Despre CN si CM, by AV

Desfasurare, clasamente, fotografii, discutii, polemici, propuneri, decizii.

Moderator: gor965

Încuiat
marin laurentiu
Puncte: 0

Re: Despre CN si CM, by AV

Mesaj de marin laurentiu »

Val scrie:Nu exista un plan , exista o dorinta .... dar celor carora cerneala le-a fost prietena ...nu o prea pricep ...

Imi pare aroganta maxima intrebarea ta !...
pai in cazul asta ,acea afirmatie de mai sus nu reprezinta altceva decat un populism ieftin...este exact ca propunerea acelui deputat in parlament cu marirea alocatiei ptr copii..o propunere care la prima vedere nu cred ca ar putea fi contestata in ac mom de nici un roman care este parinte...dar totusi nu a trecut de senat...de ce? ptr simplu fapt ca nu a fost decat o gaselnita politica,din moment ce vi cu o astfel de propunere in parlament fara NICI CEL MAI BANAL PLAN FNANCIAR CARE SA O SUSTINA!!!
in acest moment federatia nu exista decat din punct de vedere legislativ....oamenii nici nu stiu cu cine poarta acest dialog si mai ales...de ce :wink:asa ca nu stiu de ce ti se pare o aroganta,o intrebare cat se poate de logica ...AV propune acest dialog in calitate ...de ce? AV,liderul unei generatii de pescari?... AV,prietenul si tovarasu' de sprit?..sau AV ,reprezentantul a ceea ce se vrea forul reprezentativ ptr pescuitul din romania? in primele 2 cazuri poate lumea nu ...doreste acest dialog...din varii motive :wink: ...iar in al 3 lea caz..nimeni nu stie daca aceasta titulatura este fictiva sau nu in acest moment...tocmai ptr ca nu exista nimic oficial....pana la un punct,federatia a urmat o linie logica...s-a infiintat legal dar...atat.dar mai apoi a inceput sa puna carul inaintea boilor...din pdv administrativ,organizatoric e zero...dar vine cu afirmatii de genul : federatia va organiza,federatia va face,federatia se va afilia...pai zic eu, ca mai intai de toate ar trebui sa se ...organizeze federatia insasi sa se afilieaze unde trebuie si mai apoi sa incerce sa organizeze pescuitul din romania...dar,in momentul de fata federatia nu reprezinta decat un one-man-show mrs. popescu... :wink: ...pana cand nu va exista o comisie dedicata disciplinei crap,cu un presedinte si un purtator de cuvant care sa aiba tangenta cu acest "sport",aceste genuri de discutii nu se incadreaza decat la categoria can-can... :wink: ...ne mai auzim dupa arpilie 2014.. :wink:
doar cand vom taia ultimul pom,vom asfalta ultima palma de pamant si vom prinde ultimul peste,vom realiza ca nu putem manca...bani

andrei vladeanu
Veteran

Mesaj de andrei vladeanu »

marin laurentiu scrie: AV propune acest dialog in calitate ...de ce? AV,liderul unei generatii de pescari?... AV,prietenul si tovarasu' de sprit?..sau AV ,reprezentantul a ceea ce se vrea forul reprezentativ ptr pescuitul din romania? in primele 2 cazuri poate lumea nu ...doreste acest dialog...din varii motive :wink: ...
cred ca ar fi mult mai corect si barbateste sa spui - "eu nu doresc acest dialog. eu nu-l recunosc pe AV liderul unei generatii. eu am o problema ca sunteti tovarasi de spritz." si sa lasi deoparte sintagma de cartier "lumea", cel putin pe topicul asta. e doar o observatie.

