Sunt presedintele clubului organizator, eu eliberez facturile si chitantele. Deci unde ai vrea sa se plateasca ?
Si inca ceva, daca tot vrei sa pozezi in judecator. Cu ce te ocupi tu ca sa produci banii necesari viciilor ?

Moderatori: Alin Galbenu, mariosilaghi, Bogdan Zaharia, odoctee
popescu59 scrie:Recunosc la capitolul asta ma dau batut. Sunt inca la alt nivel ceva de div C spre B.
Nae, ai pus botu' la vrajeala lui Garcea ca Opelul, rulota, dushul, televizorul, laptopul etc sunt toroape..un comentariu despre echipamnet , poti ?
Daca era un dezavantaj nu il mai spuneamosc1or scrie:Sunt curios de ce spune Dan Mitranescu ca este super idee sa se limiteze firul de pe mulinete la 100m
Ar fi un dezavantaj clar pt el
Am sa te zic lu Johann,clar asta este trimitere la el.Sa vezi cum iti va trage cu batul peste picioare si te va dureaaaaa,rau de tot.Johann este mai mare decat tine si te bate parte in parteDan Mitranescu scrie:Daca era un dezavantaj nu il mai spuneamosc1or scrie:Sunt curios de ce spune Dan Mitranescu ca este super idee sa se limiteze firul de pe mulinete la 100m
Ar fi un dezavantaj clar pt el.Pentru mine echilibrarea locurilor sau a "conjuncturilor" este un avantaj . Cel putin asa vreau sa cred .
Locurile bune sunt de obicei cele care inchid gofuri sau care prind malul .
"Conjunctura" este atunci cand o echipa care poate sa pescuiasca la distanta este incadrata de altele care arunca mai putin.
Daca toata lumea pescuieste in 100 m atunci se vede pescarul ( precizie , ritm de nadit,plasarea patului de nada in functie de trasaturi , calitatea nadei , monturi , ... ) . Se pun in valoare mai multe calitati ale unui pescar decat ... " brand-ul ", care de cele mai multe ori este un avantaj suficient.