Worldcarpclassic 1-6 Sept 2008

Concursuri de crap. Anunturi, regulamente, inscrieri, desfasurare, clasamente, foto, concluzii.

Moderatori: odoctee, Irinel Nitu

Scrie răspuns
Vali Bonto
Puncte: 0

Mesaj de Vali Bonto »

Rezultate finale :
-locurile 1 si 2 ocupate de englezi..locul 3 o echipa din Luxemburg.
-pe Natiuni : Romania s-a clasat pe 3..Locul 1 - "Carpworld" - Tim Paisley..Locul 2 -Polonia..
-pe sectoare : Vlad Parfene - Locul 1 pe sect "Ultima"..

Felicitari Vlad...!!!
Felicitari Romania pentru podium..!!!

albinabv

Mesaj de albinabv »

albinabv

Mesaj de albinabv »

oanavictor
Pescar de competitie

Mesaj de oanavictor »

Vladut Mateianu scrie:
PS. Dar din Romania, ai observat cate rapandule sunt prezente ? :D

RAPANDULA E MATA CARE TE-A FACUT :twisted:

Cezar Bibu

Mesaj de Cezar Bibu »

@victor oana,

atentie, eu am fost cel care a insistat ca sa poti scrie din nou aici, pentru a fi cit mai corecti . De data asta ,sunt silit sa-ti readuc aminte ca nu voi tolera adresarile injurioase. Inteleg conflictul vostru, dar ...fara injurii !! sau...ajungem de unde-am plecat !

Buhac

Catre Cezar Bibu

Mesaj de Buhac »

Topicul WORDCRAPCLASIC, a fost deschis de Vladut Mateianu.

Tot el a scris acolo de rapandule straine si rapandule din Romania.
    Rapandulele din Romania au luat locul 3, pe natiuni si locul 1 pe un sector!
    Zici ca ai intervenit ca sa poata sa posteze si Victor Oana pentru a fi corecti, dar Vladut Mateianu este corect cand afirma ca 30 ( treizeci) de oameni sunt rapandule?

Unele dintre aceste rapandule platesc cotizatie la A.P.C.R. si cumpara produse de la magazinul Senzor si participa la concursurile organizate de Vladut Mateianu, din care acesta isi intretine familia.

Unele dintre aceste rapandule sunt de varsta cu parintii lui.

Daca stia ca sunt numai rapandule, de ce a mai deschis acest topic?

Dupa ce s-au dat rezultatele finale putea sa-i felicite pe castigatori chiar daca se numesc Tite George si Victor Oana! care au iesit pe locul 3 la natiuni!

Domnul Cezar ti-ai gasit runner pentru Tancabesti? Ce conditii trebuie sa indeplineasca?

Ca administrator al acestui site, te rog sa iei masuri sa nu mai apara jigniri mai ales asupra celor care au facut 4000 km, au cheltuit bani si au mai si castigat pe desasupra!

Fir intins va doresc! la toti cei care practica acest sport.

costica buhac

Mesaj de costica buhac »

Domnule Vladut Mateianu in calitate de prieten iti spun sa iti fie rusine iar in calitate de rapandula asa cum ai binevoit sa ma numesti iti multumesc pentru afirmatia facuta asa te cunoastem si noi mai bine Eu unu te consider pe tine cea mai mare RAPANDULA si cu mine unu ai terminat orice discutie

Cezar Bibu

Mesaj de Cezar Bibu »

@Costica,
    stai, ca m-ai luat cu prea multe, sa raspund pe rind.
    1. nu sunt administrator, ci unul din moderatori. incerc sa temperez citeodata niste spirite mai incinse.. Si asta pentru ca sunt, imi place sa cred ,destul de obiectiv.
    2.Din punctul meu de vedere ai (aveti) dreptate. Vladut e citeodata mai coleric, si nu intotdeauna obiectiv, i-am mai spus-o si eu. Puteti foarte bine sa va duelati in vorbe, citeodata ele fac deliciul forumurilor, dar..nu de mama, de morti, de familie, etc . E asa de greu ?
    3.Stii de ce cautam, eu si cu Val, un runner ? Ca sunt unii mai tineri care n-au avut ocazia sa participe (sau sa mearga la un pescuit) la un concurs la Tincabesti , din diverse motive. Incercam sa ajutam pe cineva, care ar fi interesat . Poate e putin, dar...atita putem noi.

