Moderatori: odoctee, Irinel Nitu
Vor exista 2 variante de desfasurare a calificarilor .Una pe echipe de cate 8 si una de echipe de cate 2 .Cei ce vor dori sa participe vor fi reprezentati de cluburi ,iar presedintii de club vor hotari prin vot sistemul de desfasurare .barbumarius scrie:Nea Victor
De ce cei 8 pescari care vor reprezenta Romania la CM din 2009 nu pot face parte din cluburi diferite din moment ce au un capitan care ii dirijeaza si stabileste tactica pt. toata echipa.In acest fel pot concura pt.Romania cei mai buni 8 pescari din tara care nu sunt neaparat in acelasi club.
Nea Victore, cred ca e important sa se gaseasca o solutie de selectie si pentru lotul national care sa fie coordonat de un manager(antrenor)mai mult de atat trebuiesc convocati si sa participe la sedinte de antrenamente pe diferite piste.oanavictor scrie:Vor exista 2 variante de desfasurare a calificarilor .Una pe echipe de cate 8 si una de echipe de cate 2 .Cei ce vor dori sa participe vor fi reprezentati de cluburi ,iar presedintii de club vor hotari prin vot sistemul de desfasurare .barbumarius scrie:Nea Victor
De ce cei 8 pescari care vor reprezenta Romania la CM din 2009 nu pot face parte din cluburi diferite din moment ce au un capitan care ii dirijeaza si stabileste tactica pt. toata echipa.In acest fel pot concura pt.Romania cei mai buni 8 pescari din tara care nu sunt neaparat in acelasi club.
Pot sa dau drumul la CLASAMENTUL ADEVARULUI 2008 poate ne inspiram putin si de acolo ?andrei vladeanu scrie:nu s-a desemnat titlul la individual.petre iulian scrie:pun si eu o intrebare aici ca sa nu deschid alt topic :cine este anul asta campion national si pe ce critelii a fost desemnat......
dar echipa anului stiu care este!