viorel doloc scrie:.... cine beneficiaza de castigurile obtinute in urma administrarii lacului Petresti ? Dar taxele celor 900 de pescari cine le-a incasat ?
1/2 tona de peste la 900 de pescari...nu-i bine?

Eu zic ca e bine

Si acum sa va lamuresc cu problema care va doare

" BANII "
VENITURI din cotizatiile de membru la APS Scobarul :
- 35 lei /an / pescar................x 592 membri ....= 20.720 lei..............+30 lei permis ANPA..= 65 lei / an
- 25 lei /an /pescar elev,student...x52 membri.......= 1.300 lei...............+10 lei-------------------= 35 lei /an
- 20 lei /an /pescar pensionar......x235 membri....= 4.700 lei..................0 lei------------------= 20 lei/ an
- 0 lei / an /pensionar peste 70 ani 91 membri... = .......0 lei..................0 lei------------------= 0 lei / an
--------------------------------------------------------------
...............................TOTAL.......970 membri = 26.720 lei in anul 2013
CHELTUELI
- salarii - un angajat cu 1/2 norma + impozit pe salar.............= 1.100 lei / luna
.......... - contabil.........................................................= 200 lei / luna
- colaboratori din judet Sebes,Campeni,Aiud,Teius si Alba Iulia.....= 300 lei / luna
- deplasari la ANPA Cluj, Timisoara si Bucuresti ......................}
- deplasari la controle cu org. abilitate si inspector ANPA...........}
- deplasari in judet la colaboratori......................................}
- cheltueli cu sediul asociatiei (curent, caldura etc ).................}
- telefon.....................................................................}
- consumabile birotica ....................................................}
- imprimate tipizate fiscale...............................................}
- cenzor.....................................................................} = 250 lei / luna
----------------------------------------------------------------------------------
TOTAL........................................................................= 1.850 lei / luna x 12 luni = 22.200 lei
VENITURI 26.720 lei - CHELTUELI 22.200 lei = 4.520 lei DIN BANII ASTIA S-A FACUT POPULAREA
Pestele pe care l-am cumparat eu zic la un pret bun :
- crap 10.5 lei + TVA = 13.02 lei / kg
- caras 5.00 lei +TVA = 6.20 lei / kg
Din administrarea Lacului Petresti poti sa iei taxa de acces 5 lei/saptamana, 10 lei/luna si 20 lei/an de la pescarii care au permis de pescuit ANPA dar nu sunt membrii la nici o asociatie care a primit in administrare bazine piscicole, pentru ceilanti pescari care fac parte dintro asociatie este valabila RECIPROCITATE confor art. 9 Ordin 15/2011. iar din taxa de acces nu am reusit sa adunam nici 50 lei tot anul.
M-as bucura

si ar fii un mic pas spre normalitate daca toate cele peste 150 de asociatii din tara ar fi facut numai cat am facut noi, s-ar fii populat cu aproape 100 tone de peste, dar noi toti vrem ca apele sa fie curate, fara braconieri si cu mult peste
Eu personal sunt mandru de ce am realizat cu aceasta asociatie si prin VOLUNTARIATUL membrilor fondatori
Cu stima
PS: Da il cunosc personal pe nea faneeee- Popescu Stefan care si-a tras trei asociatii de pescari (APSA Alba, Apulum si Club Cetate ) + doua Federatii toate cu sediu in subsol la soacrasa, este un ESCROC pe care nu-l intereseaza decat BANUL si-a transformat asociatiile si federatiile in CHIOSCURI de vandut permise de pescuit pentru ca el nu a vrut sa participe cand s-au dat in administrare bazine piscicole iar vanzarea de permise care o face este ilegala (pe chitanta scrie 10 lei donatie, taxa eliberare cheltueli eliberare) , ne avand in administrasre bazine piscicole. Eu si ceilalti 7 membrii fondatori de la Scobarul am fost membri pescari la APSA Alba iar cand am vazut ce se face cu banii nostri (procese pierdute, chermeze,cheltueli personale nejustificate, etc ) am hotarat sa infiintam aceasta asociatie ca sa fie o alternativa pentru pescarii din Alba sa nu fie la mana lui Popescu si AJVPS