marin laurentiu scrie: ...pana cand nu va exista o comisie dedicata disciplinei crap,cu un presedinte si un purtator de cuvant care sa aiba tangenta cu acest "sport",aceste genuri de discutii nu se incadreaza decat la categoria can-can... :wink: ...ne mai auzim dupa arpilie 2014.. :wink:
cam la asta ma gandisem si eu. la o organizare a disciplinei crap. pentru ca aprilie 2014 sa nu ne prinda nepregatiti. in nicio varianta. e un punct de vedere.
The One Team

marin laurentiu

Mesaj de marin laurentiu »

andrei vladeanu scrie:
marin laurentiu scrie: AV propune acest dialog in calitate ...de ce? AV,liderul unei generatii de pescari?... AV,prietenul si tovarasu' de sprit?..sau AV ,reprezentantul a ceea ce se vrea forul reprezentativ ptr pescuitul din romania? in primele 2 cazuri poate lumea nu ...doreste acest dialog...din varii motive :wink: ...
cred ca ar fi mult mai corect si barbateste sa spui - "eu nu doresc acest dialog. eu nu-l recunosc pe AV liderul unei generatii. eu am o problema ca sunteti tovarasi de spritz." si sa lasi deoparte sintagma de cartier "lumea", cel putin pe topicul asta. e doar o observatie..
ma consider destul de corect si de...barbat sa-mi pot spune punctul de vedere,si nu numai aici pe forum ci si fata in fata daca e cazul...numai ca in situatia de fata chiar nu era cazul, faceam referire la oamenii "de baza" din acest fenomen-presedinti de cluburi sau/si pescari cu state vechi si performante in ac fenomen :wink: ,
asa ca m-am autoexculs din discutie de la bun inceput :wink: si chiar conteza mai putin ce..doresc eu...problema este ca multi din cei mai sus amintiti,te-au blamat ptr decizia de a-ti asocia (chiar si doar) imaginea cu acest incompetent numit popescu...personal nu am condamnat acest aspect , ci mai mult modul in care ai facut-o :wink: (vezi constrangeri,amenintari,etc)
cat despre celalalt aspect,dintotdeauna te-am considerat un tip educat si extem de inteligent asa ca as fi ridicol sa am vreo problema cu faptul ca esti tovaras (sau nu) de sprit cu unul sau cu altul,probabil baieti la fel de eruditi... :wink:...probabil este doar un pic de invidie :D ...mie,cu expresii de cartier de genul "lumea",imi va fi f greu sa-ti tin vreodata companie la vreun sprit :wink:
andrei vladeanu scrie:
marin laurentiu scrie: ...pana cand nu va exista o comisie dedicata disciplinei crap,cu un presedinte si un purtator de cuvant care sa aiba tangenta cu acest "sport",aceste genuri de discutii nu se incadreaza decat la categoria can-can... :wink: ...ne mai auzim dupa arpilie 2014.. :wink:
cam la asta ma gandisem si eu. la o organizare a disciplinei crap. pentru ca aprilie 2014 sa nu ne prinda nepregatiti. in nicio varianta. e un punct de vedere.
oamenii amintiti mai sus,dintotdeauna au fost loiali celui care a detinut protocolul de rerezentare la CPS...chiar daca tie ti-a placut sa crezi,in mod iluzoric,altceva.... :wink: timpul a dovedit-o. asa ca ,in momentul de fata nu vad cum ar putea fi loiali agvps ,dar in acelasi timp sa se organizeze intr-o comisie reprezentand federatia.dn acest pdv, zc din nou...ne auzim dupa aprilie 2014 :wink:
doar cand vom taia ultimul pom,vom asfalta ultima palma de pamant si vom prinde ultimul peste,vom realiza ca nu putem manca...bani

andrei vladeanu
Veteran

marin laurentiu scrie: ma consider destul de corect si de...barbat sa-mi pot spune punctul de vedere,si nu numai aici pe forum ci si fata in fata daca e cazul...numai ca in situatia de fata chiar nu era cazul, faceam referire la oamenii "de baza" din acest fenomen-presedinti de cluburi sau/si pescari cu state vechi si performante in ac fenomen :wink: ,:
eu cred ca poti avea un punct de vedere pertinent pe subiect, mai cu seama ca ai fost manager de lot anul acesta la corbu.
referire poti face la cine vrei, numai ca eu nu am considerat ok sa fi tu avocatul lor. "lumea" doreste, "lumea" nu doreste. d' asta am deschis topicul asta sa vedem ce doreste "lumea". sau ce nu doreste.
cred ca ar fi mai edificator decat s-o zici tu in numele lor.
marin laurentiu scrie: oamenii amintiti mai sus,dintotdeauna au fost loiali celui care a detinut protocolul de rerezentare la CPS...chiar daca tie ti-a placut sa crezi,in mod iluzoric,altceva.... :wink: :
asa este, foarte buna observatia.
oamenii au tinut mereu cu puterea. :D

