Anulare CM 2014 din Romania !!!!!!!!!!!

Discutii legate de desfasurarea evenimentului, organizare, clasamente, fotografii, propuneri, sedinte, polemici.

Moderator: gor965

Scrie răspuns
Stefan Popescu
pescar de competitie

Re: Anulare CM 2014 din Romania !!!!!!!!!!!

Mesaj de Stefan Popescu »

Ovidiu Oancea scrie:Dar mai interesant ar fi totusi sa discutam despre cum ati decis ca trebuie sa ne ajutati pe noi pescarii de competitie. Cum ati constientizat ca acest interes national, care este pescuitul de competitie, trebuie protejat si sprijinit? Treceati intamplator pe la Tancabesti si l-ati vazut pe Vladut cum ne fura la concursuri si din spirit civic ati decis sa va implicati? Veneati de la aprozar si v-a intampinat o solie a pescarilor de competitie care se plangeau de conditiile grele in care lucreaza? Ati citit pe Crapmania cu tarusii, cu banii lotului, cu balacareala? Toate la un loc? Si atunci ati zis... domnule eu ca pescar din '65 nu pot ramane indiferent?
Domule Oancea,
Se pare că nu ați înțeles ce vreau eu. Am spus pe toate postările mele că nu mă interesează pescarii sportivi, ci pescuitul sportiv. Redresarea acestuia este obiectivul meu, nu să fac sluj la pescari, așa cum mimează Mateianu.
Pescarii de competiție sunt doar cei integrați în sistemul competițional oficial, organizat de federația, nu cei care pescuiesc, așa cum spuneați dumneavoastră, pentru plăcere și pentru a-și arăta prosperitatea cu scule sofisticate și scumpe. Înțelegeți acum diferența? Este evident că pescuitul sportiv de performanță are nevoie de această federație, fiind (sper că nu se mai îndoiește nimeni) singura abilitată de lege să organizeze competițiile oficiale naționale și internaționale, să selecționeze loturile naționale și să asigure participarea la competițiile oficiale în numele României. Chestiunile sunt simple și credeam că, după atâta zarvă pe toate forumurile de pescuit, s-a înțeles acest lucru.
Cât despre obligațiile cluburilor de a asigura sportivilor condițiile necesare de pregătire și participare la competiții, aceasta este obligația cluburilor, nu a sportivilor. Știți foarte bine că până acum cheltuielile erau suportate de către sportivi, nu de cluburi, ceea ce nu era normal, întrucât cluburile nu aveau nici o noimă în acest caz. Aceasta este normalitatea pe care federația o aduce în pescuitul sportiv și asta nu-i convine, de exemplu, lui Mateianu, pentru că banii pe care el îi face prin diverse brăile organizate pe ici, pe colo, nu-i folosește, așa cum zice legea pentru a susține performanța sportivă, ci pentru propria familie. Cred că este evident! Și încă odată; eu respect opțiunile și părerile oricui. Nu alerg cu arcanul după nimeni, dar consider necesar ca pentru a lua o decizie corectă, să fi bine informat. Cred că veți fi de acord cu mine că, de când a apărut ideea de federație lansată de mine, aceasta a fost bombardată din toate părțile cu invective și mizerii și mai ales s-a făcut o campanie negativă josnică împotriva mea, având ca scop tot denigrarea ideii de federație, pentru că aceasta deranjează in primul rând interesele care sunt în jurul pescuitului sportiv și nu pescarul obișnuit care dorește să practice pescuitul sportiv pentru plăcere, așa cum doriți dumneavoastră sau pentru performanță, cum doresc cei care s-au legitimat la federație. Și atunci, care este problema?

