Moderator: gor965
daca din tot ce ti-am spus, tie nu ti-a ramas in minte decat caltabosul, atunci observ ca ai foarte mult respect pentru o opinie contrara...oskar scrie:cornel.s: nu sunt aberatii. Sunt opiniile tale si le respect. Am zis ca e aberatia intrebarea cu "La ce e buna o Federatie" si imi mentin afirmatia. Daca voi veti face o federatie viabila cu sanse de castig, poate ma voi lupta pentru acea federatie, daca o faceti cum trebuie si pentru competitii corecte.
serbu si ionut: Baieti, voi va ganditi si visati la caltabos. Mancati-l sanatosi si Sarbatori fericite!
Aveti o problema daca nu intelegeti ca eu personal nu va ingradesc dreptul la opinii si competitii. E libertatea voastra si nici macar nu v-am scuipat in ea.
Am lansat o invitatie la discutii, nu se vrea de catre voi, e ok, respect si asta, nu vad cu ce v-a jignit invitatia!
O repet, respect orice opinie contrara, la fel si o decizie, daca se manifesta un bun simt minimal.
Fazele cu "baiete" si "caltabosi" tineti-le pentru amicii vostrii. Eu nu fac parte din acestia, ca atare VA INVIT la o minima decenta.
Din dialogul asta minim, eu, macar, mi-am schimbat opinia despre cornel.s, in bine. Fie ca orice idee buna, sa se materializeze intr-un rezultat bun pentru pescarii de competitie, in general, nu doar pentru unii.
Weekend placut, pregatiti Craciunul si va rog, mai putina rautate. Eu nu am si nu vreau sa am, mai ales fata de cei din aceeasi breasla cu mine, competitionarii, indiferent de simpatiile si antipatiile lor!
facem pariu ca sunt surori?cornelserbu scrie: din pacate dai dovada de prea multa fatarnicie ca sa-mi mai bat capul cu tine...un singur lucru vreau sa-ti mai spun, m.u.i.e ti-a dat tataie acum vreo doua pagini, dar asa ca si popescu, citesti numai ceea ce-ti convine...parca ati fi frati !?!
n-ar fi exclus, asa ca nu tin pariuliohann scrie:facem pariu ca sunt surori?
oskar scrie:Nu am văzut postarea lui Tataie.