CAlificari 2009

Concursuri de crap. Anunturi, regulamente, inscrieri, desfasurare, clasamente, foto, concluzii.

Moderatori: odoctee, Irinel Nitu

Scrie răspuns
barbumarius
pescar de competitie
Puncte: 0

Mesaj de barbumarius »

Joi.De baut dau eu :lol:

oanavictor
Pescar de competitie

Mesaj de oanavictor »

barbumarius scrie:Nea Victor
De ce cei 8 pescari care vor reprezenta Romania la CM din 2009 nu pot face parte din cluburi diferite din moment ce au un capitan care ii dirijeaza si stabileste tactica pt. toata echipa.In acest fel pot concura pt.Romania cei mai buni 8 pescari din tara care nu sunt neaparat in acelasi club.
Vor exista 2 variante de desfasurare a calificarilor .Una pe echipe de cate 8 si una de echipe de cate 2 .Cei ce vor dori sa participe vor fi reprezentati de cluburi ,iar presedintii de club vor hotari prin vot sistemul de desfasurare .

Dan Marinita
Pescar de competitie

Mesaj de Dan Marinita »

oanavictor scrie:
barbumarius scrie:Nea Victor
De ce cei 8 pescari care vor reprezenta Romania la CM din 2009 nu pot face parte din cluburi diferite din moment ce au un capitan care ii dirijeaza si stabileste tactica pt. toata echipa.In acest fel pot concura pt.Romania cei mai buni 8 pescari din tara care nu sunt neaparat in acelasi club.
Vor exista 2 variante de desfasurare a calificarilor .Una pe echipe de cate 8 si una de echipe de cate 2 .Cei ce vor dori sa participe vor fi reprezentati de cluburi ,iar presedintii de club vor hotari prin vot sistemul de desfasurare .
Nea Victore, cred ca e important sa se gaseasca o solutie de selectie si pentru lotul national care sa fie coordonat de un manager(antrenor)mai mult de atat trebuiesc convocati si sa participe la sedinte de antrenamente pe diferite piste.
Sa se stabileasca un program de pregatire si coordonare in cadrul lotului.
Calificarile cred ca e bine sa se desfasoare in urma unor etape ,iar cluburile sa nominalizeze din aceasta iarna un lot de participare la calificari.Dupa aceea cred ca puteti spune din cate echipe se poate organiza sistemul.
Lotul national va fi compus din cei mai buni pescari care participa la calificari sau va avea in componenta pescarii din echipa clubului care va iesi campioana?

andrei vladeanu
Veteran

Mesaj de andrei vladeanu »

petre iulian scrie:pun si eu o intrebare aici ca sa nu deschid alt topic :cine este anul asta campion national si pe ce critelii a fost desemnat...... :?:
nu s-a desemnat titlul la individual.
dar echipa anului stiu care este!
The One Team

Cezar Bibu

Mesaj de Cezar Bibu »

Si eu ! Echipa din Brasov !

Dan Mitranescu
Veteran

Mesaj de Dan Mitranescu »

andrei vladeanu scrie:
petre iulian scrie:pun si eu o intrebare aici ca sa nu deschid alt topic :cine este anul asta campion national si pe ce critelii a fost desemnat...... :?:
nu s-a desemnat titlul la individual.
dar echipa anului stiu care este!
Pot sa dau drumul la CLASAMENTUL ADEVARULUI 2008 poate ne inspiram putin si de acolo ?

Cezar Bibu

Mesaj de Cezar Bibu »

Hai Dane, ca prea ne-am boscorodit anul trecut pentru clasamentul asta !:lol:
Dar ar trebui sa postezi din nou si toate criteriile dupa care ai alcatuit acest clasament, ca sa fie clare pt toata lumea. Chiar eu unul sunt curios ce-a iesit ...

cipibm

Mesaj de cipibm »

Apropos de titlul topicului:Vladeanu capitan!

cornelserbu
Veteran

Mesaj de cornelserbu »

...ura, draguta mea, Vladeanu capitan... :lol: :lol: :lol:
Cornel Serbu
Friends Carp Team

andrei vladeanu
Veteran

Mesaj de andrei vladeanu »

vladeanu s-a retras si nu vrea sa mai aiba de-a face cu subiectul!
The One Team

senzor planet
Scrie răspuns

Înapoi la “Concursuri de Pescuit”