ANTIFANE

Mesaj de ANTIFANE »

practice pescuitul sportiv

Pescuit de agrement,de placere ai vrut sa zici mr fane! :lol:

Vladut Mateianu
CS SENZOR
Puncte: 0

Mesaj de Vladut Mateianu »

Prostule, daca tot ma pomenesti non stop, ma gandeam sa-ti intorc serviciul si sate pomenesc si eu....de 40 de zile ! :mrgreen:

CS Senior(Senzor) a participat la CN din 2004 fara ca macar o singura data pescarii sa scoata vreun ban din buzunar ! Deci la ce minti iar si-ti dai cu parerea unde nu te pricepi ?
Iar din "braile" poate tin familia ta, vezi ca deja sari calul si ma bagi la belele... :evil:
CS SENZOR

http://www.snz.ro
http://www.crapmania.ro

"Studiati trecutul, daca vreti sa divinizati viitorul." - Confucius

the mover

Mesaj de the mover »

maes-tro,tu nu ai inteles ca pescarii (cei pe care îi pomenesti tu),sunt foarte de acord cu o federatie ,dar cu o federatie cu statut normal(nu monopolist ca al tau si nedemocratic), in care tu nu ai ce sa cauti,pentru ca esti o persoana posedata ,dictatoriala si foarte nesuferita.Pe deasupra ,esti si foarte capos,maes-tro ,daca toata lumea iti spune ca esti beat ,dute frate si culcate si lasa-ne.
Dan Stoica
CLUBUL GREEN LAKE
4Carphttp://www.crapmania.ro/forum/marele-bazar-f8/ ... 25664.html
Dacă vrei să ştii cine este un om, dă-i o funcţie de conducere.

oanavictor
Pescar de competitie

Mesaj de oanavictor »

Stefan Popescu scrie:
Vladut Mateianu scrie: Apropo, datoria catre dl.Grasu ai platit-o ? :roll:
Care datorie? Dl. respectiv datorează cotizația clubului către federație pe anul în curs și s-ar putea să ne părăsească.

Cat timp ai facut federatia pe banii si relatiile lui, cum poti sa-l dai afara ?

DECI SA INTELEGEM CA DOMNUL SECRETAR GENERAL SI PRESEDINTE DE CLUB MARIUS GRASU VA PARASI SAU A PARASIT DEJA FEDERATIA .................
DECI SA INTELEGEM CA EXISTA VACANT POSTUL LUI VICTOR TARUS DE VICEPRESEDINTE DIN CAUZE NEELUCIDATE PANA LA ACEASTA ORA ...........

ESTE FOARTE CLAR CA ESTE COADA LA SEDIUL FEDERATIEI DAR NU PENTRU SOSIRI ............CI PENTRU PLECARI !!!!!!!!!!!!!!!!!
Cea mai mare realizare a diavolului a fost aceea ca a convins lumea ca nu exista

Stefan Popescu
pescar de competitie

Înțelegeți ce vreți, domnule Oană. Dar văd că nu înțelegeți că aici sunt reguli, unanim acceptate. Și cei care le încalcă, se supun prevederilor statutului și regulamentelor.

the mover,
Credeam că am fost destul de clar când am spus că pescarii sportivi nu fac parte din filmul ăsta. Prostiile astea vi le bagă în cap Mateianu.

cornelserbu
Veteran

Mesaj de cornelserbu »

