Anulare CM 2014 din Romania !!!!!!!!!!!

Discutii legate de desfasurarea evenimentului, organizare, clasamente, fotografii, propuneri, sedinte, polemici.

Moderator: gor965

Scrie răspuns
miyagi
Pescar de competitie
Puncte: 0

Re: Anulare CM 2014 din Romania !!!!!!!!!!!

Mesaj de miyagi »

gor965 scrie:Domnilor, vin sarbatorile si as vrea sa nu mai vad atatea jigniri postate. In mare, fiecare a spus cam ce a avut pe suflet ... mai departe, nu cred ca mai tine de forum, ce decide CIPS-ul legat de CM-ul de la anul.
Ba mai tine George. Uite ca a mai aparut una. Fane nu-i autorizat, dar face, drege, desface si spune, de tot felul. Ca sa organizeze ii trebuie aprobarea, in conditiile pe care le-au enuntat baietii aia de pe rapitori, de la MTS. Altfel, numai MTS-ul poate sa decida cine va organiza, daca n-o va face el insusi. Daca o face el insusi, cu cine o face? De unul singur? Cu AGVPS-ul? Cu Fane?
Si-uite asa se ridica niste semne de intrebare asupra prezentei, insistentelor sau tendintelor de conciliere din ultima vreme ale federalilor :wink: !!!!!
Urban culture.

cornelserbu
Veteran

Mesaj de cornelserbu »

cornel.s scrie:Nu Fane m-a imbarligat Tatae ci Oskar :). A cerut fair play si n-a sarit la gat. Sper sa nu fi fost Fane :roll: .
aoleu, da' greu iti mai pica fisa ! :D
Cornel Serbu
Friends Carp Team

gor965
Moderator

Mesaj de gor965 »

cornel.s scrie:
gor965 scrie:Domnilor, vin sarbatorile si as vrea sa nu mai vad atatea jigniri postate. In mare, fiecare a spus cam ce a avut pe suflet ... mai departe, nu cred ca mai tine de forum, ce decide CIPS-ul legat de CM-ul de la anul.
Ba mai tine George. Uite ca a mai aparut una. Fane nu-i autorizat, dar face, drege, desface si spune, de tot felul. Ca sa organizeze ii trebuie aprobarea, in conditiile pe care le-au enuntat baietii aia de pe rapitori, de la MTS. Altfel, numai MTS-ul poate sa decida cine va organiza, daca n-o va face el insusi. Daca o face el insusi, cu cine o face? De unul singur? Cu AGVPS-ul? Cu Fane?
Si-uite asa se ridica niste semne de intrebare asupra prezentei, insistentelor sau tendintelor de conciliere din ultima vreme ale federalilor :wink: !!!!!
Coane, aia de la CIPS au mentionat 3 entitati de la care vor un raspuns scris, ca vor conlucra la un posibil CM...Rig Service, AGVPS si FRPS ... si oricat am zbiera noi p-aici, nu putem raspunde in locul lor !
Varga sa fi fost din fier...ce brand aveam !!!
George Iorga
Imagine

oskar

Mesaj de oskar »

Cristi, eram copil la Revolutie, ca si Vladut. Iar te inseli. Cum te inseli si ca imbarlig pe cineva sau cu multe altele. Sau ca nu ne-am putea intelege daca ne-am intalni fata in fata. Ceea ce doresc eu nu cred ca difera in substanta fata de ce doresti tu sau Cornel. Insa avem probleme de perceptie, fiecare din noi.

Craciun Fericit tuturor pescarilor! Si asta nu e un mesaj otravit, va urez din suflet multa sanatate si fericire!

http://www.youtube.com/watch?v=gDrzKBF6gDU

miyagi
Pescar de competitie

Mesaj de miyagi »

gor965 scrie:
cornel.s scrie:
Coane, aia de la CIPS au mentionat 3 entitati de la care vor un raspuns scris, ca vor conlucra la un posibil CM...Rig Service, AGVPS si FRPS ... si oricat am zbiera noi p-aici, nu putem raspunde in locul lor !
Coane je m`en fous de ce zic aia de la CIPS. Nu vezi cum pune problema Fane de imbarliga pe toata lumea cu toata lumea numai ca sa-i iasa lui la drum de seara?! A imbarligat inclusiv CIPS-ul. Daca CIPS-ul nu mai poate garanta integritatea unui CM pentru pescari in Romania despre ce vorbim?! Dar macar sa stim si noi, nuu?
Urban culture.

miyagi
Pescar de competitie

Mesaj de miyagi »

Si apropos. Daca ii raspunde CIPS-ului la scrisoare a 4 a entitate?!
Urban culture.

miyagi
Pescar de competitie

Mesaj de miyagi »

L-am intrebat tot anul de cand s-a afiliat la MTS daca are o federatie nationala precum pretinde si-n numele careia vorbeste si distruge obiceiurile traditionale, daca vrei, ale pescuitului competitional, dar si de agrement si el nici macar indreptatit sa deschida gura nu este.
Cum de ti se pare tie ca nu mai e nimic de spus?!
Tot personajul asta incearca disperat sa realizeze o conciliere cu pescarii sportivi, ajutat si de altii (dintre noi :( ). De ce si pentru ce?
Tot personajul asta trimite scrisori in care deturneaza realitatea de fapt si indruga minciuni, din presupusa pozitie pe care si-o intelege doar si numai el, in scopul de a obtine o decizie menita sa-i sprijine implementarea marotei de federatie!!!!!!!!!!
Si astea toate fara a fi in cel mai elementar drept. "Delegat (macar) de catre MTS sa faca toate astea daramite declarat ca "national""
Urban culture.

miyagi
Pescar de competitie

Mesaj de miyagi »

cornel.s scrie:L-am intrebat tot anul de cand s-a afiliat la MTS daca are o federatie nationala precum pretinde si-n numele careia vorbeste ,......................

......Iar de raspuns n-a raspuns. De ce?!!!!!!!!!!!!!!!
Urban culture.

ANTIFANE

Mesaj de ANTIFANE »

Mts-ul aproba cu tacere fanica,probabil ca vezi Campionatul Mondial live pe teritoriul Romaniei!Si nu uita, generalii tai te-au vandut! 8) 8) :lol: :lol:

Stefan Popescu
pescar de competitie

Mesaj de Stefan Popescu »

:lol: :lol: :lol: :lol: :lol:
Spune-mi și tu ceva ce nu știu!

senzor planet
Scrie răspuns

Înapoi la “Campionatul Mondial de Pescuit la Crap”