Anulare CM 2014 din Romania !!!!!!!!!!!

Discutii legate de desfasurarea evenimentului, organizare, clasamente, fotografii, propuneri, sedinte, polemici.

Moderator: gor965

Scrie răspuns
Stefan Popescu
pescar de competitie

Re: Anulare CM 2014 din Romania !!!!!!!!!!!

Mesaj de Stefan Popescu »

cornel.s scrie:Au trecut mai bine de 6 ore si jumate si n-am vazut inca un raspuns pertinent pentru suma aia imaginara! Este pentru fraieri? pentru sarmanii ce se vor vinde? e compusa din taxele agrementistilor? De unde scoti toti banii astia daca cluburile cu potenta iti boicoteaza planurile competitionale de anul viitor? E simplu sa-si realizeze un CN-u in paralel, ca situatie de iesire dintr-o posibila criza in care e posibil sa duci CN-ul din 2014.
Măi ...., ia zi tu așa, cu mintea ta., care este acel club potent din pescuitul sportiv? Unul singur!

Stefan Popescu
pescar de competitie

the mover scrie:
Stefan Popescu scrie:Cu ce am contribuit? Cu mintea. Și cu propriul buzunar. Și ca să înțelegi situația, încearcă să dezlegi cimilitura lui oskar! Hai să te văd. Pe mine nu m-ai înțeles!
Cu raspunsurile tale intelepte,impertinente......esti ca o carte deschisa,... mae"stro
Cred că răspunsul la întrebarea lui oskar, răspunsul este PASS! Am ghicit?

PS Vezi ce-ți zice Iulică după ce vine de la ședința de la cârciuma lui Teodor Hossu Longin. :lol: :lol: :lol: :lol:

gabrielcalin
Pescar de competitie
Puncte: 0

Mesaj de gabrielcalin »

Ce parere aveti despre fotografia postata domnule Popescu?

Gabi Manolache
Fişiere ataşate
av4.jpg
av4.jpg (27.48 KiB) Vizualizat de 561 ori
Gabriel Calin Manolache Dobrinescu

gabrielcalin
Pescar de competitie

Mesaj de gabrielcalin »

asta mai lipsea, sa contabilizati si viata privata a pescarilor
Gabriel Calin Manolache Dobrinescu

Stefan Popescu
pescar de competitie

Este o poză reușită. Personajele sunt la rândul lor fotogenice!

miyagi
Pescar de competitie

Mesaj de miyagi »

Stefan Popescu scrie:
cornel.s scrie:Au trecut mai bine de 6 ore si jumate si n-am vazut inca un raspuns pertinent pentru suma aia imaginara! Este pentru fraieri? pentru sarmanii ce se vor vinde? e compusa din taxele agrementistilor? De unde scoti toti banii astia daca cluburile cu potenta iti boicoteaza planurile competitionale de anul viitor? E simplu sa-si realizeze un CN-u in paralel, ca situatie de iesire dintr-o posibila criza in care e posibil sa duci CN-ul din 2014.
Măi ........, ia zi tu așa, cu mintea ta ., care este acel club potent din pescuitul sportiv? Unul singur!
Bai lasa mangleala asta de ... si raspunde la intrebari ca pana una alta eu am venit aici cu idei gratis, nu ca tine. Inclusiv lupta asta pe care o duc cu tine si gasca ta de oameni fara coloana este tot moca. Cluburile potente sunt destule si sunt recunoscute fix de catre cine trebuie. Ca nu fac doi bani in fata unui .... ca tine cine-i interesat. Asta-i culmea! Maine poimaine te duci la Gherla si oamenii care au muncit sa-ti dea tie socoteala. Basescule!!!!!
Arunci aici niste cifre sa puna botu` fraierii, da` nu tu statistici macar ( ca n-ai de unde daca canci rezultate ), nu masterplan ci numai socoteli facute acasa sa se potriveasca in targ.
Cum faci tu pace cu AGVPS-ul atata timp cat va judecati si auzi?!!!! tocmai pentru dizolvare :x !!!!!!!!!
Daca ai nevoie de AGVPS inseamna ca CM-ul nu se poate face fara ea, este? Inseamna ca nici CN-ul. Ce zici de logica asta? Inseamna, pe cale de consecinta ca AGVPS-ul ar trebui sa-ti dea prin gura conciliere si sa-si vada de treaba impreuna cu Dl. Carstocea ca si acum doi ani. Ce-ai sa faci? Sa distrugi "interesul national" ca vad ca-l cunosti?! Toata lumea vede si stie ca sameni vant ca sa creezi precedentul. Vrei sa implementezi mizeria aia de federatie cu orice pret, iar daca ai pulsat pana acum de ai ramas in curu` gol te-ai apucat de scandal ca sa te poti induce. Ai impresia ca esti singurul mercenar de pe aici? Sau te crezi si tu unul?
Zi cu aia peste 340.000 daca ai un masterplan si nu e un numar scos din burta pentru fraieri.
Urban culture.

cipica
Partener Crapmania.ro

Mesaj de cipica »

gabrielcalin scrie:Ce parere aveti despre fotografia postata domnule Popescu?

Gabi Manolache
Te rog frumos sa nu mai postezii poze care nu-ti apartin si pentru care nu ai acordul de a le folosi.
Deasemenea te rog sa nu amesteci imaginea mea cu ideile discutate in acest topic.

Multumesc!

miyagi
Pescar de competitie

Mesaj de miyagi »

Bai baieti va mai zic una!
Daca Fane reuseste prin absurd sa participe chiar si indirect la CN-u si CM-u va fi mai greu sa-l mai scoateti dup-aia din carti, caz in care iese federatia de crap mai tarziu decat e necesar. Bineinteles nu va fi si imposibil, dar ganditi-va la cate creante vor trebui stinse dupa urma lui.
Urban culture.

viorel dulamita
pescar de competitie

Mesaj de viorel dulamita »

cipica scrie:... te rog sa nu amesteci imaginea mea...
...TU esti prea curat si nu meriti sa fi amestecat in acest razboi murdar, razboi pe care putin il inteleg :wink: ...

RSC
Pescar de competitie

Mesaj de RSC »

Stefan Popescu scrie:...

PS Vezi ce-ți zice Iulică după ce vine de la ședința de la cârciuma lui Teodor Hossu Longin. :lol: :lol: :lol: :lol:
E clar...ianuarie 2010 reloaded :oops:
"Keep it simple!"

senzor planet
Scrie răspuns

Înapoi la “Campionatul Mondial de Pescuit la Crap”