Moderator: gor965
am raspuns mereu. am facturi, iar statie de sonorizare nu a existat. eu nu te pun sa arati documentele, ci doar sa lamuresti verbal situatia.oanavictor scrie: si eu te intreb de 3 ani daca ai factura la tarusii pt standuri ,banda de marcaj si factura pe statia de sonorizare inchiriata .......
eu sunt un participant la concursul 2013 caruia, la start, i s-a cerut sa demonstreze afilierea la agvps, asa cum zicea regulamentul. vreau sa stiu si eu, la randul meu, daca toate loturile erau afiliate.oanavictor scrie:cine esti tu ca sa intrebi !!!!!!!!!!!si de ce vrei raspuns de la mine !!!!!!!!de ce nu intrebi la agvps !!!!!!!!
andrei vladeanu scrie:am sa ma adresez si agvps pe aceasta tema. dar altfel.
e importanta calitatea mea, sau ceea ce reclam eu aici?Cristi Y scrie:andrei vladeanu scrie:am sa ma adresez si agvps pe aceasta tema. dar altfel.
in calitate de ?...
florentin iuga are cuvantul ......andrei vladeanu scrie:.. sau poate alt presedinte al unui club fondator din lrc sa lamureasca problema. va rog.
intr-o societate civilizata sa stii ca aia este prima intrebare , multe " lovituri " nu sunt reclamate pe acest motivandrei vladeanu scrie:e ca si cum te duci la politie sa te plangi ca ti s-au furat niste bani si prima intrebare e "de unde-i aveai?"