Stefan Popescu scrie:Se pare că nu ați înțeles ce vreau eu. Am spus pe toate postările mele că nu mă interesează pescarii sportivi, ci pescuitul sportiv. Redresarea acestuia este obiectivul meu, nu să fac sluj la pescari, așa cum mimează Mateianu.
Pescarii de competiție sunt doar cei integrați în sistemul competițional oficial, organizat de federația, nu cei care pescuiesc, așa cum spuneați dumneavoastră, pentru plăcere și pentru a-și arăta prosperitatea cu scule sofisticate și scumpe. Înțelegeți acum diferența? Este evident că pescuitul sportiv de performanță are nevoie de această federație, fiind (sper că nu se mai îndoiește nimeni) singura abilitată de lege să organizeze competițiile oficiale naționale și internaționale, să selecționeze loturile naționale și să asigure participarea la competițiile oficiale în numele României. Chestiunile sunt simple și credeam că, după atâta zarvă pe toate forumurile de pescuit, s-a înțeles acest lucru.
Cât despre obligațiile cluburilor de a asigura sportivilor condițiile necesare de pregătire și participare la competiții, aceasta este obligația cluburilor, nu a sportivilor. Știți foarte bine că până acum cheltuielile erau suportate de către sportivi, nu de cluburi, ceea ce nu era normal, întrucât cluburile nu aveau nici o noimă în acest caz. Aceasta este normalitatea pe care federația o aduce în pescuitul sportiv și asta nu-i convine, de exemplu, lui Mateianu, pentru că banii pe care el îi face prin diverse brăile organizate pe ici, pe colo, nu-i folosește, așa cum zice legea pentru a susține performanța sportivă, ci pentru propria familie. Cred că este evident! Și încă odată; eu respect opțiunile și părerile oricui. Nu alerg cu arcanul după nimeni, dar consider necesar ca pentru a lua o decizie corectă, să fi bine informat. Cred că veți fi de acord cu mine că, de când a apărut ideea de federație lansată de mine, aceasta a fost bombardată din toate părțile cu invective și mizerii și mai ales s-a făcut o campanie negativă josnică împotriva mea, având ca scop tot denigrarea ideii de federație, pentru că aceasta deranjează in primul rând interesele care sunt în jurul pescuitului sportiv și nu pescarul obișnuit care dorește să practice pescuitul sportiv pentru plăcere, așa cum doriți dumneavoastră sau pentru performanță, cum doresc cei care s-au legitimat la federație. Și atunci, care este problema?
iar aberati, domnule popescu :!:
ce remarca ovidiu si ce raspundeti dumneavoastra e de ras, zau asa !
cu fraza "Se pare că nu ați înțeles ce vreau eu." incepeti aproape fiecare discutie cu interlocutorii ce incearca sa va aduca cu picioarele pe pamant...oare nu va pune pe ganduri aceasta repetitie ???
Cornel Serbu
Friends Carp Team

Stefan Popescu
pescar de competitie

Nu domnule Serbu, nu mă pune nimic pe gânduri. Vă rog să mă credeți că știu exact ce am de făcut. Dar, credeam că ați înțeles acest lucru. Aveți ceva împotrivă?

cornelserbu
Veteran

Mesaj de cornelserbu »

Stefan Popescu scrie:Nu domnule Serbu, nu mă pune nimic pe gânduri. Vă rog să mă credeți că știu exact ce am de făcut. Dar, credeam că ați înțeles acest lucru. Aveți ceva împotrivă?
nimic...mergeti cu Dumnezeu !
unde veti ajunge, nu cred ca stie nici Al de sus
Cornel Serbu
Friends Carp Team

oanavictor
Pescar de competitie

Mesaj de oanavictor »

oanavictor scrie:
Stefan Popescu scrie:
Vladut Mateianu scrie: Apropo, datoria catre dl.Grasu ai platit-o ? :roll:
Care datorie? Dl. respectiv datorează cotizația clubului către federație pe anul în curs și s-ar putea să ne părăsească.

Cat timp ai facut federatia pe banii si relatiile lui, cum poti sa-l dai afara ?

DECI SA INTELEGEM CA DOMNUL SECRETAR GENERAL SI PRESEDINTE DE CLUB MARIUS GRASU VA PARASI SAU A PARASIT DEJA FEDERATIA .................
DECI SA INTELEGEM CA EXISTA VACANT POSTUL LUI VICTOR TARUS DE VICEPRESEDINTE DIN CAUZE NEELUCIDATE PANA LA ACEASTA ORA ...........

ESTE FOARTE CLAR CA ESTE COADA LA SEDIUL FEDERATIEI DAR NU PENTRU SOSIRI ............CI PENTRU PLECARI !!!!!!!!!!!!!!!!!

Sa inteleg de aici ca sa facut loc in organigrama domnului vladeanu si domnului pangica !!!!!!!!!!!!!!!CA DACA NU .........EU SI CU MATEIANU SUNTEM INTERESATI DE POSTURI DE CONDUCERE ,ASTA NEMAIPUNAND-UL LA SOCOTEALA PE VALI VESA CARE E FIERT PE ASA CEVA :!: :idea:
Cea mai mare realizare a diavolului a fost aceea ca a convins lumea ca nu exista

senzor planet
Scrie răspuns

Înapoi la “Campionatul Mondial de Pescuit la Crap”