Anulare CM 2014 din Romania !!!!!!!!!!!

Discutii legate de desfasurarea evenimentului, organizare, clasamente, fotografii, propuneri, sedinte, polemici.

Moderator: gor965

Scrie răspuns
gabi1
Veteran
Puncte: 0

Re: Anulare CM 2014 din Romania !!!!!!!!!!!

Mesaj de gabi1 »

Popesculeeeee, pun un cearceaf pe tine sa nu te recunoasca lumea ca esti razgaiat...... :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol:

Imagine
"Azi oamenii cunosc preţul fiecărui obiect si valoarea nici unuia."
"Nu refuza ajutorul imbecililor; pentru a rămâne sus iți trebuie unanimitate". :-)

ANTIFANE

Mesaj de ANTIFANE »

Mai bine asa!
Fişiere ataşate
cat-butt.jpg
cat-butt.jpg (46.58 KiB) Vizualizat de 809 ori

Genes Florin
pescar de competitie

Mesaj de Genes Florin »

il injurati degeaba pe fane, noi suntem cei vinovati de tot ceea ce se intampla in pescuitul romanesc.
plm, ne-am intalnit de n ori sa facem ceva si p...
cand uni voiau alti dadeau la m...
acum ca un om destept care a gasit slabiciunea, fructifica dam la m...
sumtem cu toti niste vacari care nu stiu decat sa arumce pisica si sa dea cu jigniri si vorbe grele de digerat.
care vrea sa ma jigneasca sa o faca cu nume real.
eu beau de fericire, viata este atat de frumoasa incat in fiecare zi imi doresc cate-o "regina"la carlig...
cand vreti o reuniune a pescarilor sa-mi dati de veste, organizez eu la bz cu tot deranjul.
vlade la cati bani ai facut din pescuit il cumparam pe faneee
Balta Puiesti

costysv

Mesaj de costysv »

Val scrie:Din pacate peste tot se intimpla acelasi lucru ... curba Gauss ... incepi timid ..iti iei viteza si esti sus si dupa ceva vreme ... te duci la vale , rau de tot ... cam asa este si cu baietii destepti care au crezut ca prin vorbe goale , fara substanta si fara alte proiecte , pot genera lucruri bune . Au putut genera doar trafic si asta se vede .. la modul sincer , site-ul produce bani frumosi !
Am si eu un site dat in exploatare , nu dezvolt ca e pe vinatoare si incasez chirie ... bani frumosi , gen chiria la o garsoniera pe luna si nu scriu mai multe ca va ia ficatul ...
Credeti ca tot ce facem noi aici ...vorbe goale , f..e vint , nu se cuantizeaza in parale pentru cineva ?
Credeti sincer ca exista cineva care intarita lucrurile si nu lasa lumea sa se coaguleze ?
Credeti sincer ca intr-o lume normala pot exista astfel de jigniri ? Va intrebati vreodata de ce Popescu nu a fost banat ?
Nu am cazut cu totii inr-o mare capcana a acestui Forum ?
Asta am ascultat si ne-am complacut ...asta aveam ! Uite ca nu mai scrie unul ceva ...decit morti si sfinti si ca intotdeauna doi tzapi ispasitori .. care s-au rugat de voi de vreo 6-9 luni sa faceti ceva ...si ati facut fix p...a .
Poporul dac vechi avea aceasta parabola ... cind doi - trei caini de stina se bat in tarc si intra lupul , ca prin miracol acestia uita de ei si ataca salbaticiunea .
In lumea nostra , cind a intrat salbaticiunea , cainii au continuat lupta intre ei , pe ipoteza da-l in p..a nostra de l..p ca nu l-am vazut pina acum si nu il cunoastem !
Si uite ca lupul a plecat cu oaia in gura definitiv ! Si acum stau caini si se acuza unii pe altii ..le lipsesteo oaie ! Si nu stiu cine este de vina !
:!: Big Like :!:

viorel dulamita
pescar de competitie

Mesaj de viorel dulamita »

...Florine, o sa 'zica' lumea ca esti de'al lui AV :wink: :lol: ..mare adevar ai scris :wink: ...nu ai frica :roll: :lol: ...

RazvanG
Pescar de competitie

Mesaj de RazvanG »

Genes Florin scrie:il injurati degeaba pe fane, noi suntem cei vinovati de tot ceea ce se intampla in pescuitul romanesc.
sumtem cu toti niste vacari care nu stiu decat sa arumce pisica si sa dea cu jigniri si vorbe grele de digerat.
eu beau de fericire, viata este atat de frumoasa incat in fiecare zi imi doresc cate-o "regina"la carlig...
cand vreti o reuniune a pescarilor sa-mi dati de veste, organizez eu la bz cu tot deranjul.
Ce-ti mai place apa plata si tie Genese :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol:

Genes Florin
pescar de competitie

Mesaj de Genes Florin »

RazvanG scrie:
Genes Florin scrie:il injurati degeaba pe fane, noi suntem cei vinovati de tot ceea ce se intampla in pescuitul romanesc.
Ce-ti mai place apa plata si tie Genese :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol:
Apa nu este buna nici in cizme.
Acum o iau De la capat. :wink:
Balta Puiesti

nutzu_z

Mesaj de nutzu_z »

Părerea lui megaboss Popescu despre anticoncepționale și pești!

https://www.youtube.com/watch?v=bNhI3Yc ... j-0FTELeSw
Sabau Nutzu

sebastian_andone

Mesaj de sebastian_andone »

nutzu_z scrie:Părerea lui megaboss Popescu despre anticoncepționale și pești!

https://www.youtube.com/watch?v=bNhI3Yc ... j-0FTELeSw
Are foarte mare dreptate...ma gandeam eu ca nu sacosarii, navoadele, curentul electric, sau foamea unora sunt de vina pentru disparitia lor.
"X13"

bogdanpesc
Pescar de competitie

Mesaj de bogdanpesc »

eu am auzit ca delinul populatiei piscicole se datoreaza folosirii prezervativelor de catre masculi........ai dracu crapalai
Daca imi pare rau de ceva in viata asta,este ca nu am pescuit cat a vrut sufletul meu

bogdan constantinescu

senzor planet
Scrie răspuns

Înapoi la “Campionatul Mondial de Pescuit la Crap”