Stefan Popescu scrie:cornel.s scrie:Au trecut mai bine de 6 ore si jumate si n-am vazut inca un raspuns pertinent pentru suma aia imaginara! Este pentru fraieri? pentru sarmanii ce se vor vinde? e compusa din taxele agrementistilor? De unde scoti toti banii astia daca cluburile cu potenta iti boicoteaza planurile competitionale de anul viitor? E simplu sa-si realizeze un CN-u in paralel, ca situatie de iesire dintr-o posibila criza in care e posibil sa duci CN-ul din 2014.
Măi ........, ia zi tu așa, cu mintea ta ., care este acel club potent din pescuitul sportiv? Unul singur!
Bai lasa mangleala asta de ... si raspunde la intrebari ca pana una alta eu am venit aici cu idei gratis, nu ca tine. Inclusiv lupta asta pe care o duc cu tine si gasca ta de oameni fara coloana este tot moca. Cluburile potente sunt destule si sunt recunoscute fix de catre cine trebuie. Ca nu fac doi bani in fata unui .... ca tine cine-i interesat. Asta-i culmea! Maine poimaine te duci la Gherla si oamenii care au muncit sa-ti dea tie socoteala. Basescule!!!!!
Arunci aici niste cifre sa puna botu` fraierii, da` nu tu statistici macar ( ca n-ai de unde daca canci rezultate ), nu masterplan ci numai socoteli facute acasa sa se potriveasca in targ.
Cum faci tu pace cu AGVPS-ul atata timp cat va judecati si auzi?!!!! tocmai pentru dizolvare

!!!!!!!!!
Daca ai nevoie de AGVPS inseamna ca CM-ul nu se poate face fara ea, este? Inseamna ca nici CN-ul. Ce zici de logica asta? Inseamna, pe cale de consecinta ca AGVPS-ul ar trebui sa-ti dea prin gura conciliere si sa-si vada de treaba impreuna cu Dl. Carstocea ca si acum doi ani. Ce-ai sa faci? Sa distrugi "interesul national" ca vad ca-l cunosti?! Toata lumea vede si stie ca sameni vant ca sa creezi precedentul. Vrei sa implementezi mizeria aia de federatie cu orice pret, iar daca ai pulsat pana acum de ai ramas in curu` gol te-ai apucat de scandal ca sa te poti induce. Ai impresia ca esti singurul mercenar de pe aici? Sau te crezi si tu unul?
Zi cu aia peste 340.000 daca ai un masterplan si nu e un numar scos din burta pentru fraieri.
Urban culture.