dar cred ca a sosit timpul sa-si mai vada si interesul de grup (club) si sa nu mai fie nevoiti sa accepte orice conditie de la cel care detine protocolul de reprezentare cips.
marin laurentiu scrie:timpul a dovedit-o. asa ca ,in momentul de fata nu vad cum ar putea fi loiali agvps ,dar in acelasi timp sa se organizeze intr-o comisie reprezentand federatia.dn acest pdv, zc din nou...ne auzim dupa aprilie 2014 :wink:
eu am spus doar sa fie pregatiti si sa stie ce se va intampla si ce au de facut in momentul (ipotetic, desigur) in care federatia va fi recunoscuta la cips. atat. nu am vorbit de nicio comisie.
The One Team

Stefan Fasie

Mesaj de Stefan Fasie »

iulixa scrie:
Val scrie:
Val scrie:Uite ca va spune Val , lasind la o parte orice reticenta . Daca in aprilie , FIPS accepta Federatia si lasa AGVPS-ul pe margine , CM 2014 se va face la Corbu . Pentru ca citind direct Dl. Fasie , acest CM este dedicat d-lui Carstocea si baltii lui . De fapt conducerea FIPS chiar l-au rugat sa ii scoata din necaz si sa faca CM de anul asta la Constanta .
Sau cel putin postarea un pic aroganta a lui Stefan , asa ne spunea la modul direct , ma rog in traducere din limba engleza .... O sa vedem rezultatele acestei afirmatii la scorul baltii pentru CN ...

Prin urmare , ce conteaza cine tine luminarile la aceasta manifestare .... AGVPS sau Federatie ... !?

Va sti Fane sa faca fatza sau spate la aceasta coliva primita moca .
In ultima fraza cred ca este clar ca Fane este Stefan Popescu . Asta daca s-o imtimpla vreodata chestia asta .
Mie imi este clar ca Romania va gazdui CM2014 DOAR DATORITA LOCATIEI CORBU.
Macar (si) din acest motiv mesajul lui Stefan Fasie nu poate fi considerat arogant.
D-nul Matteoli la festivitatea de premiere a CM 2012 a facut urmatoarea afirmatie : " au fost campionate mondiale pana la ROMANIA, si vor fi campionate mondiale de la CORBU-ROMANIA "

Aroganta mea este doar Mandrie Nationala, pentru ca am citit respect si admiratie in ochii celor cu care am avut onoarea sa concurez si sa le strang mana la sfarsit.
ROMANIA si Romanii in 2012 la Corbu au dovedit Mapamondului, ca pescuitul la crap a atins un nivel sky high, cel putin la nivel logistic si organizatoric ( termenul carpodrom a capatat substanta la Corbu)
Fie-mi iertata aroganta.

Eu cred ca si voi sunteti mandri de ROMANIA !

andrei vladeanu
Veteran

Udrea: Numai din invidie sau din complexe ar putea cineva să critice implicarea Ministerului Dezvoltării şi Turismului în Gala Bute

"Patru milioane şi jumătate de români, în direct, şi alte câteva zeci de milioane de telespectatori români şi străini, în reluare, au văzut brandul turistic al României la meciul lui Lucian Bute de la Bucureşti. Numai din invidie sau din cauza unor complexe ar putea cineva să critice atât de insistent şi vehement implicarea MDRT în cel mai mare eveniment sportiv, cu participarea unui campion mondial român, organizat în ţara noastră în ultimii ani", a adăugat Udrea.
Fişiere ataşate
imagesCAQP8Z95.jpg
imagesCAQP8Z95.jpg (9.12 KiB) Vizualizat de 703 ori
The One Team

Val
Pescar de competitie

Mesaj de Val »

