andrei vladeanu scrie:marin laurentiu scrie: AV propune acest dialog in calitate ...de ce? AV,liderul unei generatii de pescari?... AV,prietenul si tovarasu' de sprit?..sau AV ,reprezentantul a ceea ce se vrea forul reprezentativ ptr pescuitul din romania? in primele 2 cazuri poate lumea nu ...doreste acest dialog...din varii motive

...
cred ca ar fi mult mai corect si barbateste sa spui - "eu nu doresc acest dialog. eu nu-l recunosc pe AV liderul unei generatii. eu am o problema ca sunteti tovarasi de spritz." si sa lasi deoparte sintagma de cartier "lumea", cel putin pe topicul asta. e doar o observatie..
ma consider destul de corect si de...barbat sa-mi pot spune punctul de vedere,si nu numai aici pe forum ci si fata in fata daca e cazul...numai ca in situatia de fata chiar nu era cazul, faceam referire la oamenii "de baza" din acest fenomen-presedinti de cluburi sau/si pescari cu state vechi si performante in ac fenomen

,
asa ca m-am autoexculs din discutie de la bun inceput

si chiar conteza mai putin ce..doresc eu...problema este ca multi din cei mai sus amintiti,te-au blamat ptr decizia de a-ti asocia (chiar si doar) imaginea cu acest incompetent numit popescu...personal nu am condamnat acest aspect , ci mai mult modul in care ai facut-o

(vezi constrangeri,amenintari,etc)
cat despre celalalt aspect,dintotdeauna te-am considerat un tip educat si extem de inteligent asa ca as fi ridicol sa am vreo problema cu faptul ca esti tovaras (sau nu) de sprit cu unul sau cu altul,probabil baieti la fel de eruditi...

...probabil este doar un pic de invidie

...mie,cu expresii de cartier de genul "lumea",imi va fi f greu sa-ti tin vreodata companie la vreun sprit
andrei vladeanu scrie:marin laurentiu scrie: ...pana cand nu va exista o comisie dedicata disciplinei crap,cu un presedinte si un purtator de cuvant care sa aiba tangenta cu acest "sport",aceste genuri de discutii nu se incadreaza decat la categoria can-can...

...ne mai auzim dupa arpilie 2014..

cam la asta ma gandisem si eu. la o organizare a disciplinei crap. pentru ca aprilie 2014 sa nu ne prinda nepregatiti. in nicio varianta. e un punct de vedere.
oamenii amintiti mai sus,dintotdeauna au fost loiali celui care a detinut protocolul de rerezentare la CPS...chiar daca tie ti-a placut sa crezi,in mod iluzoric,altceva....

timpul a dovedit-o. asa ca ,in momentul de fata nu vad cum ar putea fi loiali agvps ,dar in acelasi timp sa se organizeze intr-o comisie reprezentand federatia.dn acest pdv, zc din nou...ne auzim dupa aprilie 2014

doar cand vom taia ultimul pom,vom asfalta ultima palma de pamant si vom prinde ultimul peste,vom realiza ca nu putem manca...bani