Despre CN si CM, by AV

Desfasurare, clasamente, fotografii, discutii, polemici, propuneri, decizii.

Moderator: gor965

Încuiat
andrei vladeanu
Veteran
Puncte: 0

Re: Despre CN si CM, by AV

Mesaj de andrei vladeanu »

nu (mai) sunt eu in masura sa dau solutii, tataie. ci doar vreau sa fac putina lumina :wink:

consider ca sunt bune cat mai multe pareri ale celor implicati. ce e de facut si cum ar trebui sa arate competitia nationala de crap.
The One Team

Cristi Y
pescar de competitie

Mesaj de Cristi Y »

andrei vladeanu scrie:ce e de facut si cum ar trebui sa arate competitia nationala de crap.

cu toate ca iar ma vei apostrofa de obsesivitate in afirmatii , repet spunand ca structura federala este mult mai bine structurata pentru o activitate competitionala corecta si transparenta fata de agvps unde exista multe reminiscente comuniste ..dar toata lumea se disociaza de aceasta federatie din cauza imbecilului de popescu
CAPUL PLECAT SABIA IL TAIE

oanavictor
Pescar de competitie

Mesaj de oanavictor »

andrei vladeanu scrie:
Cristi Y scrie:ok , subiectul inscriere campionat agvps a devenit clar , este in afara legii si i-l actionezi in instanta , ce anume se mai poate dezbate pe marginea lui ??
sa n-o dam in nestor mugurel siseanu. :D

nu am spus asta. ci doar ca am serioase indoieli in legatura cu documentele lrc si ale cluburilor pe care le inscrie aceasta asociatie de cluburi in campionatul agvps.
si ca sa nu ramai indoit ,considera lrc desfiintat ,considera noua structura ce se va forma valabila ,toate cluburile vor adera la noua structura ,toate pasarile obligate sa adere si ele ,cluburile afiliate agvps obligate si ele sa adere ,andrei vladeanu presedinte .........
Cea mai mare realizare a diavolului a fost aceea ca a convins lumea ca nu exista

andrei vladeanu
Veteran

oanavictor scrie:
andrei vladeanu scrie:
Cristi Y scrie:ok , subiectul inscriere campionat agvps a devenit clar , este in afara legii si i-l actionezi in instanta , ce anume se mai poate dezbate pe marginea lui ??
sa n-o dam in nestor mugurel siseanu. :D

nu am spus asta. ci doar ca am serioase indoieli in legatura cu documentele lrc si ale cluburilor pe care le inscrie aceasta asociatie de cluburi in campionatul agvps.
si ca sa nu ramai indoit ,considera lrc desfiintat ,considera noua structura ce se va forma valabila ,toate cluburile vor adera la noua structura ,toate pasarile obligate sa adere si ele ,cluburile afiliate agvps obligate si ele sa adere ,andrei vladeanu presedinte .........
nu trebuie sa consider eu nimic valabil. ci cluburile si - mai ales - legea.

pe ce ne bazam cand afirmam ca toate cluburile vor adera la asa ceva? si in ce consta aceasta noua structura, daca nu e vreun secret....

nu-mi trebuie astfel de functii, multumesc.
The One Team

petre iulian
Pescar de competitie

Mesaj de petre iulian »

o sa fac si eu cateva comentarii dar in nume personal .....

Pe mine personal nu ma intereseaza cine face campionatul ,cum se cheama , ca este legal ,etc ,etc .
Pe mine ma intereseaza sa pot ajunge la campionatul mondial in cazul in care voi castiga campionatul intern .Ma deranjeaza ca altii sa decide pe banii mei cum se face campionatul dar sper in continuare ca ,cluburile participante sa aibe un cuvant de spus .

Anul trecut, dupa mine a fost un campionat bunicel dar lipsa fondurilor pentru deplasarea lotului castigator a fost o mare problema si trebuie facut ceva ...

