INTERNATIONAL CARP CUP SARULESTI 2008

Concursuri de crap. Anunturi, regulamente, inscrieri, desfasurare, clasamente, foto, concluzii.

Moderatori: odoctee, Irinel Nitu

Scrie răspuns
cornel rosioru
maestru emerit
Puncte: 0

Mesaj de cornel rosioru »

@dinu
Ce pot intelege cind ai 2 atitudini diferite?
Corect voi ati vrut sa-i platiti o polita lui Vladut. El a gresit iar acum aduna ce a semanat.
Tirul vostrul insa s-a indreptat asupra intregii echipe, si mai mult, Oana a profitat si in stilul binecunoscut a atins lucruri sensibile de genul altii v-au pus medalii de git.
E o practica cunoscuta. Dezbina sa poti conduce.
Din fericire noi am aratat intelpciune si nu am raspuns.
Pildele tale chiar daca sunt intelese, uni aplica principiul tipa sa fi ascultat.
Cornel Rosioru ,
ASOCIATIA PESCARILOR DE CRAP DIN ROMANIA. www.crapmania.ro

andrei vladeanu
Veteran

Mesaj de andrei vladeanu »

mintile stramte discuta despre cei din jur
mintile mediocre discuta despre evenimente
mintile mari vorbesc despre idei
The One Team

gor965
Moderator

Mesaj de gor965 »

Daca Senzor nu era o echipa mare ,de temut ,nu mai sareau multi de fund in sus ,sa fie valurile cat mai mari ! Cand a luat Steaua bataie de la Bayern ,n-a facut nimeni tam-tam fiindca era ceva normal ,dar cand a luat bataie Roma de la Cluj ,a vuit toata Europa ...ptr. ca Roma e o echipa mare !!! Stau si ma intreb ,ce-o fii daca baietii de la Senzor iau Aur la Modiale si ,asa mai in gluma,mai in serios ,revin asupra deciziei de retragere... :D ...aia carora le intra mortul in casa ,sigur or sa spuna ca n-au coloana vertebrala ,ca ling unde au scuipat ,bla ,bla ,bla ... !
Tuturor toate cele bune !
Varga sa fi fost din fier...ce brand aveam !!!
George Iorga
Imagine

andrei vladeanu
Veteran

george,
eu inteleg perfect lucrurile despre care vorbesti tu. este absolut firesc sa se intample asa.
dupa un astfel de rezultat este normal sa fim tinta ironiilor. firesc si meritat.
totusi, postarile de genul acesteia le consider cel putin deplasate:

Daca cei din stanga si cei din dreapta prind ,iar tu nu prinzi ,inseamna ca de vina sunt PESCARII sau NADA .
Intrebarea persista in mintea mea -NADA SAU PESCARII SUNT DE VINA PENTRU CAPTURILE SPECTACULOASE DE LA SARULESTI ALE ECHIPEI SENZOR .
ESTE MULT MAI GREU SA TE DESCURCI SINGUR ,FARA CIPICA ,SILVICA ,CRISTI MITREA ,CORNEL AQUA ,GOGU ,PITICU SI MAIMUTOIUL MIC .
PANA ACUM CEI MICI PRINDEAU PESTELE IAR ALTII I-SI INSUSEAU MERITELE ,PUNAND LA GAT MEDALIE DUPA MEDALIE PE MUNCA SI MERITUL ALTORA ,IAR DE LA ANUL SE LASA DE PESCUIT DUPA O ACTIVITATE LUNGA DE APROAPE............ 5 ANI
BUNI LA CONCURSURILE MICI [DE TREI ECHIPE PARTICIPANTE ]IAR LA CELE ADEVARATE NU-I GASESTI DECAT DACA CITESTI CLASAMENTUL DE LA COADA LA CAP .ATUNCI SUNT PRIMII

asta in conditiile in care m-am inteles cu oana civilizat sa colaboram in circuitul competional.
l-am propus pentru functia de vicepresedinte al federatiei si m-am inscris cu rosioru la concursul organizat de asociatia lui cotelici pe lacul darvari.
am vrut sa arat public conciliere, chiar daca sunt constient la ce ma expun. si anume vreun alt zero pe foaia de concurs si consecintele inevitabile :D
The One Team

dinu

Mesaj de dinu »

andrei vladeanu scrie:george,
eu inteleg perfect lucrurile despre care vorbesti tu. este absolut firesc sa se intample asa.
dupa un astfel de rezultat este normal sa fim tinta ironiilor. firesc si meritat.
totusi, postarile de genul acesteia le consider cel putin deplasate:

