Topicul lui Popes CUTZU - DAT MOKA

Desfasurare, clasamente, fotografii, discutii, polemici, propuneri, decizii.

Moderator: gor965

Încuiat
odsec
Puncte: 0

Re: Topicul lui Popes CUTZU - DAT MOKA

Mesaj de odsec »

la momentul respectiv ati zis multe ati facut multe promisiuni pe care nu ati respectat :!:

odsec

Mesaj de odsec »

aveti dreptate nu scrie :!:

odsec

Mesaj de odsec »

dl.Popescu cu asta eu am incheiat discutia multumesc pt.raspunsuri si astept cu nerabdare sa vedem ce se va realiza din promisiunile dvs.La multi ani si sarbatori fericite

Vali Vesa
pescar de competitie

Mesaj de Vali Vesa »

Vali Vesa scrie:
Stefan Popescu scrie: ...am găsit vreo câțiva pescari sportivi autențici. I-am recunoscut întrucât ei figurează în evidențele federației, fiind posesori de legitimații sportive eliberate de către federație acestora...
Pai s-auzim, care sunt ei? Aia, federalii, ne-expirati.
???
Clubul Sportiv Ovidius Constanta

Stefan Popescu
pescar de competitie

Mesaj de Stefan Popescu »

O să-i vedeți la Campionatul Mondial 2014!

Lucian Mustățea

Mesaj de Lucian Mustățea »

Si inca o data repet, noi nu condamnam notiunea de federatie, doar pe cel care o conduce si modul in care s-a ales presedinte pe viata ! Tare imi aduce aminte de Ceausescu !

Vlăduț, cu siguranță nu este ales pe viață!!! Spun asta deoarece într-o țară democratică, cum este și România nu se pot autoproclama președinți pe viață, este inacceptabil!!! Cel mai simplu este să se înscrie(adere) la federație toate cluburile puternice care au cheltuit sume substanțiale de bani, Senzor, Energy, Ovidius, Lupii Verzi, etc. și președinții acestor cluburi să solicite la o ședință extraordinară schimbarea președintelui sub diferite motive cum ar fi: management defectuos, dictatură, deturnare de fonduri, delapidare(plângere penală Parchet). Suspendat și alegeri libere!!! Mi-am dat seama despre credibilitatea acestui om în momentul în care a spus că lucrează la federație fară salariu, un mare semn de întrebare!!! Cred că l-a plagiat pe nea Mitică. De asemenea acest om a decredibilizat(aruncat cu noroi) un martor care a declarat public modul de operare a faptelor de natură penală comise de acesta, dialogul de la distanță cu crăparii de mare valoare, vocabularul josnic, stradal al acestui individ, etc. Trebuie studiată cu atenție legea sportului, statute etc., modul cum a ajuns președinte, proceduri, etc. și atacate la Parchet, Judecătoria Alba Iulia, pe civil sau penal!!! Cu respect Lucian BV!!!
Nume utilizator schimbat din lucfish

Stefan Popescu
pescar de competitie

Si dacă afirmațiile sunt toate mincinoase? Dacă aveați o minimă decență, ați fi verificat afirmațiile făcute de mine și, judecând la rece, ați fi analizat dacă sunt sau nu reale. Apoi ați fi tras o concluzie justă.
Cât despre chemarea în judecată, nu vă mai obosiți. A avut grijă AGVPSR să o facă. Să vedem dacă are și dreptate! :lol: :lol: :lol: :lol:

http://portal.just.ro/107/SitePages/Dos ... d_inst=107

Nu știu dacă ați realizat că pe dumneavoastră nu o să vă întrebe nimeni dacă agreați ideea de federație. Trebuie să vă și explic de ce? Unii deja au înțeles!

Lucian Mustățea

Si dacă afirmațiile sunt toate mincinoase? Dacă aveați o minimă decență, ați fi verificat afirmațiile făcute de mine și, judecând la rece, ați fi analizat dacă sunt sau nu reale. Apoi ați fi tras o concluzie justă.
Cât despre chemarea în judecată, nu vă mai obosiți. A avut grijă AGVPSR să o facă. Să vedem dacă are și dreptate! :lol: :lol: :lol: :lol:

http://portal.just.ro/107/SitePages/Dos ... d_inst=107

Nu știu dacă ați realizat că pe dumneavoastră nu o să vă întrebe nimeni dacă agreați ideea de federație. Trebuie să vă și explic de ce? Unii deja au înțeles!

1. Dacă nu sunt reale, de ce nu l-ați chemat în judecată pe Vlăduț?
2. Am avut o maximă decență pentru faptul că am folosit cuvinte care nu v-au adus jigniri sau denigrări, mare atenție!!!
3. Legat de proces, am văzut că acesta este pe linie civilă și este în fază premergătoare judecății. Procesul penal? Înteb deoarece un martor a făcut public modul de operare a faptelor dvs.!!! Am văzut răspunsul dumneavoastră mediocru, chiar foarte slab.
4. Nu doresc să fiu întrebat de federație pentru că am alte țeluri, idealuri, etc. fac cu totul și cu totul altceva.
Am văzut un proces-verbal de consemnare a ședinței (lovit de nulitate absolută) scris de un semianalfabet și nu doresc să fiu asociat cu astfel de persoane. Dacă studiați puțin legea o să înțelegeți și de ce este lovit de nulitate!!! Pescuiesc recreativ și la așa zise „brăile” pe bani, acestea îmi dă siguranța că banii mei, câștigați licit nu ajung în mod ilicit în buzunarul altora, mare atenție!!!
Deturnați cu foarte mare ușurință discuția(subiectul) și o aduceți într-o poziție în care să vă avantajeze, în concluzie, mai puțin etic, chiar parșiv și lipsit în mod vădit de bun simț!!!
Am citit cu mare atenție mesajele postate de dvs. și cele trimise pe PM, altor pescari și v-am făcut un profil psifologic după cunoștinșele mele umile, acestea au lăsat mult, mult de dorit.
Cu siguranță nu voi intra în polemică, fapt pentru care nu vă mai răspund la aberații, am altă cultură, gândire, etc.
Lucian BV.

Lucian Mustățea

Dl. Popescu, vă sugerez să studiați LEGEA FUNDAMENTALĂ și o să înțelegeți mai multe aspecte juridice!!!

Stefan Popescu
pescar de competitie

Ați avut cumva impresia că eu v-am jignit?
PS Mulțumesc de recomandare. Am citit respectiva lucrare. Am mai multă vacanță decât au unii școală!

senzor planet
Încuiat

Înapoi la “Campionatul National de Pescuit la Crap”