Mai Popescule, tu crezi ca ne poti face din vorbe, ca pe fazanii tai ?!

http://www.wsbteam.com/
razvan m.
veteran
Images: 147
Moderator: gor965
Am făcut-o deja! Se numește Andrei Vlădeanu!Vladut Mateianu scrie:In primul rand va rog va amandoi sa incetam cu jignirile si sa discutam constructiv.
Federatia este un rau necesar, nu pot sa neg asta. De altfel, sunt convins ca cu un alt presedinte la timona, federatia ar fi avut toate cluburile de crap alaturi. Ma refer la cluburile reale, care au facut si fac performanta. Managerul Popescu a reusit sa faca ceva care ne-a stat tuturor celor vechi in putinta, doar ca nu ne-a interesat, fiecare avand probabil alte prioritati in viata, dar si alte surse de venit. Daca ar fi ramas la stadiul de manager, fara sa intre in discutii sterile pe net, probabil ca ar fi fost mult mai bine.
Eu sper ca intr-un final sa realizeze unde a gresit si sa cedeze ramura crap unuia din randul nostru, mai ales ca nu vrem sa castigam bani, ci DOAR SA PARTICIPAM LA COMPETITII SPORTIVE IN CADRU LEGAL ! Chiar este asa greu ?
-------Stefan Popescu scrie:Am făcut-o deja! Se numește Andrei Vlădeanu!Vladut Mateianu scrie: Eu sper ca intr-un final sa realizeze unde a gresit si sa cedeze ramura crap unuia din randul nostru, mai ales ca nu vrem sa castigam bani, ci DOAR SA PARTICIPAM LA COMPETITII SPORTIVE IN CADRU LEGAL ! Chiar este asa greu ?
--------Stefan Popescu scrie:Cu ceva vreme în urmă!
Luna viitoare. Aici se respectă statutul. Numai Mateianu spune că are club de pescuit la crap și în realitate are club de pescuit sportiv. Mă rog, chestie de nuanță!petre iulian scrie:--------Stefan Popescu scrie:Cu ceva vreme în urmă!
la cate citate ai dat astept si decizia scrisa
" cedez ramura crap" -
Încercați să fiți logic în postări. Eu, personal nu pot să cedez nimic, întrucât drepturile sunt ale federației, nu ale unei persoane. Decidentul federației este Adunarea generală, nu președintele. Și Adunarea generală este formată din reprezentanții cluburilor afiliate. Lor trebuie să vă adresați, fiind sigurele care, prin vot, decid afilierea. Am tot încercat să vă fac să înțelegeți ce este federație si nu ați făcut altceva decât să confundați federația cu o persoană. Mare greșeală.petre iulian scrie:Cedeaza ramura de pescuit la crap si ne descurcam noi![]()
Numai asa o sa ne intalnim toti sub umbrela Federatiei si toti au de castigat