La anul, cluburile fara minim 15.000 de euro buget pentru C.N.-uri nu au ce cauta .....Oare cate cluburi vor avea acesti bani ? Valoarea campionatului o sa scada drastic pentru ca vor aparea loturi facute/impuse de catre "sponsori"....

A.V. am `atins mai multe subiecte
Membru Fondator al Clubului Sportiv Green Lake

andrei vladeanu
Veteran

Cristi Y scrie:
andrei vladeanu scrie:ce e de facut si cum ar trebui sa arate competitia nationala de crap.

cu toate ca iar ma vei apostrofa de obsesivitate in afirmatii , repet spunand ca structura federala este mult mai bine structurata pentru o activitate competitionala corecta si transparenta fata de agvps unde exista multe reminiscente comuniste ..dar toata lumea se disociaza de aceasta federatie din cauza imbecilului de popescu
asa este.

totusi, privind retrospectiv (se implinesc fix 10 ani de la primul cn adevarat, hobaia 2004), nu a existat nicio persoana cu care "toata lumea" sa se asocieze. iar "disocieri" au mai fost, slava Domnului.

eu cred ca, judecand rational, putem spune ca o federatie de pescuit nu a fost pusa pe picioare si din cauza altor probleme ale comunitatii noastre crapiste, fara legatura cu "imbecilul de popescu".
The One Team

Stefan Popescu
pescar de competitie

Mesaj de Stefan Popescu »

...

andrei vladeanu
Veteran

petre iulian scrie: Pe mine personal nu ma intereseaza cine face campionatul ,cum se cheama , ca este legal ,etc ,etc .
Pe mine ma intereseaza sa pot ajunge la campionatul mondial in cazul in care voi castiga campionatul intern .Ma deranjeaza ca altii sa decide pe banii mei cum se face campionatul dar sper in continuare ca ,cluburile participante sa aibe un cuvant de spus .
adica nu te intereseaza, da' te intereseaza! :D
petre iulian scrie: Anul trecut, dupa mine a fost un campionat bunicel dar lipsa fondurilor pentru deplasarea lotului castigator a fost o mare problema si trebuie facut ceva ...
exista vreun proiect in acest sens cu execeptia propunerii ca 500 e/lot sa mearga la echipa nationala?
petre iulian scrie: La anul, cluburile fara minim 15.000 de euro buget pentru C.N.-uri nu au ce cauta .....Oare cate cluburi vor avea acesti bani ? Valoarea campionatului o sa scada drastic pentru ca vor aparea loturi facute/impuse de catre "sponsori".... ...
este o observatie. cum ar trebui sa stea lucrurile din punctul tau de vedere?
petre iulian scrie: A.V. am `atins mai multe subiecte
asa este si-ti multumesc pentru implicare
The One Team

Vladut Mateianu
CS SENZOR

Mesaj de Vladut Mateianu »

petre iulian scrie:o sa fac si eu cateva comentarii dar in nume personal .....

Pe mine personal nu ma intereseaza cine face campionatul ,cum se cheama , ca este legal ,etc ,etc .
Cluburile vor hotara CN 2014. De altfel, au si facut-o deja. Restul discutilor sunt can-can si subiecte de forum. :wink:
CS SENZOR

http://www.snz.ro
http://www.crapmania.ro

"Studiati trecutul, daca vreti sa divinizati viitorul." - Confucius

andrei vladeanu
Veteran

Vladut Mateianu scrie: Cluburile vor hotara CN 2014. De altfel, au si facut-o deja.
da? care cluburi? astea din tabel?

http://www.crapmania.ro/articole/compet ... gvps-21458

daca esti atat de expeditiv si cataloghezi acest topic drept can-can ia spune cine e domnul care semneaza pentru CS Senzor in tabel si cine l-a mandatat legal sa reprezinte clubul?

vezi ca asta nu mai e subiect de forum, ci de altceva... :wink:

usurel, vladut. hai sa discutam pe argumente.
The One Team

senzor planet
Încuiat

Înapoi la “Campionatul National de Pescuit la Crap”