Populare cu 1/2 tone de peste facuta de APS SCOBARUL Alba

Aici putem discuta sau dezbate orice legat de pescuit.

Moderatori: Alin Galbenu, mariosilaghi, Bogdan Zaharia, odoctee

apsscobarul

Populare cu 1/2 tone de peste facuta de APS SCOBARUL Alba

Mesaj de apsscobarul »

APS Scobarul Alba Iulia este una din cele doua asociatii de pescari din jud. Alba care am primit in administrare bazine piscicole, noi si AJVPS Alba. Dupa ce am primit in administrare Lacul de acumulare Petresti si raul Sebes (inferior) am reusit sa ne onoram obligatiile care ne revin adica:
- In primul rand am montat panouri cu administratorul bazinului piscicol si a regulamentului propriu
- Am intocmit planuri de controale cu organele abilitate politia si jandarmeria
- Am efectuat aproape 100 de controle cu organele abilitate si reprezentantul ANPA
- Am intocmit rapoarte de activitate pe care le-am trimis la ANPA filiala Ardeal
- Am facut sesizari la Apele Romane si Mediu cand sa poluat raul Sebes
- Ne-am deplasat la Cluj filiala ANPA cu tabelele de pescari pentru a li se elibera permise de pescuit
- Am adus de la Cluj permisele pescarilor
- Am reusit sa avem in anul 2013, 970 de mebri pescari ( recreativi :D ) la asociatie
- In 23.11.2013 am facut o populare in Lacul de acumulare Petresti cu 1/2 tone de peste crap romanesc, crap oglinda, ten si caras cumparat de la pescaria Delta din Daia ( Betreaga)
Aceasta populare am resit sa o facem deoarece noi la asociatie avem un singur angajat cu 1/2 norma iar activitatea asociatiei a fost realizata de acest angajat si prin VOLUNTARIAT de catre membrii fondatori. (daca vrei poti)
Si popularea a fost fa cuta cu banii asociatiei ( asta ca sa stie pescarii unde merg banii lor ) prin " VOLUNTARIAT "
Aici va dau linkul de pe youtube unde puteti vedea aceasta populare : http://www.youtube.com/watch?v=2CgATzOFuOk
Cu stima !!!

Vladut Mateianu
CS SENZOR
Puncte: 0

Re: Populare cu 1/2 tone de peste facuta de APS SCOBARUL Alb

Mesaj de Vladut Mateianu »

Interesant. Mai aveam putin si chiar apreciam, dar : cine beneficiaza de castigurile obtinute in urma administrarii lacului Petresti ? Dar taxele celor 900 de pescari cine le-a incasat ?

PS Il cunoasteti cumva pe unul fane popescu care se lauda ca si-a tras federatie noua si va va umple de bani daca va alaturati lui ? :roll: :D
CS SENZOR

http://www.snz.ro
http://www.crapmania.ro

"Studiati trecutul, daca vreti sa divinizati viitorul." - Confucius

gabi1
Veteran

Mesaj de gabi1 »

Vladut Mateianu scrie:Interesant. Mai aveam putin si chiar apreciam, dar : cine beneficiaza de castigurile obtinute in urma administrarii lacului Petresti ? Dar taxele celor 900 de pescari cine le-a incasat ?

PS Il cunoasteti cumva pe unul fane popescu care se lauda ca si-a tras federatie noua si va va umple de bani daca va alaturati lui ? :roll: :D
Documentele clasificate au regim special,detii certificat ORNISS?.... :lol:
"Azi oamenii cunosc preţul fiecărui obiect si valoarea nici unuia."
"Nu refuza ajutorul imbecililor; pentru a rămâne sus iți trebuie unanimitate". :-)

viorel doloc
pescar de competitie

Mesaj de viorel doloc »

.... cine beneficiaza de castigurile obtinute in urma administrarii lacului Petresti ? Dar taxele celor 900 de pescari cine le-a incasat ?

1/2 tona de peste la 900 de pescari...nu-i bine? :lol: :lol: :lol:
Carp Passion

apsscobarul

Mesaj de apsscobarul »

viorel doloc scrie:.... cine beneficiaza de castigurile obtinute in urma administrarii lacului Petresti ? Dar taxele celor 900 de pescari cine le-a incasat ?

