Competitii,rolul lor si cerinta pietei

Aici putem discuta sau dezbate orice legat de pescuit.

Moderatori: Alin Galbenu, mariosilaghi, Bogdan Zaharia, odoctee

Scrie răspuns

Ce tip de concursuri preferati ?

1.taxa mari ,cu premii mari.
28
21%
2. taxe intre 500-1000 de ron.cu premii in bani......... mai mult de scos cheltuiala premiantilor .
56
43%
3. taxe care suporta: balta,arbitrii,cupele ,medali.....
47
36%

Voturi totale: 131

Vladut Mateianu
CS SENZOR
Puncte: 0

Re: Competitii,rolul lor si cerinta pietei

Mesaj de Vladut Mateianu »

Nae, Nae cum vorbeste gura fara sa judece creierul mai intai.... :oops:
Sunt presedintele clubului organizator, eu eliberez facturile si chitantele. Deci unde ai vrea sa se plateasca ?
Si inca ceva, daca tot vrei sa pozezi in judecator. Cu ce te ocupi tu ca sa produci banii necesari viciilor ? :roll: O sa vezi aapoi de ce te intreb...
CS SENZOR

http://www.snz.ro
http://www.crapmania.ro

"Studiati trecutul, daca vreti sa divinizati viitorul." - Confucius

popescu59
Pescar de competitie

Mesaj de popescu59 »

Uite stii nu vreau sa devin vedeta , dar daca te intereseaza din ce produc banii viicilor mele iti raspund fara probleme , furrrrrrrrrrrrrr , dar nu de la oamenii cu care ma dau ca sunt prieten , esti multumit de raspuns ? Atita timp cit ai spus ca te retragi din organizarea de competitii eu si multi altii am inteles ca asa vei face , vei da stafeta lui George iar tu dupa cum spuneai te vei ocupa de Senzor .Acum s-a intors roata esti presedinte si tot tu trebuie sa faci tot.Nu s-a schimbat absolut nimic . Din ce se vede in postarile concursurilor tot tu esti peste tot ai fost si ai ramas nu te poti desparti de miere si e normal trebuie sa fi nebun sa renunti la asa ceva .
Da stii ceva e problema ta si vreau sa spun ca nu ma interseaza, dar nu te mai da victima cu munca voluntara . Stii ca exista multi oameni care nu cistiga intr-o luna nici macar sal minim pe economie ?Adica sub 7 mil , si ar face pe dracu in patru sa mai cistige citiva leuti si tu te vaiti ca faci munca voluntara pe 1000 eu .

Vladut Mateianu
CS SENZOR

Nae, nu ai inteles nimic. Iar faptul ca recunosti cu nonsalanta ca iti castigi existenta furand (nu conteaza de la cine, tot furt este) spune totul despre tine. Dar eu nu te judec cum faci tu , doar ca iti spun ca intre furt si benefiu obtinut in urma unei munci prestate este cale lunga.....

Referitor la "miere" cum ii spui tu in jargonul tipic hotilor, am mai spus si la alt topic, o firma ca Senzor care cheltuieste anual peste 10.000 euro ptr sponsorizari, promovare si participare la CN, crezi ca banii din urma concursurilor reprezinta mare lucru ?

Stiu ca frustrarea si invidia sunt mari, uneori atat de mari incat nici nu pot fi ascunse..... :oops:

PS Poate ne zici si ce furi, ar fi destul de interesant ptr cei care stau pe langa tine cand estei la pescuit, ptr patronii de balti pe care le frecventezi, etc. Hai, curaj ... :wink:
CS SENZOR

popescu59
Pescar de competitie

Mesaj de popescu59 »

Adica tu vrei sa iti dau smecheria mea da da . Oricum cea ce fac eu nu afecteaza in nici un fel pe cei din preajma mea si nu are nici cea mai mica legatura cu pescuitul si pescarii cu baltile de pescuit sau facutul bilelor . Asa ca este neinteresant pentru acest topic .

Vladut Mateianu
CS SENZOR

Eu cred ca neinteresante ptr acest forum si postarile tale care au mereu alte subiecte decat pescuitul in sine....