Daca cei din stanga si cei din dreapta prind ,iar tu nu prinzi ,inseamna ca de vina sunt PESCARII sau NADA .
Intrebarea persista in mintea mea -NADA SAU PESCARII SUNT DE VINA PENTRU CAPTURILE SPECTACULOASE DE LA SARULESTI ALE ECHIPEI SENZOR .
ESTE MULT MAI GREU SA TE DESCURCI SINGUR ,FARA CIPICA ,SILVICA ,CRISTI MITREA ,CORNEL AQUA ,GOGU ,PITICU SI MAIMUTOIUL MIC .
PANA ACUM CEI MICI PRINDEAU PESTELE IAR ALTII I-SI INSUSEAU MERITELE ,PUNAND LA GAT MEDALIE DUPA MEDALIE PE MUNCA SI MERITUL ALTORA ,IAR DE LA ANUL SE LASA DE PESCUIT DUPA O ACTIVITATE LUNGA DE APROAPE............ 5 ANI
BUNI LA CONCURSURILE MICI [DE TREI ECHIPE PARTICIPANTE ]IAR LA CELE ADEVARATE NU-I GASESTI DECAT DACA CITESTI CLASAMENTUL DE LA COADA LA CAP .ATUNCI SUNT PRIMII

asta in conditiile in care m-am inteles cu oana civilizat sa colaboram in circuitul competional.
l-am propus pentru functia de vicepresedinte al federatiei si m-am inscris cu rosioru la concursul organizat de asociatia lui cotelici pe lacul darvari.
am vrut sa arat public conciliere, chiar daca sunt constient la ce ma expun. si anume vreun alt zero pe foaia de concurs si consecintele inevitabile :D

Andrei Vladeanu ma bucur ca rosioru a inteles despre cine este vorba,vreau in schimb sa te intreb ceva de care nu vreau sa-mi raspunzi de genul de ce intreb sau ca altii au decis asa:
1. cine te-a desemnat sa-l numesti in functia de presedinte la crap pe oana???

2. v-ati intilnit sa discutati voi in prezenta cui??? de cine ati fost desemnati?

3. cel mai corect era sa se intilneasca toti presedinti de club sa decida, asa cred eu ca era mai corect.

4. indiferent ce-mi vei raspunde, erai mai indicat sa fii tu PRESEDINTELE LA CRAP, PE MINE TU MA REPREZINTI.

andrei vladeanu
Veteran

sper sa nu fiu inteles gresit.
postarea asta chiar m-a amuzat:

Informatie de ultima ora ,SA GRESIT FOAIA DE ARBITRAJ A ECHIPEI SENZOR .
A FOST TIPARITA 0,00
CORECT TREBUIA ..................00.00

ma gandesc sa lansez la anul o gama noua:

PLANET 0000

SENZOR PLANET
    nada rapandulelor.

:D :D

problema de fond este, din pacate, alta.
    prietenul adrian b spunea ca nu este vorba de nicio frustrare, ci de furie.
    eu merg si mai departe si spun ca, din nefericire, se pare ca este vorba de ura. aici e problema.
    The One Team

andrei vladeanu
    Veteran

dinu scrie: Andrei Vladeanu ma bucur ca rosioru a inteles despre cine este vorba,vreau in schimb sa te intreb ceva de care nu vreau sa-mi raspunzi de genul de ce intreb sau ca altii au decis asa:
    1. cine te-a desemnat sa-l numesti in functia de presedinte la crap pe oana???

2. v-ati intilnit sa discutati voi in prezenta cui??? de cine ati fost desemnati?

3. cel mai corect era sa se intilneasca toti presedinti de club sa decida, asa cred eu ca era mai corect.

4. indiferent ce-mi vei raspunde, erai mai indicat sa fii tu PRESEDINTELE LA CRAP, PE MINE TU MA REPREZINTI.
    1. eu l-am propus, presedintii cluburilor care au semnat actul constituiv au fost de acord.

2. ne-am intalnit toti la darvari

3. am raspuns, s-au intalnit toti

4. gata, m-am linistit. daca am sustinerea ta.... :D :D :D
    The One Team

dinu

Mesaj de dinu »

andrei. nu fac parte din nici un club decat ca tu esti mai capabil decat oana. :D :D

fly

Mesaj de fly »

cimpoieru razvan scrie:@fly

stand 30. locul 20 la final cu 86 de kg.clasamente stiu ca au primit doar cei care erau in carti.

referitor la scandalul de pe crap.ro, rusine ce se intampla. oameni care ssa se bucure de raul altora ca in Romania, nicaieri in lume.
    rusine victor oana. in timp ce tu jucai poker pe zeci de milioane pe balta, mihaita ti-a scos cel mai bun rezultat obtinut in viata. nu-i mai judeca tu pe alti, uita-te la tine in ograda.!
    inseamna ca eu am fost mai norocos din punctul asta de vedere.sau mai la sosea :lol: am stat pe 1 la platicari :lol: :lol:

matei1971

Mesaj de matei1971 »

Daca v-au mai ramas ceva bile si credeti ca sunt bune pt Peris as fi si eu interesat de vreo 2-3 kg.
    Maine seara oricum vin la magazin asa ca vorbim acolo daca sunteti.

Multumesc anticipat

senzor planet
    Scrie răspuns

Înapoi la “Concursuri de Pescuit”