Cipuri la crapii mari ?

Aici putem discuta sau dezbate orice legat de pescuit.

Moderatori: Alin Galbenu, mariosilaghi, Bogdan Zaharia, odoctee

miyagi
Pescar de competitie
Puncte: 0

Re: Cipuri la crapii mari ?

Mesaj de miyagi »

magic-bait scrie:
cornel.s scrie:Astea cum am eu la catea nu sunt scumpe si poti sa vezi pestele daca este al tau insa numai daca-l gasesti in vreo balta. Si asa demonstrezi si ca este al tau.
Altfel sunt toate numai discutii.
fileteaza pestele si arunca cipu inapoi in balta ( poate chiar agatat de un ciortan mai mic ) ... tu stai linistit la poarta ca nu trece nici un cip si ... ai ramas fara peste
Asta in cazul in care ti-l baga la traista. De agatat nu-l poate agata ca este ca un fel de starlete de-ala subtirel si mai scurt si se implanteaza cu o seringa. Poate doar sa-l arunce, dar cu un program de cercetare poti vedea ca a iesit din coorodnatele luciului de apa si ramane constant intr-un punct fara sa se deplaseze. Bineinteles ca in momentul ala e dus. Mort. De-aia ziceam ca-i scump si trebuie sa ai pe cineva sa monitorizeze in permanenta. Da-i iei capu` la fraier daca-l torni, betele, pa masa si pa sorasa la un loc.
Urban culture.

gor965
Moderator

Mesaj de gor965 »

cipica scrie:alooooo!!!!! de ce ati sters postarea?
Nu e stearsa nici o postare !
Varga sa fi fost din fier...ce brand aveam !!!
George Iorga
Imagine

miyagi
Pescar de competitie

Mesaj de miyagi »

DumiD scrie:Daca le pui cipuri cu gps zici papa la concursuri...iti dai seama ce scandaluri ies? Te alearga lumea cu furcile ca-n 1907 :lol: :lol: :lol:
La asta nu m-am gandit :D . In mod sigur asa se va intampla ca bulangeria e mare.
Du-te miyagi ca sunt dulapii parcati la ponton 2 sau in parcare :lol: .
Urban culture.

miyagi
Pescar de competitie

Mesaj de miyagi »

gor965 scrie:
cipica scrie:alooooo!!!!! de ce ati sters postarea?
Nu e stearsa nici o postare !
A scris dincolo si a incurcat topicurile ca sunt in aceeasi sectiune :).
Urban culture.

miyagi
Pescar de competitie

Mesaj de miyagi »

magic-bait scrie:
cornel.s scrie:Astea cum am eu la catea nu sunt scumpe si poti sa vezi pestele daca este al tau insa numai daca-l gasesti in vreo balta. Si asa demonstrezi si ca este al tau.
Altfel sunt toate numai discutii.
fileteaza pestele si arunca cipu inapoi in balta ( poate chiar agatat de un ciortan mai mic ) ... tu stai linistit la poarta ca nu trece nici un cip si ... ai ramas fara peste
Da ar putea sa-l lipeasca cu scotch de un caras si cand il alearga o marlita ceva zici c-a `nebunit crapu`. Cand la vale, cand la deal. :D
Urban culture.

cipica
Partener Crapmania.ro

Mesaj de cipica »

nu, am scris ceva despre cipuri...

exista cipuri pt caini. cred ca se pot adapta si pt crapi. citindu-le cu un cititor conectat la baza de date a tuturor fermelor piscicole putem afla de unde a fost furat pestele cu pricina. cipul contine o serie cu date despre proprietar si peste.

Lasand gluma la o parte, nu stiu sa se aplice metoda asta nicaieri in lume, nici macar in Franta unde crapii mari pot ajunge si la 10.000 euro bucata.

miyagi
Pescar de competitie

Mesaj de miyagi »

cipica scrie:nu, am scris ceva despre cipuri...

exista cipuri pt caini. cred ca se pot adapta si pt crapi. citindu-le cu un cititor conectat la baza de date a tuturor fermelor piscicole putem afla de unde a fost furat pestele cu pricina. cipul contine o serie cu date despre proprietar si peste.

Lasand gluma la o parte, nu stiu sa se aplice metoda asta nicaieri in lume, nici macar in Franta unde crapii mari pot ajunge si la 10.000 euro bucata.
Despre asta vorbeam si eu insa nu-i musai sa faceti asociatie pentru atat. In Franta nu se fura ca la noi si poate ca nu si-a batut capul nimeni pe-acolo. Trebuie insa vazut cat e toata investitia. O sa-mi intreb dresorul ca sigur stie. Avea o gramada de smecherii de-astea, iar cu seringa aia nu cred ca facea vre-un rau pestelui. Plus ca la crap exista o zona sigura unde sa i se faca implantul.
Urban culture.

iohann
Partener Crapmania.ro

Mesaj de iohann »

cornel.s scrie:

Despre asta vorbeam si eu insa nu-i musai sa faceti asociatie pentru atat. In Franta nu se fura ca la noi si poate ca nu si-a batut capul nimeni pe-acolo. Trebuie insa vazut cat e toata investitia. O sa-mi intreb dresorul ca sigur stie. Avea o gramada de smecherii de-astea, iar cu seringa aia nu cred ca facea vre-un rau pestelui. Plus ca la crap exista o zona sigura unde sa i se faca implantul.
si-n franta se fura, via anglia :wink:

miyagi
Pescar de competitie

Mesaj de miyagi »

Inainte la noi se facea crotaliere si facea si Piscicola Calarasi. Ii scoteai din balta cu cercei in urechi. La Nea Ion in crescatoria din Sarulesti gara am prins de-aia cand aveam vreo 5-6 ani. Adica acum vreo 34-35 de ani. Dincolo de cheala.
Urban culture.

miyagi
Pescar de competitie

Mesaj de miyagi »

iohann scrie:
cornel.s scrie:

si-n franta se fura, via anglia :wink:
Poi sa le dam ideea atunci si alora si facem o asociatie internationala ca asociatia chinologica, sau le zicem alora de la CIPS-sa se ocupe.
Ar fi o treaba.
Urban culture.

senzor planet
Scrie răspuns

Înapoi la “Discutii Generale despre Pescuit”