Si dacă afirmațiile sunt toate mincinoase? Dacă aveați o minimă decență, ați fi verificat afirmațiile făcute de mine și, judecând la rece, ați fi analizat dacă sunt sau nu reale. Apoi ați fi tras o concluzie justă.
Cât despre chemarea în judecată, nu vă mai obosiți. A avut grijă AGVPSR să o facă. Să vedem dacă are și dreptate!
http://portal.just.ro/107/SitePages/Dos ... d_inst=107
Nu știu dacă ați realizat că pe dumneavoastră nu o să vă întrebe nimeni dacă agreați ideea de federație. Trebuie să vă și explic de ce? Unii deja au înțeles!
1. Dacă nu sunt reale, de ce nu l-ați chemat în judecată pe Vlăduț?
2. Am avut o maximă decență pentru faptul că am folosit cuvinte care nu v-au adus jigniri sau denigrări, mare atenție!!!
3. Legat de proces, am văzut că acesta este pe linie civilă și este în fază premergătoare judecății. Procesul penal? Înteb deoarece un martor a făcut public modul de operare a faptelor dvs.!!! Am văzut răspunsul dumneavoastră mediocru, chiar foarte slab.
4. Nu doresc să fiu întrebat de federație pentru că am alte țeluri, idealuri, etc. fac cu totul și cu totul altceva.
Am văzut un proces-verbal de consemnare a ședinței (lovit de nulitate absolută) scris de un semianalfabet și nu doresc să fiu asociat cu astfel de persoane. Dacă studiați puțin legea o să înțelegeți și de ce este lovit de nulitate!!! Pescuiesc recreativ și la așa zise „brăile” pe bani, acestea îmi dă siguranța că banii mei, câștigați licit nu ajung în mod ilicit în buzunarul altora, mare atenție!!!
Deturnați cu foarte mare ușurință discuția(subiectul) și o aduceți într-o poziție în care să vă avantajeze, în concluzie, mai puțin etic, chiar parșiv și lipsit în mod vădit de bun simț!!!
Am citit cu mare atenție mesajele postate de dvs. și cele trimise pe PM, altor pescari și v-am făcut un profil psifologic după cunoștinșele mele umile, acestea au lăsat mult, mult de dorit.
Cu siguranță nu voi intra în polemică, fapt pentru care nu vă mai răspund la aberații, am altă cultură, gândire, etc.
Lucian BV.