oanavictor
    Pescar de competitie

Mesaj de oanavictor »

Cezar Bibu scrie:@victor oana,

atentie, eu am fost cel care a insistat ca sa poti scrie din nou aici, pentru a fi cit mai corecti . De data asta ,sunt silit sa-ti readuc aminte ca nu voi tolera adresarile injurioase. Inteleg conflictul vostru, dar ...fara injurii !! sau...ajungem de unde-am plecat !
    Domnule Bibu

atentie ,nu eu am fost cel ce te-a rugat sa-l ierti pentru a putea scrie din nou pe acest site ,nici nu doresc sa mai scriu ,decand am fost iertat nu am decat o singura postare si aia legata de niste lansete ,unde am scris din greseala crezand ca sunt pe alt site si nu am mai putut sterge .
    De data asta nu m-am putut abtine cand am vazut cum un alcoolic notoriu a jicnit grosolan delegatia Romaniei la WCC facandu-ne pe toti [fara exeptie ''RAPANDULE'' .
    A facut acest lucru jicnind niste oameni care i-i sunt clienti la magazin ,netinand cont ca acesti oameni prin simplul fapt ca sunt cumparatori in magazin i-l ajuta sa-si intretina familia si pasiunea pt pescuit .
    De data asta si eu sunt silit sa te rog sa nu mai faci nici un serviciu benevol la adresa mea ,si tot odata sa te rog sa ma ''BANEZI'' CA SA NU MAI FIU NEVOIT SA INTERVIN ,CHIAR DACA SUNT JICNIT SI DEFAIMAT DE CATRE ACEST'' PADUCHE BETIV'',ASA CUM AM FOST FACUT DE ATATEA ORI SI AM REUSIT SA MA ABTIN FARA SA FAC CINE STIE CE DORESTE ACEST HANDICAPAT MINTAL .
    Daca intelegeai conflictul nu ai fi intervenit .Sau ai intervenit doar pentru a-ti apara patronul site-ului si sa-ti pastrezi functia de ''MODERATOR ''????????PENTRU CA VAD CA I-TI PLACE FOARTE MULT SA PUI OAMENII LA ZID !!!

Ps .Promit sa nu mai postez niciodata pe acest site .

cornel rosioru
    maestru emerit

Mesaj de cornel rosioru »

Vladut Mateianu scrie:Checi,

nu ai inteles, era o gluma.... In sfarsit.
    Vlad intre timp a mai luat unul !!!!!!!! Si se poate sa fi trecut chiar pe locul 1 !
    Bravo Vlad, bravo Radu ! Tineti-o tot asaa !!!!!

PS. Dar din Romania, ai observat cate rapandule sunt prezente ? :D

Intradevar o postare nefericita. Dar de aici si pina la ai lua parintii e cale lunga. Asta tine de educatie si unde nu e, nu ai ce cere.

Vladut il lauda si felicita pe Vlad dupa care spune ca din Romania sunt si rapandule. Clar Parfenie iese din ecuatie :lol:
    Dar, oare care sunt rapandulele? El nu da nume, vorbeste in general.
    Poate a considerat ca acolo au fost si rapandule, e dreptul lui.
    Din cei 30 de oameni prezenti acolo Oana s-a simtit rapandula si a reactionat in mod caracteristic.
    Costica si Ninel au fost luati de val (nu Pangica :lol: ) si au postat si ei.
    Insa mare diferenta intre postarea lor, care este una civilizata si postarea lui Oana care ii ia morti si familia lui Vladut.
    Vorbim de respect, cerem respect, dar ne purtam ca la usa cortului.

Cu acesta ocazie vreau sa-l felicit si eu pe Parfenie pt. rezultatul obtinut.
    E prima echipa Romaneasca care cistiga un sector in istoria acestei competitii. (vorbesc de sector cistigat cu 63,4 kg, nu prin tragere la sorti)
    Cornel Rosioru ,
    ASOCIATIA PESCARILOR DE CRAP DIN ROMANIA. www.crapmania.ro

senzor planet
    Scrie răspuns

Înapoi la “Concursuri de Pescuit”