1/2 tona de peste la 900 de pescari...nu-i bine? :lol: :lol: :lol:
Eu zic ca e bine :D Si acum sa va lamuresc cu problema care va doare :shock: " BANII " :o
VENITURI din cotizatiile de membru la APS Scobarul :
- 35 lei /an / pescar................x 592 membri ....= 20.720 lei..............+30 lei permis ANPA..= 65 lei / an
- 25 lei /an /pescar elev,student...x52 membri.......= 1.300 lei...............+10 lei-------------------= 35 lei /an
- 20 lei /an /pescar pensionar......x235 membri....= 4.700 lei..................0 lei------------------= 20 lei/ an
- 0 lei / an /pensionar peste 70 ani 91 membri... = .......0 lei..................0 lei------------------= 0 lei / an
--------------------------------------------------------------
...............................TOTAL.......970 membri = 26.720 lei in anul 2013
CHELTUELI
- salarii - un angajat cu 1/2 norma + impozit pe salar.............= 1.100 lei / luna
.......... - contabil.........................................................= 200 lei / luna
- colaboratori din judet Sebes,Campeni,Aiud,Teius si Alba Iulia.....= 300 lei / luna
- deplasari la ANPA Cluj, Timisoara si Bucuresti ......................}
- deplasari la controle cu org. abilitate si inspector ANPA...........}
- deplasari in judet la colaboratori......................................}
- cheltueli cu sediul asociatiei (curent, caldura etc ).................}
- telefon.....................................................................}
- consumabile birotica ....................................................}
- imprimate tipizate fiscale...............................................}
- cenzor.....................................................................} = 250 lei / luna
----------------------------------------------------------------------------------
TOTAL........................................................................= 1.850 lei / luna x 12 luni = 22.200 lei

VENITURI 26.720 lei - CHELTUELI 22.200 lei = 4.520 lei DIN BANII ASTIA S-A FACUT POPULAREA :idea: :D :D :D
Pestele pe care l-am cumparat eu zic la un pret bun :
- crap 10.5 lei + TVA = 13.02 lei / kg
- caras 5.00 lei +TVA = 6.20 lei / kg

Din administrarea Lacului Petresti poti sa iei taxa de acces 5 lei/saptamana, 10 lei/luna si 20 lei/an de la pescarii care au permis de pescuit ANPA dar nu sunt membrii la nici o asociatie care a primit in administrare bazine piscicole, pentru ceilanti pescari care fac parte dintro asociatie este valabila RECIPROCITATE confor art. 9 Ordin 15/2011. iar din taxa de acces nu am reusit sa adunam nici 50 lei tot anul.
M-as bucura :D si ar fii un mic pas spre normalitate daca toate cele peste 150 de asociatii din tara ar fi facut numai cat am facut noi, s-ar fii populat cu aproape 100 tone de peste, dar noi toti vrem ca apele sa fie curate, fara braconieri si cu mult peste
Eu personal sunt mandru de ce am realizat cu aceasta asociatie si prin VOLUNTARIATUL membrilor fondatori
Cu stima :!: :!: :!:

PS: Da il cunosc personal pe nea faneeee- Popescu Stefan care si-a tras trei asociatii de pescari (APSA Alba, Apulum si Club Cetate ) + doua Federatii toate cu sediu in subsol la soacrasa, este un ESCROC pe care nu-l intereseaza decat BANUL si-a transformat asociatiile si federatiile in CHIOSCURI de vandut permise de pescuit pentru ca el nu a vrut sa participe cand s-au dat in administrare bazine piscicole iar vanzarea de permise care o face este ilegala (pe chitanta scrie 10 lei donatie, taxa eliberare cheltueli eliberare) , ne avand in administrasre bazine piscicole. Eu si ceilalti 7 membrii fondatori de la Scobarul am fost membri pescari la APSA Alba iar cand am vazut ce se face cu banii nostri (procese pierdute, chermeze,cheltueli personale nejustificate, etc ) am hotarat sa infiintam aceasta asociatie ca sa fie o alternativa pentru pescarii din Alba sa nu fie la mana lui Popescu si AJVPS

gabi1
Veteran

Mesaj de gabi1 »

