Moderatori: odoctee, Irinel Nitu
andrei vladeanu scrie:george,
eu inteleg perfect lucrurile despre care vorbesti tu. este absolut firesc sa se intample asa.
dupa un astfel de rezultat este normal sa fim tinta ironiilor. firesc si meritat.
totusi, postarile de genul acesteia le consider cel putin deplasate:
Daca cei din stanga si cei din dreapta prind ,iar tu nu prinzi ,inseamna ca de vina sunt PESCARII sau NADA .
Intrebarea persista in mintea mea -NADA SAU PESCARII SUNT DE VINA PENTRU CAPTURILE SPECTACULOASE DE LA SARULESTI ALE ECHIPEI SENZOR .
ESTE MULT MAI GREU SA TE DESCURCI SINGUR ,FARA CIPICA ,SILVICA ,CRISTI MITREA ,CORNEL AQUA ,GOGU ,PITICU SI MAIMUTOIUL MIC .
PANA ACUM CEI MICI PRINDEAU PESTELE IAR ALTII I-SI INSUSEAU MERITELE ,PUNAND LA GAT MEDALIE DUPA MEDALIE PE MUNCA SI MERITUL ALTORA ,IAR DE LA ANUL SE LASA DE PESCUIT DUPA O ACTIVITATE LUNGA DE APROAPE............ 5 ANI
BUNI LA CONCURSURILE MICI [DE TREI ECHIPE PARTICIPANTE ]IAR LA CELE ADEVARATE NU-I GASESTI DECAT DACA CITESTI CLASAMENTUL DE LA COADA LA CAP .ATUNCI SUNT PRIMII
asta in conditiile in care m-am inteles cu oana civilizat sa colaboram in circuitul competional.
l-am propus pentru functia de vicepresedinte al federatiei si m-am inscris cu rosioru la concursul organizat de asociatia lui cotelici pe lacul darvari.
am vrut sa arat public conciliere, chiar daca sunt constient la ce ma expun. si anume vreun alt zero pe foaia de concurs si consecintele inevitabile
1. eu l-am propus, presedintii cluburilor care au semnat actul constituiv au fost de acord.dinu scrie: Andrei Vladeanu ma bucur ca rosioru a inteles despre cine este vorba,vreau in schimb sa te intreb ceva de care nu vreau sa-mi raspunzi de genul de ce intreb sau ca altii au decis asa:
1. cine te-a desemnat sa-l numesti in functia de presedinte la crap pe oana???
2. v-ati intilnit sa discutati voi in prezenta cui??? de cine ati fost desemnati?
3. cel mai corect era sa se intilneasca toti presedinti de club sa decida, asa cred eu ca era mai corect.
4. indiferent ce-mi vei raspunde, erai mai indicat sa fii tu PRESEDINTELE LA CRAP, PE MINE TU MA REPREZINTI.
inseamna ca eu am fost mai norocos din punctul asta de vedere.sau mai la soseacimpoieru razvan scrie:@fly
stand 30. locul 20 la final cu 86 de kg.clasamente stiu ca au primit doar cei care erau in carti.
referitor la scandalul de pe crap.ro, rusine ce se intampla. oameni care ssa se bucure de raul altora ca in Romania, nicaieri in lume.
rusine victor oana. in timp ce tu jucai poker pe zeci de milioane pe balta, mihaita ti-a scos cel mai bun rezultat obtinut in viata. nu-i mai judeca tu pe alti, uita-te la tine in ograda.!