O postare tehnica, o montura, un comentariu despre echipamnet , poti ?
CS SENZOR

popescu59
Pescar de competitie

Mesaj de popescu59 »

Recunosc la capitolul asta ma dau batut. Sunt inca la alt nivel ceva de div C spre B.

gabi1
Veteran

Mesaj de gabi1 »

popescu59 scrie:Recunosc la capitolul asta ma dau batut. Sunt inca la alt nivel ceva de div C spre B.
un comentariu despre echipamnet , poti ?
Nae, ai pus botu' la vrajeala lui Garcea ca Opelul, rulota, dushul, televizorul, laptopul etc sunt toroape.. :roll: :!:
"Azi oamenii cunosc preţul fiecărui obiect si valoarea nici unuia."
"Nu refuza ajutorul imbecililor; pentru a rămâne sus iți trebuie unanimitate". :-)

RazvanG
Pescar de competitie

Mesaj de RazvanG »

Naeeee,de unde slobos ai atata inversunare pe tine cohones?Tu vrei sa faci teoria chibritului si sa dai subiecte care s-au fasait de mult?Nae,cand intreba lumea ce intrebi tu acum.....nu visai nici la 6/49 si nici ca vei ajunge pe Tancabesti :wink:
Cine dreacu ti-a bagat in cap asemenea vrajeluri ieftine???
Bah nene,am zis ca esti mai descuiat un pic dar ..........

Dan Mitranescu
Veteran

Mesaj de Dan Mitranescu »

osc1or scrie:Sunt curios de ce spune Dan Mitranescu ca este super idee sa se limiteze firul de pe mulinete la 100m :)
Ar fi un dezavantaj clar pt el :)
Daca era un dezavantaj nu il mai spuneam :D .Pentru mine echilibrarea locurilor sau a "conjuncturilor" este un avantaj . Cel putin asa vreau sa cred .

Locurile bune sunt de obicei cele care inchid gofuri sau care prind malul .
"Conjunctura" este atunci cand o echipa care poate sa pescuiasca la distanta este incadrata de altele care arunca mai putin.

Daca toata lumea pescuieste in 100 m atunci se vede pescarul ( precizie , ritm de nadit,plasarea patului de nada in functie de trasaturi , calitatea nadei , monturi , ... ) . Se pun in valoare mai multe calitati ale unui pescar decat ... " brand-ul " :D , care de cele mai multe ori este un avantaj suficient.

P.S. Vorbim si noi asa ca sa treaca iarna . :D
Ultima oară modificat Vin Noi 29, 2013 14:09 de către Dan Mitranescu, modificat 1 dată în total.

RazvanG
Pescar de competitie

Mesaj de RazvanG »

Dan Mitranescu scrie:
osc1or scrie:Sunt curios de ce spune Dan Mitranescu ca este super idee sa se limiteze firul de pe mulinete la 100m :)
Ar fi un dezavantaj clar pt el :)
Daca era un dezavantaj nu il mai spuneam :D .Pentru mine echilibrarea locurilor sau a "conjuncturilor" este un avantaj . Cel putin asa vreau sa cred .

Locurile bune sunt de obicei cele care inchid gofuri sau care prind malul .
"Conjunctura" este atunci cand o echipa care poate sa pescuiasca la distanta este incadrata de altele care arunca mai putin.

Daca toata lumea pescuieste in 100 m atunci se vede pescarul ( precizie , ritm de nadit,plasarea patului de nada in functie de trasaturi , calitatea nadei , monturi , ... ) . Se pun in valoare mai multe calitati ale unui pescar decat ... " brand-ul " :D , care de cele mai multe ori este un avantaj suficient.
Am sa te zic lu Johann,clar asta este trimitere la el.Sa vezi cum iti va trage cu batul peste picioare si te va dureaaaaa,rau de tot.Johann este mai mare decat tine si te bate parte in parte :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol:

senzor planet
Scrie răspuns

Înapoi la “Discutii Generale despre Pescuit”