor cluburi din lista de avizari MTS? Incep cu CS Renasterea Bucuresti.
Vrei probe Fane?! Hai ca-ti da tata. Ti-am promis ca te fac si asta voi face incepand de acum, public ca sa nu-mi mai strigi ca-s securist ca tine. Ti-am zis ca am doar 40 de ani, iar tu esti sora Sf.Ana `lu Manole.
Urban culture.

miyagi
Pescar de competitie

Mesaj de miyagi »

tibi_m scrie:
Cristi Y scrie:

Cristi.
Nu rezulta de nicaieri.
Am fost intrebat de Vladut si am raspuns.
O mai fac o data.
Nu sunt membru al niciunui club afiliat la federatie.
Nu am si nu doresc sa am nicio functie in cadrul federatiei actuale.
Scoala de antrenori al carui cursant sunt, nu este a federatiei ci a ministerului sportului
Nu mi-am schimbat niciodata pozitia fata de Popescu.

Aceasta este ultima lamurire pe care o mai dau la aceasta tema
Tibi ti-a pronuntat numele, pe-al lui Av-u` si al lui piticu de ne-am saturat. De ce oare?!!!!!!!!!
Treaba cu antrenoratul e bine ca ai dezmintit-o si tu. Sunt convins ca nici Sorin n-are nici-o treaba.
Urban culture.

miyagi
Pescar de competitie

Mesaj de miyagi »

Plus ca-ti foloseste topicul aici fara sa-l deranjezi :roll: !
Urban culture.

senzor planet
Scrie răspuns

Înapoi la “Discutii Generale despre Pescuit”