Competitii,rolul lor si cerinta pietei

Aici putem discuta sau dezbate orice legat de pescuit.

Moderatori: Alin Galbenu, mariosilaghi, Bogdan Zaharia, odoctee

Scrie răspuns

Ce tip de concursuri preferati ?

1.taxa mari ,cu premii mari.
28
21%
2. taxe intre 500-1000 de ron.cu premii in bani......... mai mult de scos cheltuiala premiantilor .
56
43%
3. taxe care suporta: balta,arbitrii,cupele ,medali.....
47
36%

Voturi totale: 131

gor965
Moderator
Puncte: 0

Re: Competitii,rolul lor si cerinta pietei

Mesaj de gor965 »

Eu nu inteleg un lucru...daca tot e atat de mare cererea ptr. concursuri cu taxe mici, de ce nu va ocupati voi de ele ? De ce va mai dor baschetii de concursurile cu taxe mari ? Sa ne-ntelegem, o balta buna costa, arbitrii buni costa, organizarea costa, asa ca orice concurs facut cu bugetul strans intre buci iese ca atare. Nu va ridica nimeni statui ca munciti pe balta cat 3 insi ca sa faceti economie la cheltuieli .
Varga sa fi fost din fier...ce brand aveam !!!
George Iorga
Imagine

Vladut Mateianu
CS SENZOR

Mesaj de Vladut Mateianu »

gor965 scrie:Eu nu inteleg un lucru...daca tot e atat de mare cererea ptr. concursuri cu taxe mici, de ce nu va ocupati voi de ele ? De ce va mai dor baschetii de concursurile cu taxe mari ? Sa ne-ntelegem, o balta buna costa, arbitrii buni costa, organizarea costa, asa ca orice concurs facut cu bugetul strans intre buci iese ca atare. Nu va ridica nimeni statui ca munciti pe balta cat 3 insi ca sa faceti economie la cheltuieli .
Ptr ca este mult mai comod sa stai la calculator cu bericica in fata si sa comentezi , decat sa faci un lucru concret !
Sau, probabil ca si-ar dori ca toate sa fie moka : balta moka, organizare moka, arbitraj moka, etc si toti banii la premii ! :D Multi frustrati George si nu ma refer la participantii la aceasta discutie, ci in general, la romani... :( :oops:
CS SENZOR

http://www.snz.ro
http://www.crapmania.ro

"Studiati trecutul, daca vreti sa divinizati viitorul." - Confucius

gor965
Moderator

Mesaj de gor965 »

Pai da, dar moka nu inseamna neaparat ca e bun . Platesti o balta buna si iei 2 paznici moka, pe post de arbitri...si faci concursul praf . La fel, iei arbitrii buni, ai organizare beton, dar ai o balta proasta pusa la dispozitie moka ... si iarasi iese praf. Dupa cum am mai spus, cand vrei sa faci performanta, nu strangi din buci ca sa joci descult !
George Iorga
Imagine

adisefu

Mesaj de adisefu »

gor965 scrie:Pai da, dar moka nu inseamna neaparat ca e bun . Platesti o balta buna si iei 2 paznici moka, pe post de arbitri...si faci concursul praf . La fel, iei arbitrii buni, ai organizare beton, dar ai o balta proasta pusa la dispozitie moka ... si iarasi iese praf. Dupa cum am mai spus, cand vrei sa faci performanta, nu strangi din buci ca sa joci descult !
Uul din motivele pentru care am adus in discutie ideea cu limita de nada fiind singura chestie, la care m-am putut gandi, ca ar putea scadea costul pentru participant iar competitia sa fie OK. Din pacate este practic aproape imposibil de aplicat.

gor965
Moderator

Mesaj de gor965 »

adisefu scrie:
gor965 scrie:Pai da, dar moka nu inseamna neaparat ca e bun . Platesti o balta buna si iei 2 paznici moka, pe post de arbitri...si faci concursul praf . La fel, iei arbitrii buni, ai organizare beton, dar ai o balta proasta pusa la dispozitie moka ... si iarasi iese praf. Dupa cum am mai spus, cand vrei sa faci performanta, nu strangi din buci ca sa joci descult !
Uul din motivele pentru care am adus in discutie ideea cu limita de nada fiind singura chestie, la care m-am putut gandi, ca ar putea scadea costul pentru participant iar competitia sa fie OK. Din pacate este practic aproape imposibil de aplicat.
Nu e imposibil de aplicat (vezi concursurile pe regulament CIPS), insa presupune niste cheltuieli mari din partea organizatorului si probabil nu cadreaza cu cerintele (pretentiile) celorlalti concurenti . La un concurs privat, e greu sa constrangi o echipa sa nu iasa din stand fara acordul unui arbitru.
George Iorga
Imagine

petre iulian
Pescar de competitie

Mesaj de petre iulian »

Mai bine limitam si lungimea firului pe mulinete .....nu mai mult de 100 metrii ca sa arunce toti la fel :wink:
Membru Fondator al Clubului Sportiv Green Lake

adisefu

Mesaj de adisefu »

Era vorba de scaderea costurilor, fara scaderea scaderii calitatii competitiei. Acum daca tu faci economie folosind mai putin fir, eu nu ma pot opune!

gabi1
Veteran

Mesaj de gabi1 »

adisefu scrie:Era vorba de scaderea costurilor, fara scaderea scaderii calitatii competitiei. Acum daca tu faci economie folosind mai putin fir, eu nu ma pot opune!
adi, n-ai obosit? cred ca Dostoievski se rasuceste in pamant.
"Azi oamenii cunosc preţul fiecărui obiect si valoarea nici unuia."
"Nu refuza ajutorul imbecililor; pentru a rămâne sus iți trebuie unanimitate". :-)

adisefu

Mesaj de adisefu »

Sincer da, oricum regulile sunt stabilite de organizator, care va organiza conform intereselor proprii indiferent despre ce batem noi campii pe forum. :)

George-Alexandru
Partener Crapmania.ro

Mesaj de George-Alexandru »

adisefu scrie:Era vorba de scaderea costurilor, fara scaderea scaderii calitatii competitiei. Acum daca tu faci economie folosind mai putin fir, eu nu ma pot opune!

Da mi si mie te rog un exemplu de concurs/balta si limitarea.Cum vezi tu real treaba asta in functie de balta,durata,etc?
George Alexandru
General Manager 4Carp
Presedinte C.S. Green Lake
ViceCampion National 2014

senzor planet
Scrie răspuns

Înapoi la “Discutii Generale despre Pescuit”