Desfasurare ULTIMATE WINTER CHALLENGE - MV2 - 2013

Concursuri de crap. Anunturi, regulamente, inscrieri, desfasurare, clasamente, foto, concluzii.

Moderatori: odoctee, Irinel Nitu

Scrie răspuns
Dumitrache

Re: Desfasurare ULTIMATE WINTER CHALLENGE - MV2 - 2013

Mesaj de Dumitrache »

petcuvicto scrie:
popescu59 scrie:Mama ce medie au ponton 2 , super super , Adi Voicu si bilele sale demonstreaza ca media pestilor de peste 10 kg nu rezista tentatiei de a gusta din bilele pregatite de el .
Si cind ma gindesc ca majoritatea circotasilor tipau ca MV2 nu are peste mare , si stati ca inca nu s-a terminat concursul.

Dl"Mama Omida" mai termina cu "stocarelile" ! Vezi listele cu "CRAPI CUMPARATI SI ELIBERATI IN M.V.2" IN CURSUL ANILOR 2011, 2012, 2013, ca sa nu mai vorbim de cei care au fost bagati pina in anul 2011 (ma refer la crapi de peste 10 kg) perioada in care dvs nici nu stiati pe unde vine M.V.2 !!!!!
Am inteles ca e client fidel mv ,de ce il luat asa 'tare" dl Petcu?;))

Lucian Mustățea
Puncte: 0

Mesaj de Lucian Mustățea »

Forța B2, Energy Brașov!!! Bravoooo băieți, luptați și câștigați!!!
Nume utilizator schimbat din lucfish

gor965
Moderator

Mesaj de gor965 »

Sambata seara :

Imagine
Varga sa fi fost din fier...ce brand aveam !!!
George Iorga
Imagine

doru_croc
pescar de competitie

Mesaj de doru_croc »

petcuvicto scrie:Dl"Mama Omida" mai termina cu "stocarelile" ! Vezi listele cu "CRAPI CUMPARATI SI ELIBERATI IN M.V.2" IN CURSUL ANILOR 2011, 2012, 2013, ca sa nu mai vorbim de cei care au fost bagati pina in anul 2011 (ma refer la crapi de peste 10 kg) perioada in care dvs nici nu stiati pe unde vine M.V.2 !!!!!
Wow :lol:
Nae ti-ai luat-o. :lol: :lol: :lol:
Pentru unii umorul este ca si o limba straina: fara subtitrare nu inteleg nimic!
Este de o mie de ori mai bine să fii optimist şi să te înşeli, decât să fii pesimist şi să ai dreptate.

popescu59
Pescar de competitie

Mesaj de popescu59 »

Eu sunt sigur ca Dl Petcu nu a inteles ce am scris eu . Eu nu am facut altceva decit sa avertizez circotasii care tot blameaza MV2 ca acest lac detine peste mult si mare , nu cum comenteaza ei . Pentru mine nu este nimic nou saptamina trecuta am prins de 14,2 kg si inca citeva bucati peste 10 kg , si asta nu pe locurile de A , am pescuit pe locul 22 in dreptul casei dl Petcu loc de sector B.

Dupa ultimul clasament nici o schimbare in continuare locurile 1 sunt incuiate , mai ramin in lupta locurile 2 si 3.

Adrian Voicu se poate duce acasa sa se odihneasca dar dupa cum il cunosc va sta pe ele il asteapta pe cel de 20+
Fire cit mai intinse tuturor participantilor.

Decebalus
Pescar de competitie

Mesaj de Decebalus »

Judetul: Ilfov
Localitatea: Moara Vlasiei

Este amplasata in Nordul Bucurestiului la aprox. 25 km. Exista doua cai de acces.
1. Prin Colentina, de la D-na Ghica,in sus se intra pe str. 7 Noiembrie spre Stefanesti,se trece Linia de Centura, com. Stefanesti iar in com. Dascalu in centru se face la stinga spre Moara Vlasiei. In Moara Vlasiei se trece peste calea ferata si la urmatoarea intersectie (in centru) tot inainte pe un drum de piatra ce va duce direct pe malul baltii.
2. Bucuresti, Otopeni, Balotesti se face dreapta, Caciulati, Moara Vlasiei In centru la statuie se face stanga si este drumul care va duce direct pe balta.
SpritZCarp

levi74
Partener Crapmania.ro

Mesaj de levi74 »

Domnu" Popescu daca le stii matale" asa bine pe toate, pt curiozitatea mea si poate si a altora, ce prezice domnia dvs ca va cultiva familia Basescu pe terenul nou achizitionat, sunt tare curios daca o stii si pe asta??
Scuze pt of topic dar nu m-am putut abtine!!!
Liviu Ilie Membru Fondator
CS APS Bucuresti

popescu59
Pescar de competitie

Mesaj de popescu59 »

Dl Levi si daca locul 1 se incheie cum am spus eu ce faci? Cumva 1 suc drept scuze ? Si te rog termina cu ironiile alea , e chiar atit de greu sa vezi ca cei de pe locul 1 nu mai pot fi depasiti ? Sunt pescari buni si cu multe da multe examene in spate asa ca e corect sa recunoastem cind vedem pescari adevarati care pun suflet in tot cea ce fac cind pescuiesc . ii felicit de pe acum pe Adi Voicu sector A , Dani Dan sector B si echipa Claumar sector C.
Fire cit mai intinse tuturor participantilor .

Florin.Murgeanu

Mesaj de Florin.Murgeanu »

levi74 scrie:Domnu" Popescu daca le stii matale" asa bine pe toate, pt curiozitatea mea si poate si a altora, ce prezice domnia dvs ca va cultiva familia Basescu pe terenul nou achizitionat, sunt tare curios daca o stii si pe asta??
Scuze pt of topic dar nu m-am putut abtine!!!
Stie dar nu vrea sa-ti spuna. :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol:
Campion national 2014
WLC Carp Club

RazvanG
Pescar de competitie

Mesaj de RazvanG »

popescu59 scrie:Eu sunt sigur ca Dl Petcu nu a inteles ce am scris eu . Eu nu am facut altceva decit sa avertizez circotasii care tot blameaza MV2 ca acest lac detine peste mult si mare , nu cum comenteaza ei . Pentru mine nu este nimic nou saptamina trecuta am prins de 14,2 kg si inca citeva bucati peste 10 kg , si asta nu pe locurile de A , am pescuit pe locul 22 in dreptul casei dl Petcu loc de sector B.

Dupa ultimul clasament nici o schimbare in continuare locurile 1 sunt incuiate , mai ramin in lupta locurile 2 si 3.

Adrian Voicu se poate duce acasa sa se odihneasca dar dupa cum il cunosc va sta pe ele il asteapta pe cel de 20+
Fire cit mai intinse tuturor participantilor.
Mah Nae,da ce sado-masochist mai esti.....iti place sa stai in curul gol ,pe langa catargele pescarilor :lol: :lol: :lol: :lol:
Ce dracului mai..... :lol: :lol: :lol: :lol:

senzor planet
Scrie răspuns

Înapoi la “Concursuri de Pescuit”