CarpFishing Radio Show sezonul 4

Aici putem discuta sau dezbate orice legat de pescuit.

Moderatori: Alin Galbenu, mariosilaghi, Bogdan Zaharia, odoctee

Scrie răspuns
oanavictor
Pescar de competitie
Puncte: 0

Re: CarpFishing Radio Show sezonul 4

Mesaj de oanavictor »

andrei vladeanu scrie:
oanavictor scrie: poza este de la festivitatea de deschidere de la mamaia ,nu are nici o legatura cu arenele bnr iar papucii care-ti fac greata costa cat tarusii si banda pentru standuri la un loc ......suma pentru care tu te-ai compromis pe vecie :!: :idea:
ai cumparat papucii? credeam ca i-ai sparlit din geanta croatului... :D

hai mai, victorase, nu te-ai compromis tu pentru ca ai bagat vastu' in bagajul unui participant la cm si ma compromit eu pentru niste benzi si tarusi... :D si pe vecie.... pff :D
acuzi doar din invidie ca nu ai apucat si tu decat o husa de scaun sau de pat pe care ai folosit-o drept bagaj de mana .......daca apucai aparatul foto de la dragan ........altfel statea treaba ....asa cine a fost mai iute de mana :lol:
ps papucii croatului erau masura mica si uzi pe deasupra :lol: :lol:
:!:
Cea mai mare realizare a diavolului a fost aceea ca a convins lumea ca nu exista

andrei vladeanu
Veteran

Mesaj de andrei vladeanu »

oanavictor scrie:
andrei vladeanu scrie:
oanavictor scrie: poza este de la festivitatea de deschidere de la mamaia ,nu are nici o legatura cu arenele bnr iar papucii care-ti fac greata costa cat tarusii si banda pentru standuri la un loc ......suma pentru care tu te-ai compromis pe vecie :!: :idea:
ai cumparat papucii? credeam ca i-ai sparlit din geanta croatului... :D

hai mai, victorase, nu te-ai compromis tu pentru ca ai bagat vastu' in bagajul unui participant la cm si ma compromit eu pentru niste benzi si tarusi... :D si pe vecie.... pff :D
acuzi doar din invidie ca nu ai apucat si tu decat o husa de scaun sau de pat pe care ai folosit-o drept bagaj de mana .......daca apucai aparatul foto de la dragan ........altfel statea treaba ....asa cine a fost mai iute de mana :lol:
ps papucii croatului erau masura mica si uzi pe deasupra :lol: :lol:
:!:

vai de mine.
nici de ciorditor nu esti bun. daca tot te-ai turnat, de ce nu-ti iei toata fapta si-l mai bagi si pe dragan?!?
:D
The One Team

oanavictor
Pescar de competitie

Mesaj de oanavictor »

andrei vladeanu scrie:
vai de mine.
nici de ciorditor nu esti bun. daca tot te-ai turnat, de ce nu-ti iei toata fapta si-l mai bagi si pe dragan?!?
:D
asa sunt eu ,mai egoist din fire dar foarte sincer si cinstit cand este vorba de impartit fapta si pedeapsa in comparatie cu tine care folosesti si acum husa de scaun pe post de umbrela :!: :lol: :lol:
Cea mai mare realizare a diavolului a fost aceea ca a convins lumea ca nu exista

gabi1
Veteran

Mesaj de gabi1 »

Astea nu sunt praduieli....doar aduceti la cunostinta.....intarata-i drace :!: :lol: :lol: :lol: :lol:
"Azi oamenii cunosc preţul fiecărui obiect si valoarea nici unuia."
"Nu refuza ajutorul imbecililor; pentru a rămâne sus iți trebuie unanimitate". :-)

tibi_m

Mesaj de tibi_m »

Maine, luni 18-11-2013 de la orele 19:00 La CarpFishing Radio Show, invitati Iohann Kraus si Dan Mitranescu.

RSC
Pescar de competitie

Mesaj de RSC »

Cum spuneam mai de dimineata: schimbati titlul emisiunii in "Oda Mentorului Meu, av"...The Undertaker

ps: cei mai multi si performanti pescari de competitie cred ca au fost "produsi" de cei de la Green Lake, nu de Andrei groparu', mentorul federal...
"Keep it simple!"

george tomescu

Mesaj de george tomescu »

RSC scrie:Cum spuneam mai de dimineata: schimbati titlul emisiunii in "Oda Mentorului Meu, av"...The Undertaker

ps: cei mai multi si performanti pescari de competitie cred ca au fost "produsi" de cei de la Green Lake, nu de Andrei groparu', mentorul federal...
RSC-ule,
tu de cine ai fost "produs"?
CS APS

RSC
Pescar de competitie

Mesaj de RSC »

Conteaza?
"Keep it simple!"

george tomescu

Mesaj de george tomescu »

RSC scrie:Conteaza?
Conteaza, daca tot dai texte ca cele de mai sus.
CS APS

RSC
Pescar de competitie

Mesaj de RSC »

george tomescu scrie:
RSC scrie:Conteaza?
Conteaza, daca tot dai texte ca cele de mai sus.
E cam de dimineata...vrei sa fi mai explicit?
"Keep it simple!"

senzor planet
Scrie răspuns

Înapoi la “Discutii Generale despre Pescuit”