Moderatori: Alin Galbenu, mariosilaghi, Bogdan Zaharia, odoctee
Ptr ca este mult mai comod sa stai la calculator cu bericica in fata si sa comentezi , decat sa faci un lucru concret !gor965 scrie:Eu nu inteleg un lucru...daca tot e atat de mare cererea ptr. concursuri cu taxe mici, de ce nu va ocupati voi de ele ? De ce va mai dor baschetii de concursurile cu taxe mari ? Sa ne-ntelegem, o balta buna costa, arbitrii buni costa, organizarea costa, asa ca orice concurs facut cu bugetul strans intre buci iese ca atare. Nu va ridica nimeni statui ca munciti pe balta cat 3 insi ca sa faceti economie la cheltuieli .
Uul din motivele pentru care am adus in discutie ideea cu limita de nada fiind singura chestie, la care m-am putut gandi, ca ar putea scadea costul pentru participant iar competitia sa fie OK. Din pacate este practic aproape imposibil de aplicat.gor965 scrie:Pai da, dar moka nu inseamna neaparat ca e bun . Platesti o balta buna si iei 2 paznici moka, pe post de arbitri...si faci concursul praf . La fel, iei arbitrii buni, ai organizare beton, dar ai o balta proasta pusa la dispozitie moka ... si iarasi iese praf. Dupa cum am mai spus, cand vrei sa faci performanta, nu strangi din buci ca sa joci descult !
Nu e imposibil de aplicat (vezi concursurile pe regulament CIPS), insa presupune niste cheltuieli mari din partea organizatorului si probabil nu cadreaza cu cerintele (pretentiile) celorlalti concurenti . La un concurs privat, e greu sa constrangi o echipa sa nu iasa din stand fara acordul unui arbitru.adisefu scrie:Uul din motivele pentru care am adus in discutie ideea cu limita de nada fiind singura chestie, la care m-am putut gandi, ca ar putea scadea costul pentru participant iar competitia sa fie OK. Din pacate este practic aproape imposibil de aplicat.gor965 scrie:Pai da, dar moka nu inseamna neaparat ca e bun . Platesti o balta buna si iei 2 paznici moka, pe post de arbitri...si faci concursul praf . La fel, iei arbitrii buni, ai organizare beton, dar ai o balta proasta pusa la dispozitie moka ... si iarasi iese praf. Dupa cum am mai spus, cand vrei sa faci performanta, nu strangi din buci ca sa joci descult !
adi, n-ai obosit? cred ca Dostoievski se rasuceste in pamant.adisefu scrie:Era vorba de scaderea costurilor, fara scaderea scaderii calitatii competitiei. Acum daca tu faci economie folosind mai putin fir, eu nu ma pot opune!
adisefu scrie:Era vorba de scaderea costurilor, fara scaderea scaderii calitatii competitiei. Acum daca tu faci economie folosind mai putin fir, eu nu ma pot opune!