Moderator: gor965
Fa dovada celor 3 ani competitionali anteriori ai asociatiilor de pescuit sportiv cu care ai infiintat federatia ca sa scapi de acuzatia de fals si uz de fals si dup-aia te bag eu pe tine in seama. Tu n-ai ce sa ma bagi pe mine.Stefan Popescu scrie:@corneluș
Si când nu te bag în seamă cum te simți? Eu în locul tău m-aș fi dus să mă culc.
Scuze că acum m-am deranjat, dar am crezut că nu-ti dai seama că nu te bag în seamă. Și am observat că sunt mai mulți care te ignoră. Încerc să-mi dau seama cum te simți. N-aș vrea să fiu în pielea ta! Asta dacă nu te-a părăsit B:S:
Promit si eu sa ma abtin de la termeni desantati.Dan M scrie:Razvan a fost debanat. Cu mentiunea ca la prima abatere se va aplica iar.
Albert,
Cred ca am fost suficient de indulgenti cu majoritatea utilizatorilor care au injurat. Nu a fost RazvanG singurul, insa el a exagerat. De altfel, Stefan Popescu nu a exagerat cu injuraturile (daca o va face, eu iti garantez ca va primi aceeasi sanctiune). Din pacate, topicurile de la CM si CN sunt foarte greu de moderat, se scrie foarte mult si se deschid foarte multe topicuri..
Eu am zis că ai probleme de înțelegere, dar hai să te dau în vileag:cornel.s scrie:Fa dovada celor 3 ani competitionali anteriori ai asociatiilor de pescuit sportiv cu care ai infiintat federatia ca sa scapi de acuzatia de fals si uz de fals si dup-aia te bag eu pe tine in seama. Tu n-ai ce sa ma bagi pe mine.Stefan Popescu scrie:@corneluș
Si când nu te bag în seamă cum te simți? Eu în locul tău m-aș fi dus să mă culc.
Scuze că acum m-am deranjat, dar am crezut că nu-ti dai seama că nu te bag în seamă. Și am observat că sunt mai mulți care te ignoră. Încerc să-mi dau seama cum te simți. N-aș vrea să fiu în pielea ta! Asta dacă nu te-a părăsit B:S:
Prima data spala-te ca contaminezi.
Cine a facut asta pana acum ?Stefan Popescu scrie: activitatea în ramura de sport recunoscută oficial să se desfăşoare în mod organizat
de cel puţin 3 ani de la recunoaşterea oficială a practicării ramurii de sport în România
!
Stefan Popescu scrie:.........care să aibă minimum 200
de membri practicanţi;
Ma jignesti cand spui ca sunt aerian si ma faci nevoit sa sesizez moderatorii. Ai zis mah Neica Nimeni ca nu ma bagi in seama si te manca in dos de cum ma simt eu. Hai ca iti raspund si la intrebarea asta, dar da-mi un raspuns complet. De cand se practica pescuitul sportiv in tara noastra de vrei sa unifici tu pescuitul de agrement cu cel de competitieStefan Popescu scrie:Eu am zis că ai probleme de înțelegere, dar hai să te dau în vileag:cornel.s scrie:Fa dovada celor 3 ani competitionali anteriori ai asociatiilor de pescuit sportiv cu care ai infiintat federatia ca sa scapi de acuzatia de fals si uz de fals si dup-aia te bag eu pe tine in seama. Tu n-ai ce sa ma bagi pe mine.Stefan Popescu scrie:@corneluș
Prima data spala-te ca contaminezi.
Mare „expert” poti să fi!
Ia vezi ce scrie aici:
HG 884/2001
ART. 28
Condiţiile necesare pentru înfiinţarea unei federaţii sportive naţionale sunt:
a) activitatea ramurii de sport se desfăşoară în minimum 5 judeţe;
b) la data constituirii să existe minimum 10 cluburi sportive care să aibă minimum 200
de membri practicanţi;
c) activitatea în ramura de sport recunoscută oficial să se desfăşoare în mod organizat
de cel puţin 3 ani de la recunoaşterea oficială a practicării ramurii de sport în România
Unde scrie domnule jurist că trebuie ca toate cluburile afiliate să desfășoare activitate cu trei ani înainte?
Nu te mai întreb de când se practică pescuitul sportiv în România că și-așa ești aerian!