Anulare CM 2014 din Romania !!!!!!!!!!!

Discutii legate de desfasurarea evenimentului, organizare, clasamente, fotografii, propuneri, sedinte, polemici.

Moderator: gor965

Scrie răspuns
miyagi
Pescar de competitie
Puncte: 0

Re: Anulare CM 2014 din Romania !!!!!!!!!!!

Mesaj de miyagi »

Mesajde miyagi » Sâm Dec 21, 2013 3:32 pm

apsalba scrie:

Tavi scrie:Nea Fane, repet intrebarea:
Federatia are in acest moment aprobarea MTS pentru organizarea pe teritoriul Ro a CM de crap?

Autorizatia se eliberează in baza unei documentații care este depusă la MTS, indiferent dacă federația este sau nu afiată.

Deci nu esti autorizat. Bun asa. Ca sa stim cu cine stam de vorba.

miyagi
veteran

Urban culture.

cornelserbu
Veteran

Mesaj de cornelserbu »

oskar scrie:cornel.s: nu sunt aberatii. Sunt opiniile tale si le respect. Am zis ca e aberatia intrebarea cu "La ce e buna o Federatie" si imi mentin afirmatia. Daca voi veti face o federatie viabila cu sanse de castig, poate ma voi lupta pentru acea federatie, daca o faceti cum trebuie si pentru competitii corecte.

serbu si ionut: Baieti, voi va ganditi si visati la caltabos. Mancati-l sanatosi si Sarbatori fericite!

Aveti o problema daca nu intelegeti ca eu personal nu va ingradesc dreptul la opinii si competitii. E libertatea voastra si nici macar nu v-am scuipat in ea.

Am lansat o invitatie la discutii, nu se vrea de catre voi, e ok, respect si asta, nu vad cu ce v-a jignit invitatia!

O repet, respect orice opinie contrara, la fel si o decizie, daca se manifesta un bun simt minimal.

Fazele cu "baiete" si "caltabosi" tineti-le pentru amicii vostrii. Eu nu fac parte din acestia, ca atare VA INVIT la o minima decenta.

Din dialogul asta minim, eu, macar, mi-am schimbat opinia despre cornel.s, in bine. Fie ca orice idee buna, sa se materializeze intr-un rezultat bun pentru pescarii de competitie, in general, nu doar pentru unii.

Weekend placut, pregatiti Craciunul si va rog, mai putina rautate. Eu nu am si nu vreau sa am, mai ales fata de cei din aceeasi breasla cu mine, competitionarii, indiferent de simpatiile si antipatiile lor!
daca din tot ce ti-am spus, tie nu ti-a ramas in minte decat caltabosul, atunci observ ca ai foarte mult respect pentru o opinie contrara...
din pacate dai dovada de prea multa fatarnicie ca sa-mi mai bat capul cu tine...un singur lucru vreau sa-ti mai spun, m.u.i.e ti-a dat tataie acum vreo doua pagini, dar asa ca si popescu, citesti numai ceea ce-ti convine...parca ati fi frati !?!
Cornel Serbu
Friends Carp Team

iohann
Partener Crapmania.ro

Mesaj de iohann »

cornelserbu scrie: din pacate dai dovada de prea multa fatarnicie ca sa-mi mai bat capul cu tine...un singur lucru vreau sa-ti mai spun, m.u.i.e ti-a dat tataie acum vreo doua pagini, dar asa ca si popescu, citesti numai ceea ce-ti convine...parca ati fi frati !?!
facem pariu ca sunt surori? :D

cornelserbu
Veteran

Mesaj de cornelserbu »

iohann scrie:facem pariu ca sunt surori? :D
n-ar fi exclus, asa ca nu tin pariul :D
Cornel Serbu
Friends Carp Team

miyagi
Pescar de competitie

Mesaj de miyagi »

de Tavi » Sâm Dec 21, 2013 7:07 pm

apsalba scrie:

Tavi scrie:Nea Fane, repet intrebarea:
Federatia are in acest moment aprobarea MTS pentru organizarea pe teritoriul Ro a CM de crap?

Autorizatia se eliberează in baza unei documentații care este depusă la MTS, indiferent dacă federația este sau nu afiată.

Nea Fane, sa-ti scriu in engleza? Ca limba romana nu o pricepi.
Te-am intrebat daca federatia are autorizatia MTS pentru CM, nu in baza la ce se elibereaza.
Deci, te intreb din nou:
Ai autorizatia? Da sau nu?
Iti reamintesc textul de lege:
ART. 21
(1) Ministerul Tineretului şi Sportului autorizează desfăşurarea pe teritoriul României a
campionatelor mondiale, europene şi regionale, în următoarele condiţii:
a) angajarea de negocieri cu organismele sportive internaţionale privind acceptarea
candidaturii federaţiilor sportive naţionale de organizare în România a unor competiţii
sportive oficiale - campionate mondiale, europene sau regionale -
se poate realiza numai
cu aprobarea prealabilă a Ministerului Tineretului şi Sportului;

b) aprobarea pentru depunerea candidaturii
unei federaţii sportive naţionale de a
organiza în România campionate mondiale, europene şi regionale se acordă cu
respectarea următoarelor cerinţe:
- prezentarea devizului de cheltuieli şi precizarea surselor din care vor fi acoperite
acestea;

- prezentarea angajamentului scris al deţinătorului bazei sportive în cadrul căreia
urmează să se desfăşoare competiţia, care să confirme asigurarea tuturor condiţiilor
necesare;

- prezentarea programului de măsuri privind organizarea şi desfăşurarea competiţiei."

Deci, te intreb din nou:
Ai autorizatia? Da sau nu?
I count stuff all day at work, why would I do that when I am fishing?
Musca 13

Tavi
veteran

Arata mai bine cu textul colorat
Urban culture.

oskar

Mesaj de oskar »

Nu am văzut postarea lui Tataie.
Crăciun Fericit! Sărbători Fericite la toata lumea!

miyagi
Pescar de competitie

Mesaj de miyagi »

Deci Fane!!!!!!!!
Esti in impostura sau nu?
Urban culture.

Cristi Y
pescar de competitie

Mesaj de Cristi Y »

oskar scrie:Nu am văzut postarea lui Tataie.

e las' ca ai vazut-o tu foarte bine , vad ca pe cornel s ai inceput sa-l imbarligi , esti mester la asta , de aia te-au si zidit colegii in birou la revolutie sifonarule
si ca sa fiu in ton cu sarbatorile iti urez ignat reusit si inca o data sa ai caltabosii si lebarii ........... ...........

lasa abureala asta ieftina ca esti mult prea previzibil ....................

nu te mai stradui sa faci aprecieri la moralitatea mea ca iti spun eu , fata de tine este zero ..............
CAPUL PLECAT SABIA IL TAIE

miyagi
Pescar de competitie

Mesaj de miyagi »

Nu Fane m-a imbarligat Tatae ci Oskar :). A cerut fair play si n-a sarit la gat. Sper sa nu fi fost Fane :roll: .
Urban culture.

gor965
Moderator

Mesaj de gor965 »

Domnilor, vin sarbatorile si as vrea sa nu mai vad atatea jigniri postate. In mare, fiecare a spus cam ce a avut pe suflet ... mai departe, nu cred ca mai tine de forum, ce decide CIPS-ul legat de CM-ul de la anul.
Varga sa fi fost din fier...ce brand aveam !!!
George Iorga
Imagine

senzor planet
Scrie răspuns

Înapoi la “Campionatul Mondial de Pescuit la Crap”