Stefan Popescu scrie:stress,
Incurci noțiunile. Ramura de sport este „pescuit sportiv”. Celelalte sunt probe sportive. Mă refer la crap, staționar, pescuit la pești răpitori, muscă artificială, pescuit marin, casting. Toate acestea sunt dreptul de organizare și reprezentare al FRPS!
Ok, incurc eu notiunile. dar totusi un raspuns pentru a fi elucidat se poate?
Cum s-a ajuns la acea suma pentru toate probele sportive?
Comisia de competiții mi-a inaintat azi bugetul pentru toate competițiile interne și internaționale de anul viitor. Intră la verificat și vor fi supuse aprobării AG.
Incurci noțiunile. Ramura de sport este „pescuit sportiv”. Celelalte sunt probe sportive. Mă refer la crap, staționar, pescuit la pești răpitori, muscă artificială, pescuit marin, casting. Toate acestea sunt dreptul de organizare și reprezentare al FRPS!
Comisia de competiții mi-a inaintat azi bugetul pentru toate competițiile interne și internaționale de anul viitor. Intră la verificat și vor fi supuse aprobării AG.
Urmeaza "definitiva" care te trimite la "besheaules" (Barcea Mare/ Aiud).
"Azi oamenii cunosc preţul fiecărui obiect si valoarea nici unuia."
"Nu refuza ajutorul imbecililor; pentru a rămâne sus iți trebuie unanimitate".
Comisia de competitii este formata din cine? ca sa poata faca aceste calcule cred ca este nevoie de ceva experienta sau ma insel?
Stie cumva Comisia de cati bani este nevoie pentru o competitie? dupa ce plan s-a ajuns la aceasta suma?
Chiar nu se vede cum Fane ia pe toata lumea la misto ?
La ce nivel ai coborat?La nivelul celor care pescuiesc pe banii,timpul si sanatatea lor ?
Cum sa vina lumea la tine in federatie ma oparitule,cand tu te crezi buricul pamantului ?
Cat crezi ca o sa iti mai mearga asa,sa ai aerul asta superior ,sa ii iei pe toti la ciocan, ca asa vrea muschiul tau ?
Poti sa ramai in fruntea federatiei ,sa organizezi ce campionate vrei tu ,cu cine vrei tu ,ideea de baza este ca la un moment dat o sa te intalnesti fata in fata cu cei pe care acum ii tratezi ca pe niste jeguri .
Propun sa se faca un concurs ,sa vedem cine ghiceste numarul exact al zilelor de spitalizare si al concediului medical ,dupa aceste intalniri.
cristi 1978 scrie:
Propun sa se faca un concurs ,sa vedem cine ghiceste numarul exact al zilelor de spitalizare si al concediului medical ,dupa aceste intalniri.
Stefan Popescu scrie:
Comisia de competitii este formata din cine? ca sa poata faca aceste calcule cred ca este nevoie de ceva experienta sau ma insel?
Stie cumva Comisia de cati bani este nevoie pentru o competitie? dupa ce plan s-a ajuns la aceasta suma?
Fi convins că avem așa ceva. Și este un om foarte competent și nu-și trage jumătatea ca Vlăduț Mateianu!
petre iulian scrie:lupta este intre agvps-si federatie
Pana se termina lupta asta intre agvps-si federatie mai dureaza ceva timp .
In acest timp poate cadeti de acord sa lasati cluburile participante la C.N sa organizeze ele cum vor CN-ul ..pe banii lor .
e greu ce vreau ???
CM-ul il organizeaza cluburile ajutate de Rig Service pana va judecati voi ....si vedeti cine este membru Cips ,cine este legal in Romania ,etc ,etc ...
e greu asta ?
Sa nu ma luati cu legi si altele ...vorbim deschis despre o intelegere agvps-federatie -cluburi sa putem merge mai departe pana se termina acest razboi .
Nu este greu. Este imposibil!
--------
daca se vrea de ambele parti este posibil
Trimiteti la Cips o adresa in care sa ziceti ca agvps-ul impreuna cu federatie si ajutate de Rig Service sunt organizatoarele CM-ului in Romania ....adica impreuna
Pana vedeti voi care castiga razboiul sa putem merge mai departe .
Domnule Popescu ai fi de acord sa semnezi asa ceva ?
Si fasolica lui cu ciolan afumat ,unde e??
Cum sa se coboare el la nivelul nostru?/,ce dreacu mai Iuliane, ai uitat oare ce consilieri si-a tras??
petre iulian scrie:lupta este intre agvps-si federatie
Pana se termina lupta asta intre agvps-si federatie mai dureaza ceva timp .
In acest timp poate cadeti de acord sa lasati cluburile participante la C.N sa organizeze ele cum vor CN-ul ..pe banii lor .
e greu ce vreau ???
CM-ul il organizeaza cluburile ajutate de Rig Service pana va judecati voi ....si vedeti cine este membru Cips ,cine este legal in Romania ,etc ,etc ...
e greu asta ?
Sa nu ma luati cu legi si altele ...vorbim deschis despre o intelegere agvps-federatie -cluburi sa putem merge mai departe pana se termina acest razboi .
Nu este greu. Este imposibil!
--------
daca se vrea de ambele parti este posibil
Trimiteti la Cips o adresa in care sa ziceti ca agvps-ul impreuna cu federatie si ajutate de Rig Service sunt organizatoarele CM-ului in Romania ....adica impreuna
Pana vedeti voi care castiga razboiul sa putem merge mai departe .
Domnule Popescu ai fi de acord sa semnezi asa ceva ?
Domnule Iulian,
La competițiile oficiale participă cluburile afiliate la federație, nu alte cluburi. Federația este responsabilă de ele, nu este moașa comunală a cluburilor care nu-i sunt afilate. Ce Dumnezeu, credeam că ați înțeles acest lucru. Nu cumva vi l-am spus și la telefon cu ceva timp în urmă?
cristi 1978 scrie:Chiar nu se vede cum Fane ia pe toata lumea la misto ?
La ce nivel ai coborat?La nivelul celor care pescuiesc pe banii,timpul si sanatatea lor ?
Cum sa vina lumea la tine in federatie ma oparitule,cand tu te crezi buricul pamantului ?
Cat crezi ca o sa iti mai mearga asa,sa ai aerul asta superior ,sa ii iei pe toti la ciocan, ca asa vrea muschiul tau ?
Poti sa ramai in fruntea federatiei ,sa organizezi ce campionate vrei tu ,cu cine vrei tu ,ideea de baza este ca la un moment dat o sa te intalnesti fata in fata cu cei pe care acum ii tratezi ca pe niste jeguri .
Ca să intri în casă la cineva, trebuie să te invite. Sau să te inviți singur. Ți s-a părut că federația este așa de disperată să racoleze cluburi? Mie nu!