Anulare CM 2014 din Romania !!!!!!!!!!!

Discutii legate de desfasurarea evenimentului, organizare, clasamente, fotografii, propuneri, sedinte, polemici.

Moderator: gor965

Scrie răspuns
Stefan Popescu
pescar de competitie

Re: Anulare CM 2014 din Romania !!!!!!!!!!!

Mesaj de Stefan Popescu »

ANTIFANE scrie:
Stefan Popescu scrie:Unde? La restaurantul lui maică-ta? Are ceva ciorbă de potroace?

PS Din ce ai postat tu, ai fi putut să tragi concluzia că federația „poate”! Și că nu-i de glumit!
Eu am restaurant,tu ai congelator asa de mare unde sa-ncape toata carnea ce s-a bagat in tine?Ce mai face plagiatorul de plute? :lol: :lol:
Dacă te referi la concitadinul tău, e bine sănătos. Campion național și premiat de CJ unde este arondat clubul la care este legitimat.
Eu te înțeleg că nu poți concura lângă sportivi de valoare, dar nu este o scuză pentru a fi mitocan. Chestia asta se învață înainte de a fi dat la școală!

gabrielcalin
Pescar de competitie
Puncte: 0

Mesaj de gabrielcalin »

Stefan Popescu scrie:
RazvanG scrie:
Stefan Popescu scrie:Băieții preferă să meargă cu ăștia:
http://www.replicaonline.ro/lovitura-te ... nta-85105/
Domnule Popescu,nu stiu de ce trebuie sa le aratati cu cine ,ce si cum.Aici vorbim de pescarii de crap nicidecum de vanatori si de ce fac altii in alte ramuri.Eu va sfatuiesc,asta daca vreti sa luati in considerare,sa fiti mai bland si mai diplomat.
Nu mai este timp pentru așa ceva Răzvane. Și așa pescuitul sportiv din România a pierdut 24 de ani, timp în care nu s-a făcut nimic. Și cine este sincer, recunoaște acest lucru!
Domnule Popescu, intr-o mare masura, aveti dreptate, dar, nu s-au pierdut chiar 24 de ani pentru ca, excluzand celelalte entitati pe care le contestati (ex AGVPS..), pescarii si organizatorii de ,,braile" au popularizat acest sport si au pus temelia organizarii si infiintarii viitoarei federatii. Fara ei nu ati fi existat nici dumneavoastra , nici federatia.
Meritul dumneavoastra de necontestat este acela ca ati infiintat federatia.
Un sfat cred ca vi-l pot da, fiti mai maleabil.
Gabriel Calin Manolache Dobrinescu

Stefan Popescu
pescar de competitie

Nu cred că pot fi acuzat de lipsă de maleabilitate atâta timp cât toate cererile de afiliere înaintate până acum către federație au fost acceptate.
Mi se poate imputa un singur lucru. Faptul că nu fac rabat de la lege și de la statut. Și dacă până acum am discutat pe forumuri, pentru informarea pescarilor, nu pentru prozelitism, probabil că de acum va trebui să ieșim în presă. Aia centrală, scrisă și tv.
Am aflat că AGVPSR a dat ca sigură în ședința de vineri a Comitetului director, că au primit garanții de la MTS că răspunsul la scrisoarea CIPS prin care se solicita punctul de vedere al MTS cu privire la dreptul de reprezentare al României la CIPS nu va pleca. Această poziție eu o știu de vineri, dovadă faptul că AGVPSR nu este impenetrabil. Așa că am notificat pe primul ministru (cu documente în probatoriu) că MTS încalcă legea. Cancelaria primului ministru a preluat această petiție și a dispus soluționarea ei de urgență. Motivul invocat a fost pierderea dreptului de organizare a CM de crap 2014, de care pe AGVPSR o doare în bască. Asta nu pricep anumiti domni care se dau ofuscați pe aici și care nu fac altceva decât diversiune ieftină pe forum.
Rămâne să vedem ce primează; legea sau interesele unui grup de interese. Eu mizez pe lege.

popescu59
Pescar de competitie

Mesaj de popescu59 »

Varule eu cred ca tu nu realizezi in ce tara traim . Legea este facuta doar pentru o anume categorie de oameni sau nu stiai asta . Unde primeaza interesele legate de banuti nu prea exista legi asa ca te vei convinge singur de asta .Il doare exact fix in p...a pe prim ministru de plingerea ta . :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen:

Stefan Popescu
pescar de competitie

Nea popică, viața m-a învățat să am tot timpul o soluție de rezervă. Și eu deja o am!

ANTIFANE

Mesaj de ANTIFANE »

Stefan Popescu scrie:
ANTIFANE scrie:
Stefan Popescu scrie:Unde? La restaurantul lui maică-ta? Are ceva ciorbă de potroace?