PS: Da il cunosc personal pe nea faneeee- Popescu Stefan care si-a tras trei asociatii de pescari (APSA Alba, Apulum si Club Cetate ) + doua Federatii toate cu sediu in subsol la soacrasa, este un ESCROC pe care nu-l intereseaza decat BANUL si-a transformat asociatiile si federatiile in CHIOSCURI de vandut permise de pescuit pentru ca el nu a vrut sa participe cand s-au dat in administrare bazine piscicole iar vanzarea de permise care o face este ilegala (pe chitanta scrie 10 lei donatie, taxa eliberare cheltueli eliberare) , ne avand in administrasre bazine piscicole. Eu si ceilalti 7 membrii fondatori de la Scobarul am fost membri pescari la APSA Alba iar cand am vazut ce se face cu banii nostri (procese pierdute, chermeze,cheltueli personale nejustificate, etc ) am hotarat sa infiintam aceasta asociatie ca sa fie o alternativa pentru pescarii din Alba sa nu fie la mana lui Popescu si AJVPS
Ati sesizat autoritatile competente in acest sens?
"Azi oamenii cunosc preţul fiecărui obiect si valoarea nici unuia."
"Nu refuza ajutorul imbecililor; pentru a rămâne sus iți trebuie unanimitate". :-)

Digital
Pescar de competitie

Mesaj de Digital »

gabi1 scrie:
Ati sesizat autoritatile competente in acest sens?
Cred ca s-a strecurat o greseala :lol: :lol: :lol:
Intrebarea corecta era : Ati sesizat autoritatile incompetente in acest sens :lol: :lol: :lol:
Stima
Victor Conta
ROMANIA
Tara in care ingerii nu calca

Vladut Mateianu
CS SENZOR

apsscobarul scrie: Da il cunosc personal pe nea faneeee- Popescu Stefan care si-a tras trei asociatii de pescari (APSA Alba, Apulum si Club Cetate ) + doua Federatii toate cu sediu in subsol la soacrasa, este un ESCROC pe care nu-l intereseaza decat BANUL si-a transformat asociatiile si federatiile in CHIOSCURI de vandut permise de pescuit pentru ca el nu a vrut sa participe cand s-au dat in administrare bazine piscicole iar vanzarea de permise care o face este ilegala (pe chitanta scrie 10 lei donatie, taxa eliberare cheltueli eliberare) , ne avand in administrasre bazine piscicole. Eu si ceilalti 7 membrii fondatori de la Scobarul am fost membri pescari la APSA Alba iar cand am vazut ce se face cu banii nostri (procese pierdute, chermeze,cheltueli personale nejustificate, etc ) am hotarat sa infiintam aceasta asociatie ca sa fie o alternativa pentru pescarii din Alba sa nu fie la mana lui Popescu si AJVPS
Eram sigur ca asta va fi raspunsul, multumesc ptr interventie si spor la treaba in continuare ! :wink:
CS SENZOR

Vladut Mateianu
CS SENZOR

@APSSCOBARUL

Uite ce scrie popescu pe alt topic :
Stefan Popescu scrie:Nu este mare lucru de lămurit. Pe băieții ăștia care se dau mari apărători ai pescarilor sportivi, i-am dat afară de la APS Alba, după ce i-am prins că au dat cu labele prin casieria asociației. În loc să-i bag în pușcărie, i-am dat afară. Și primul lucru pe care l-au făcut după ce s-au văzut scăpati, a fost să-și facă o asociație de pescari sportivi! De unde și vorba cu facerea de bine...................
Ciuda lor vine de la faptul că sportivii clubului Cetate plătesc 10 lei cotizație și am stricat piața chioscurilor de vâmdut permise!
E simplu! Dar nu sunt singurii care mă înjură. Și tu ești unul dintre ei și ție personal nu ți-am făcut nimic! De ce o faci?
CS SENZOR

apsscobarul

Mesaj de apsscobarul »

