Cautam runner

Concursuri de crap. Anunturi, regulamente, inscrieri, desfasurare, clasamente, foto, concluzii.

Moderatori: odoctee, Irinel Nitu

Cezar Bibu
Puncte: 0

Mesaj de Cezar Bibu »

auzi, atmosfera de revelion , zici?
pai simbata spre duminica , cind am tras tare si-am stat pe ele , chiar revelion a fost...

EX-UL
pescar de competitie

Mesaj de EX-UL »

Mersi Vali pentru vorbele frumoase . Ideea este ca si daca stai incrincenat pe mal si tot iti tuna si fulgera , crezi ca pestele stie ?
Bucuria este sa pescuiesti , chiar daca uneori pestele isi face de cap si nu raspunde . Plus o caterinca subtire , se dezgheta atmosfera si trece timpul mort altfel . Mai o "sarma" , mai o "Operatiunea Monstru" la DVD , trece vremea si cind incepe inamicul sa puna gura esti relaxat si nu ai sufletul plin de "otrava" ca sa iti intunece mintea .

Cucu Ionel

Mesaj de Cucu Ionel »

Salut Val! Daca mai cautati runner si ptr. alte concursuri, pot sa ma inscriu anticipat? Nu sunt chiar tanar (avem aceeasi varsta) dar n-am participat la nicio competitie de crap si vreau sa invat cat mai multe despre ce inseamna si in ce consta un asemenea fenomen. :?: :roll:
Fir intins

EX-UL
pescar de competitie

Mesaj de EX-UL »

Cucu Ionel scrie:Salut Val! Daca mai cautati runner si ptr. alte concursuri, pot sa ma inscriu anticipat? Nu sunt chiar tanar (avem aceeasi varsta) dar n-am participat la nicio competitie de crap si vreau sa invat cat mai multe despre ce inseamna si in ce consta un asemenea fenomen. :?: :roll:
Toamna asta e cam gata - ma mai duc 2 zile la Darvari , alaturi de Vladeanu si Rosioru si gata sezonul . Dar vorbim la anul , pentru ca nu-i asa ? Cezar spune - distractia si capturile sunt garantate - despre restul vorbiti cu altii :lol: :lol: Dar sa stii ca la noi in stand e munca si nu e timp de vrajeala .

Cucu Ionel

Mesaj de Cucu Ionel »

Multumesc Val! Ptr. la anul ma cam refeream si eu, banuiam ca ptr. anul asta-i cam gata. Sa stii ca nu ma asteptam sa huzuresc la un asemenea eveniment! :oops: :lol: :lol:
Fir intins

senzor planet
Scrie răspuns

Înapoi la “Concursuri de Pescuit”