PS Din ce ai postat tu, ai fi putut să tragi concluzia că federația „poate”! Și că nu-i de glumit!
Eu am restaurant,tu ai congelator asa de mare unde sa-ncape toata carnea ce s-a bagat in tine?Ce mai face plagiatorul de plute? :lol: :lol:
Dacă te referi la concitadinul tău, e bine sănătos. Campion național și premiat de CJ unde este arondat clubul la care este legitimat.
Eu te înțeleg că nu poți concura lângă sportivi de valoare, dar nu este o scuză pentru a fi mitocan. Chestia asta se învață înainte de a fi dat la școală!
Sportivul de valoare a concurat de 2x la mondiale unde a facut ultimul loc pe sector de nu ma-nsel monami!Si a iesit campion cu 5 puncte din 10 concurenti!Rusinica! :oops: :oops: :oops:Si cine-i mitocan,asta vezi dac te uiti in oglinda! :lol: :lol:

ANTIFANE

Mesaj de ANTIFANE »

Vad ca te iubesc si cei de la spinning! :lol: :lol:

Mesajde jhonny » 23 Dec 2013, 21:21
Vezi mai fanica, tu ai crezut ca NOI suntem singuri pe lume!!!!
Eu, care te stiu de cand faceai permise cu aparatul foto (ai facut cate ai vrut tu) si le dadei pe bani buni!!!
Nu te-ai SATURAT niciodata, ai mintit, ai lut bani ....de unde erau si nu i-ai decontat niciodata, etc., etc.,!!!!!!!

O sa ajungi de rasul lumii....prin ceea ce faci si prin ceea ce esti....un...mincinos. :|

cornelserbu
Veteran

Mesaj de cornelserbu »

Stefan Popescu scrie:Asta nu pricep anumiti domni care se dau ofuscați pe aici și care nu fac altceva decât diversiune ieftină pe forum.
si ma rog, care-i motivul pentru care le mai raspundeti ???
de ce nu-i ignorati, de ce nu ignorati acest forum unde asa cum spuneti, ati fost umplut de zoaie ??? dati-mi un motiv plauzibil pentru care faceti toata aceasta panarama si va promit ca eu unul nu mai intervin !

v-as fi recunoscator daca ati evita raspunsul cu informarea...e neconvingator, zau asa.
Cornel Serbu
Friends Carp Team

Stefan Popescu
pescar de competitie

Ia citește PROFANE!
205/17.12.2013

Către,
PRIMUL MINISTRU AL GUVERNULUI ROMÂNIEI

Stimate Domnule Prim Ministru Victor Ponta

Subscrisa, Federația Română de Pescuit Sportiv, recunoscută ca federație sportivă conform Certificat de identitate Sportivă nr. AB/C/00002/2013, prin prezenta ne adresăm dumneavoastră, ca prin autoritatea cu care sunteți investit, să dispuneți Ministerului Tineretului și Sportului să respecte legea.
Pe fond, este vorba despre o precizare solicitată de Confederația Internațională de Pescuit Sportiv, for sportiv internațional la care Federația Română de Pescuit Sportiv a obținut Autorizația de afiliere nr. 1141/15.04.2013 și care a solicitat Ministerului Tineretului și Sportului să precizeze cine reprezintă de drept pescuitul sportiv din România, întrucât România figurează ca fiind reprezentată de Asociația Generală a Vânătorilor și Pescarilor Sportivi din România.
Deși Ministerul Tineretului și Sportului a primit această solicitare oficială încă din luna iulie 2013, doamna Secretar de stat Carmen Emilia Tocală refuză să semneze răspunsul către acest organism sportiv, fără a avea vreun motiv legal să o facă. Refuzul dumneaei de a trimite această precizare către Confederația Internațională de Pescuit Sportiv, a făcut ca acest organism sportiv internațional să suspende organizarea unui Campionat Mondial de Pescuit Sportiv la Crap ce urma să se desfășoare în România în anul 2014, până când situația juridică privind dreptul de reprezentare va fi clarificată. Termenul solicitat pentru clarificări este data de 15 ianuarie 2014, iar în lipsa acestei clarificări va delega organizarea acestuia altei țări.
Întrucât doamna secretar de Stat comite un abuz, pe care nu ni-l putem explica decât prin „intervenții” din partea Asociației Generale a Vânătorilor și Pescarilor Sportivi din România, vă rugăm domnule prim Ministru să dispuneți analizarea situației pe care v-am prezentat-o în vederea respectării legii și să dispuneți în consecință.

Atașăm prezentei:

- Memoriul adresat Ministrului Nicolae Bănicioiu pentru solutionarea cererii;
- Notificarea Federației Internaționale de Pescuit Sportiv în Ape dulci privind suspendarea dreptului de organizare a competiției menționate si adresa de comunicare către MTS;
- Autorizația de afiliere internațională;

Primiți salutările noastre cordiale!

PREȘEDINTE

Ștefan Popescu

Marian Constantin
Veteran

Mesaj de Marian Constantin »

trebuia sa-l dai in judecata nu sa-i oferi material de sters la dos ...
X-treme Baits
https://www.facebook.com/XtremeBaits2013?ref=hl
Campion National 2015 la individual