Vladut Mateianu scrie:@APSSCOBARUL

Uite ce scrie popescu pe alt topic :
Stefan Popescu scrie:Nu este mare lucru de lămurit. Pe băieții ăștia care se dau mari apărători ai pescarilor sportivi, i-am dat afară de la APS Alba, după ce i-am prins că au dat cu labele prin casieria asociației. În loc să-i bag în pușcărie, i-am dat afară. Și primul lucru pe care l-au făcut după ce s-au văzut scăpati, a fost să-și facă o asociație de pescari sportivi! De unde și vorba cu facerea de bine...................
Ciuda lor vine de la faptul că sportivii clubului Cetate plătesc 10 lei cotizație și am stricat piața chioscurilor de vâmdut permise!
E simplu! Dar nu sunt singurii care mă înjură. Și tu ești unul dintre ei și ție personal nu ți-am făcut nimic! De ce o faci?
Inca nu va-ti lamurit cu nea faneeeeeee Popescu :?: el nu este numai ESCROC este si un MARE MINCIOS :lol: cei 8 membrii fondatori ai APS Scobarul au fost membrii pescari la APSA Alba nu angajati si nu nea dat afara, noi l-am parasit cand ne-am dat seama cine este nea faneeeeeeeeeee. Iar angajatul pe care la dat afara este un om onest, corect cu pregatire de specialitate iar noi colaboram cu el de 4 ani si suntem foarte multumiti de el. Adevarul ca nea faneee la dat afara pentru ca acesta fiind un om cu verticalitate nu a vrut sa intre in cardasie cu el sa-i deconteze tote cheltuelile nejustificate care a culminat cu refuzul acestuia de ai da bani sa cumpere masina la fiuso :mrgreen:
Minte cu o nonsalanta debordanta :lol: intrebati-l cati membri pescari sportivi (de performanta :lol: ) are la clubul Cetate, si cite mii de permise a vandut prin chioscurile sale (Apulum,Cetate si federatii) ca pe chitante nu scrie COTIZATIE asa cum sustine ci DONATIE,CHELTUELI DE ELIBERARE sau TAXA DE ELIBERARE iar cu acesti bani nu a facut nimic pentru pescari
Intradevar noi avem o cotizatie de 0 (pensionari> 70 ani),20 si 35 lei / pescar / an ( ENORMA :mrgreen: ) dar avem ape in administrare cu obligatiile si cheltuelile aferente si avem probleme cu chioscurile lu nea faneee si a lui Lungu Stefan care a invatat meserie de la nea faneeeee fiind fost angajat al acestuia.
@Digital si @ gabi1
Da am sesizat autoritatile Politia Alba, Garda financiara si ANPA dar traim in ROMANIA (si asta ne ocupa tot timpul :lol: )
Comisarul de politie care raspundea de braconajul piscicol din judet la acea data ia intocmit dosar penal la nea faneeee, dar a fost inlocuit de un alt comisar mai (in) competent care nu cunostea fenomenul cu pescuitul el ocupanduse pana la acea data de furatul de lemne (pe care la rezolvat :mrgreen: in judet uitativa pe pro tv la Romania te iubesc) si care a facut un referat de NUP (ne urmarire penala)
De la garda financiara asteptam raspuns dar se pare ca s-au desfiintat intre timp
De la AMPA am primit raspuns ca vor trimite un inspector sa verifice situatia dar cred ca inspectorul locuieste in USA si vi ne calare pe un cilindru compresor :lol:
GATA :!: :!: :!: nu mai raspund la provocari cu nea faneeee ca am poluat si acest toic care speram sa fie unul cu discutii constructive pentru pescuit si pescari si sa intram si noi odata in NORMALITATE, sa punem umarul, mana de la mana cu resurse,idei,timp acordat ca altfel nu ne ajuta nimeni si sa fim atenti la cei ca nea faneee care vor numai sa se capatuiasca
Cu stima :!: :!: :!:

senzor planet
Scrie răspuns

Înapoi la “Discutii Generale despre Pescuit”