Anulare CM 2014 din Romania !!!!!!!!!!!

Discutii legate de desfasurarea evenimentului, organizare, clasamente, fotografii, propuneri, sedinte, polemici.

Moderator: gor965

Scrie răspuns
viorel dulamita
pescar de competitie
Puncte: 0

Re: Anulare CM 2014 din Romania !!!!!!!!!!!

Mesaj de viorel dulamita »

Stefan Popescu scrie:... Deciziile corecte se iau până la ora 12 dimineața. Nu noaptea în cârciumi!
...inca mai avem timp...o intrebare: din ce zona a tarii au fost pescarii ce au cistigat CM si WCC la crap :wink: :D ...

cornelserbu
Veteran

Mesaj de cornelserbu »

viorel dulamita scrie:
Stefan Popescu scrie:... Deciziile corecte se iau până la ora 12 dimineața. Nu noaptea în cârciumi!
...inca mai avem timp...o intrebare: din ce zona a tarii au fost pescarii ce au cistigat CM si WCC la crap :wink: :D ...
cred ca au fost din romania, viorele...dar nu asta-i discutia acum, nu crezi ?
Cornel Serbu
Friends Carp Team

Stefan Popescu
pescar de competitie

Mesaj de Stefan Popescu »

Domnule Cornel Serbu,
Vă pun si eu două întrebări, la care dacă binevoiți, vă rog să-mi răspundeți sincer:
1. Clubul Pescarilor mai există?
2. Unde are acum sediul Asociația Liga Română de Crap, la care clubul dumneavoastră a fost membru fondator?

Mulțumesc anticipat!

stress
pescar de competitie

Mesaj de stress »

maldea scrie:Prea multe interese....

Din punctul meu de vedere singurul care poate sa rezolve situatia asta este d-nul Cristocea, si este singurul care are puterea sa se impuna in cazul de fata.

O seara buna!
Dar de ce doar D'ul Carstocea si nu noi pescarii si cluburile de crap din Romania? de ce acest om? sincer, stam si ne bazam pe un singur om, cand fiecare ar trebui sa realizeze faptul ca nu mai merge ca turma dupa un om. Daca exista intr-adevar o mana de oameni capabila sa inceapa un proiect fezabil atunci ar trebui sa-i urmam, dar acei oameni intarzie sa apara, din pacate.
stefan avram

gabi1
Veteran

Mesaj de gabi1 »

Stefan Popescu scrie:Domnule Cornel Serbu,
Vă pun si eu două întrebări, la care dacă binevoiți, vă rog să-mi răspundeți sincer:
2. Unde are acum sediul Asociația Liga Română de Crap, la care clubul dumneavoastră a fost membru fondator?

Mulțumesc anticipat!
De ce intrebi?? ai tu spatiu excedentar in subsolul cu sobolani si te plictisesti singur???
"Azi oamenii cunosc preţul fiecărui obiect si valoarea nici unuia."
"Nu refuza ajutorul imbecililor; pentru a rămâne sus iți trebuie unanimitate". :-)

Stefan Popescu
pescar de competitie

stress scrie:
maldea scrie:Prea multe interese....

Din punctul meu de vedere singurul care poate sa rezolve situatia asta este d-nul Cristocea, si este singurul care are puterea sa se impuna in cazul de fata.

O seara buna!
Dar de ce doar D'ul Carstocea si nu noi pescarii si cluburile de crap din Romania? de ce acest om? sincer, stam si ne bazam pe un singur om, cand fiecare ar trebui sa realizeze faptul ca nu mai merge ca turma dupa un om. Daca exista intr-adevar o mana de oameni capabila sa inceapa un proiect fezabil atunci ar trebui sa-i urmam, dar acei oameni intarzie sa apara, din pacate.
Sunteți în urmă cu informațiile. Mâna aia de oameni există si proiectul de care vorbești este realizat și funcțional. Dar unii încă nu și-au dat seama!

Stefan Popescu
pescar de competitie

gabi1 scrie:

Mulțumesc anticipat!
De ce intrebi?? ai tu spatiu excedentar in subsolul cu sobolani si te plictisesti singur???
Din pură curiozitate. Pentru că unii se dau „lupii moraliști” și în realitate și-au dat proba de capacitate. Dar nu vor să o recunoască!
În viața asta trebuie odată și odată să-ți asumi și propriile fapte, înainte de a da cu zoaie în alții!

PS Am într-adevăr spațiu excedentar. Dar aici intră oameni adevărați, nu închipuiți!

gabi1
Veteran

Mesaj de gabi1 »

PS Am într-adevăr spațiu excedentar. Dar aici intră oameni adevărați, nu închipuiți!
Se dilata sfincterul de esti asa generos.... :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: ai si cazmanzet??? :lol: :lol: :lol: :lol:
"Azi oamenii cunosc preţul fiecărui obiect si valoarea nici unuia."
"Nu refuza ajutorul imbecililor; pentru a rămâne sus iți trebuie unanimitate". :-)

cornelserbu
Veteran

Mesaj de cornelserbu »

Mulțumesc anticipat!
la cate intrebari vi s-au pus pe aici si le-ati lasat fara raspuns, nu cred ca va va deranja prea tare daca nu veti primi raspuns la astea !
in ce priveste problema cu lupul moralist, nu numai ca dati dovada de nesimtire, dar ar trebui sa va dati seama ca eu am avut un cuvant de spus in pescuit, nicidecum in tampeniile la care faceti aluzie.
apropo, dumneavoastra mi-ati putea raspune la intrebarea "ce cautati pe acest forum" ?
Cornel Serbu
Friends Carp Team

Stefan Popescu
pescar de competitie

Nu trebuie să-mi răspundeți mie, pentru că eu știu răspunsul. Poate era cineva curios să știe dacă mai este membru pe la respectivele persoane juridice.
Ce caut eu pe acest forum? Din câte știu, este un forum deschis pe care oricine își poate exprima o părere. Bineînțeles, oricine are ceva de spus. Este adevărat că foarte mulți nu au nimic de spus și în lipsă de argumente transformă acest forum într-o cocină, profitând de lipsa de atenție a moderatorilor.
Sunt convins că prin postările mele am deschis ochii la foarte mulți pescari sportivi, care nu se coboară la nivelul discuțiilor proferate de indivizii menționați mai sus, ci o fac pe privat, apreciind aportul pe care personal l-am adus la punerea pe principii sănătoase a pescuitului sportiv din România. Precum vedeți, eu nu evit răspunsul aplicat concret la întrebare.
Cam atât!

senzor planet
Scrie răspuns

Înapoi la “Campionatul Mondial de Pescuit la Crap”