Despre CN si CM, by AV

Desfasurare, clasamente, fotografii, discutii, polemici, propuneri, decizii.

Moderator: gor965

Încuiat
barbumarius
pescar de competitie
Puncte: 0

Re: Despre CN si CM, by AV

Mesaj de barbumarius »

barbumarius scrie:... barbule, daca vrei sa vorbesti despre tradarile mele ai la dispozitie un forum intreg. aici vreau sa discutam idei si nu persoane.

nu stiu de unde ai dedus tu ca eu cersesc incredere. nicidecum. vreau numai sa devina publice parerile celor implicati. subiecte sunt destule pana acum in topic.

ai ceva de spus punctual?
Eu incercam sa iti spun ca poate lumea nu vrea sa discute cu Andrei Vladeanu despre acest subiect.

Cristi Y
pescar de competitie

Mesaj de Cristi Y »

o concluzie din cele postate pana acum , dar poate fi doar o concluzie pripita , sa mai asteptam si om vedea

inteleg ca vezi o neconcordanta in procedura organizatorica a viitorului CN , pai nu ar fi mai intelept si constructiv sa spui care sunt acele nereguli si sa gasim impreuna ( cai implicati in acest fenomen competitional ) solutiile ??

iti pusesem o intrebare in prima pagina dar ai evitat raspunsul , se enunta cam asa :

in adresa oficiala trimisa de Matteoli , agvps este insarcinat de cips pentru organizarea CM in 2014 , locatia Corbu .

tu crezi ca in aprilie cips va renunta la agvps in favoarea federatiei , prin aceasta miscare riscand esuarea organizarii CM ????
CAPUL PLECAT SABIA IL TAIE

andrei vladeanu
Veteran

Mesaj de andrei vladeanu »

barbumarius scrie:
barbumarius scrie:... barbule, daca vrei sa vorbesti despre tradarile mele ai la dispozitie un forum intreg. aici vreau sa discutam idei si nu persoane.

nu stiu de unde ai dedus tu ca eu cersesc incredere. nicidecum. vreau numai sa devina publice parerile celor implicati. subiecte sunt destule pana acum in topic.

ai ceva de spus punctual?
Eu incercam sa iti spun ca poate lumea nu vrea sa discute cu Andrei Vladeanu despre acest subiect.[/quote

nu pentru mine discutati. ci pentru oamenii care urmaresc fenomenul si nu mai inteleg nimic.
The One Team

andrei vladeanu
Veteran

Cristi Y scrie:o concluzie din cele postate pana acum , dar poate fi doar o concluzie pripita , sa mai asteptam si om vedea

inteleg ca vezi o neconcordanta in procedura organizatorica a viitorului CN , pai nu ar fi mai intelept si constructiv sa spui care sunt acele nereguli si sa gasim impreuna ( cai implicati in acest fenomen competitional ) solutiile
cred ca le-am explicat destul de clar.

Cristi Y scrie: iti pusesem o intrebare in prima pagina dar ai evitat raspunsul , se enunta cam asa :

in adresa oficiala trimisa de Matteoli , agvps este insarcinat de cips pentru organizarea CM in 2014 , locatia Corbu .

tu crezi ca in aprilie cips va renunta la agvps in favoarea federatiei , prin aceasta miscare riscand esuarea organizarii CM ????

eu cred ca exista si varianta ca cipsul sa ia in calcul federatia.
asta nu inseamna ca esueaza mondialul de la corbu.
The One Team

oanavictor
Pescar de competitie

Mesaj de oanavictor »

....
Cea mai mare realizare a diavolului a fost aceea ca a convins lumea ca nu exista

Cristi Y
pescar de competitie

Mesaj de Cristi Y »

andrei vladeanu scrie:nu pentru mine discutati. ci pentru oamenii care urmaresc fenomenul si nu mai inteleg nimic.
care sunt acestia ??? au ocazia sa posteze aici intrebarile pentru a fi lamuriti

andrei vladeanu scrie:cred ca le-am explicat destul de clar.
bun , care ar fi solutiile care le vezi ?

andrei vladeanu scrie: eu cred ca exista si varianta ca cipsul sa ia in calcul federatia.
asta da , dar ca pe o necunoscuta :lol: :lol: :lol:

andrei vladeanu
Veteran

Cristi Y scrie:
andrei vladeanu scrie:nu pentru mine discutati. ci pentru oamenii care urmaresc fenomenul si nu mai inteleg nimic.
care sunt acestia ??? au ocazia sa posteze aici intrebarile pentru a fi lamuriti
de acord. ar putea sa se exprime intr-un spatiu public in care ma straduiesc sa tin in frau metehana nr 1 a acestui forum si anume aruncatul cu cacat in capul celui care are alte opinii.
The One Team

Cristi Y
pescar de competitie

Mesaj de Cristi Y »

ok , subiectul inscriere campionat agvps a devenit clar , este in afara legii si i-l actionezi in instanta , ce anume se mai poate dezbate pe marginea lui ??

andrei vladeanu
Veteran

Cristi Y scrie:ok , subiectul inscriere campionat agvps a devenit clar , este in afara legii si i-l actionezi in instanta , ce anume se mai poate dezbate pe marginea lui ??
sa n-o dam in nestor mugurel siseanu. :D

nu am spus asta. ci doar ca am serioase indoieli in legatura cu documentele lrc si ale cluburilor pe care le inscrie aceasta asociatie de cluburi in campionatul agvps.
The One Team

Cristi Y
pescar de competitie

Mesaj de Cristi Y »

da ? , bine .. :D , mai descretim un pic fruntile ca prea multa inversunare strica ..

totusi sunt convins ca ai solutia , spune-o !!! hai ca poti :D

senzor planet
Încuiat

Înapoi la “Campionatul National de Pescuit la Crap”