Stefan Fasie scrie:D-nul Matteoli la festivitatea de premiere a CM 2012 a facut urmatoarea afirmatie : " au fost campionate mondiale pana la ROMANIA, si vor fi campionate mondiale de la CORBU-ROMANIA "

Aroganta mea este doar Mandrie Nationala, pentru ca am citit respect si admiratie in ochii celor cu care am avut onoarea sa concurez si sa le strang mana la sfarsit.
ROMANIA si Romanii in 2012 la Corbu au dovedit Mapamondului, ca pescuitul la crap a atins un nivel sky high, cel putin la nivel logistic si organizatoric ( termenul carpodrom a capatat substanta la Corbu)
Fie-mi iertata aroganta.

Eu cred ca si voi sunteti mandri de ROMANIA !
Eu cred ca nici nu se pune problema ca vreunul din cei implicati in fenomen sa nu fie mandri atit de CM din 2012 si fata de rezultatul echipei nationale , campioni mondiali in premiera . Aici discutia din punctul m eu de vedere este inchisa , cu atit mai mult cu cat vorbe extraodinar de frumoase si de sincere le-am primit si din partea unor capitani de nationale cu care m-am intilnit la Constanta in acea perioada .
Ideea este cum pune in practica aceasta minunata realizare si cum aducem un beneficiu pescuitului din Romania . Cum facem sa nu ne trezim cu o singura mansa in 2013 , de teama echipelor ca nu vor avea bani de nada pentru 3 manse , cum facem ca deplasarile lotului national sa se faca sustinuta financiar de contributia tuturor participantilor si sa evitam cazul Ovidius de anul asta , samd . Adica , sa existe o reciprocitate si un tel comun intre carpodromul Corbu si competitia nationala , pentru ca eu cred ca aici mai avem de lucrat cu totii .
Standardul impus acum de Corbu , in opinia mea , este greu de sustinut de saracia echipelor de pescuit la crap din Romania . Si atunci pentru a exista show si spectacol trebuie sa incercam si unii si altii sa ne adaptam la realitatea existenta acum si sa speram ca amploarea data fenomenului , prin organizarea a 2 CM in numai 3 ani ( excelent ! ) sa se reflecte si in dezvoltarea fenomenului competitional national . Altfel vom avea o perla si nu vom sti sa o apreciem ca atare , pentru ca la cat de saraci suntem , nu stim ce e aia !

Cu stima ,

Stefan Popescu
pescar de competitie

Mesaj de Stefan Popescu »

...

sebastian_andone

Mesaj de sebastian_andone »

andrei vladeanu scrie:Udrea: Numai din invidie sau din complexe ar putea cineva să critice implicarea Ministerului Dezvoltării şi Turismului în Gala Bute

"Patru milioane şi jumătate de români, în direct, şi alte câteva zeci de milioane de telespectatori români şi străini, în reluare, au văzut brandul turistic al României la meciul lui Lucian Bute de la Bucureşti. Numai din invidie sau din cauza unor complexe ar putea cineva să critice atât de insistent şi vehement implicarea MDRT în cel mai mare eveniment sportiv, cu participarea unui campion mondial român, organizat în ţara noastră în ultimii ani", a adăugat Udrea.
doar un tun de 1 milion de euro...inca se ancheteaza cazul
"X13"

Val
Pescar de competitie

Mesaj de Val »

Cred ca realizati cu totii ca exista varianta easy pentru TOT acest balamuc . Din pacate , putini doresc sa o faca . Si asta nu o inteleg ... daca au facut ceva cindva , CIS , de ce nu ar face si altceva acum ? Asta daca se doreste liniste si separarea definitiva a apelor ! Mortii cu mortii , vii cu vii !
Si Popescu iesit din ecuatie ! Cind isi va reveni , daca isi va reveni , vom discuta punctual la acel moment . Cu forta nu merge nimic !
Din motive obiective nu dezvolt nimic aici ... dar cei care pricep ceva inteleg cam unde bat eu .
Dezavuez ideea de promovare a ideilor bune pe acest Forum si procedez ca atare , dar o minima informatie este buna si aici .

senzor planet
Încuiat

Înapoi la “Campionatul National de Pescuit la Crap”