consider ca sunt bune cat mai multe pareri ale celor implicati. ce e de facut si cum ar trebui sa arate competitia nationala de crap.
Moderator: gor965
andrei vladeanu scrie:ce e de facut si cum ar trebui sa arate competitia nationala de crap.
si ca sa nu ramai indoit ,considera lrc desfiintat ,considera noua structura ce se va forma valabila ,toate cluburile vor adera la noua structura ,toate pasarile obligate sa adere si ele ,cluburile afiliate agvps obligate si ele sa adere ,andrei vladeanu presedinte .........andrei vladeanu scrie:sa n-o dam in nestor mugurel siseanu.Cristi Y scrie:ok , subiectul inscriere campionat agvps a devenit clar , este in afara legii si i-l actionezi in instanta , ce anume se mai poate dezbate pe marginea lui ??![]()
nu am spus asta. ci doar ca am serioase indoieli in legatura cu documentele lrc si ale cluburilor pe care le inscrie aceasta asociatie de cluburi in campionatul agvps.
nu trebuie sa consider eu nimic valabil. ci cluburile si - mai ales - legea.oanavictor scrie:si ca sa nu ramai indoit ,considera lrc desfiintat ,considera noua structura ce se va forma valabila ,toate cluburile vor adera la noua structura ,toate pasarile obligate sa adere si ele ,cluburile afiliate agvps obligate si ele sa adere ,andrei vladeanu presedinte .........andrei vladeanu scrie:sa n-o dam in nestor mugurel siseanu.Cristi Y scrie:ok , subiectul inscriere campionat agvps a devenit clar , este in afara legii si i-l actionezi in instanta , ce anume se mai poate dezbate pe marginea lui ??![]()
nu am spus asta. ci doar ca am serioase indoieli in legatura cu documentele lrc si ale cluburilor pe care le inscrie aceasta asociatie de cluburi in campionatul agvps.
asa este.Cristi Y scrie:andrei vladeanu scrie:ce e de facut si cum ar trebui sa arate competitia nationala de crap.
cu toate ca iar ma vei apostrofa de obsesivitate in afirmatii , repet spunand ca structura federala este mult mai bine structurata pentru o activitate competitionala corecta si transparenta fata de agvps unde exista multe reminiscente comuniste ..dar toata lumea se disociaza de aceasta federatie din cauza imbecilului de popescu
adica nu te intereseaza, da' te intereseaza!petre iulian scrie: Pe mine personal nu ma intereseaza cine face campionatul ,cum se cheama , ca este legal ,etc ,etc .
Pe mine ma intereseaza sa pot ajunge la campionatul mondial in cazul in care voi castiga campionatul intern .Ma deranjeaza ca altii sa decide pe banii mei cum se face campionatul dar sper in continuare ca ,cluburile participante sa aibe un cuvant de spus .
exista vreun proiect in acest sens cu execeptia propunerii ca 500 e/lot sa mearga la echipa nationala?petre iulian scrie: Anul trecut, dupa mine a fost un campionat bunicel dar lipsa fondurilor pentru deplasarea lotului castigator a fost o mare problema si trebuie facut ceva ...
este o observatie. cum ar trebui sa stea lucrurile din punctul tau de vedere?petre iulian scrie: La anul, cluburile fara minim 15.000 de euro buget pentru C.N.-uri nu au ce cauta .....Oare cate cluburi vor avea acesti bani ? Valoarea campionatului o sa scada drastic pentru ca vor aparea loturi facute/impuse de catre "sponsori".... ...
asa este si-ti multumesc pentru implicarepetre iulian scrie: A.V. am `atins mai multe subiecte
Cluburile vor hotara CN 2014. De altfel, au si facut-o deja. Restul discutilor sunt can-can si subiecte de forum.petre iulian scrie:o sa fac si eu cateva comentarii dar in nume personal .....
Pe mine personal nu ma intereseaza cine face campionatul ,cum se cheama , ca este legal ,etc ,etc .
Pe mine ma intereseaza sa pot ajunge la campionatul mondial in cazul in care voi castiga campionatul intern .Ma deranjeaza ca altii sa decide pe banii mei cum se face campionatul dar sper in continuare ca ,cluburile participante sa aibe un cuvant de spus .
da? care cluburi? astea din tabel?Vladut Mateianu scrie: Cluburile vor hotara CN 2014. De altfel, au si facut-o deja.